Liposuctie in Sibiu

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

In ce consta recuperarea dupa interventia de liposuctie din Sibiu?

Interventiile estetice, chiar si cele chirurgicale, sunt efectuatea in majoritatea oraselor de provincie, astfel ca daca intentionezi sa apelezi la o interventie de liposuctie in Sibiu, cu siguranta vei gasi un medic profesionist, cu care sa rezonezi.

Cu toate ca Sibiu este unul dintre orasele turistice importante din tara, datorita numeroaselor obiective pe care le detine, oamenii pot apela si la turismul medical, pentru a beneficia de serviciile de calitate oferite de clinicile din acest oras.

Care este procesul de recuperare dupa interventia de liposuctie din Sibiu?

Ca orice interventie chiurgicala, desi este minim invaziva, procedura de liposuctie din Sibiu presupune si o perioada de recuperare, in care pacientii trebuie sa tina cont de recomandarile medicilor, astfel incat rezultatele sa fie cele scontate.

Daca dupa interventie, senzatia de disconfort sau durere este una normala, in scurt timp aceasta va disparea, fiind inlocuita de senzatia de amorteala sau de mancarime. Aceste efecte sunt normale si pot dura pana la 2-3 luni dupa interventie.

De asemenea, in functie de zona asupra careia sa efectuat interventia de liposuctie, pacientii isi pot relua activitatea in 48 de ore sau intr-o saptamana. Ceea ce este foarte important de retinut este ca trebuie sa evite efortul fizic excesiv, ridicarea greutatilor sau efectuarea de exercitii fizice.

Un alt aspect pe care ar trebui sa il cunosti, referitor la procesul de recuperare dupa liposuctie, este faptul ca vei fi nevoit sa porti un corset pentru o anumita perioada de timp, care are rolul de a preveni acumularea de sange ori ser sub piele. Rezultatele vor fi vizibile abia dupa 3-6 luni de la interventie.

Unde poti face o interventie de liposuctie in Sibiu?

Odata ce ai luat hotararea de a apela la o interventie pentru remodelare corporala, nu iti mai ramane decat sa alegi clinica sau medicul plastician care efectueaza interventii de liposuctie in Sibiu. Pentru a afla care sunt cele mai bune clinici si unde poti gasi cele mai eficiente tratamente, poti cauta recenzii si recomandari de la alti pacienti sau te poti ghida de topul prezentat in acest articol.

1. Centru Medical ProctoVen

Unul dintre cabinetele medicale in care vei obtine cele mai bune rezultate pentru o interventie de liposuctie este cel al medicului chirurg plastician dr. Olimpiu Harceaga, din cadrul Centrului Medica ProctoVen. Acesta medic mai colaboreaza si cu clinici din alte orase, motiv pentru care este necesar sa iti faci programare.

2. Centrul Medical Med Elite

O clinica medicala specializata in chirurgia estetica si plastica din Sibiu este Centrul Medical Med Elite. Aici poti gasi o gama vasta de servicii medicale de infrumusetare sau remodelare corporala, ori chiar de reconstructie.

3. Clinica Polisano

Faptul ca face parte dintr-o retea medicala nationala permite clinicii Polisano din Sibiu sa poata pune la dispozitia pacientilor servicii din numeroase specializari medicale, inclusiv interventii specifice chirurgiei plastice, cum este si cea de liposuctie.

In concluzie, procesul de recuperare post-interventie este la fel de important ca si medicul care s-a ocupat de realizarea interventiei de liposuctie in Sibiu, pentru obtinerea unor rezultate eficiente.