Liposuctie Suceava

Liposuctie Suceava

Unul dintre cele mai vechi asezari din tara, resedinta judetului cu acelasi nume care este situata in regiune geografica Bucovina, este unul care atrage anual foarte multi turisti pasionati de istorie sau de religie, datorita numeroaselor manastiri vechi din zona, dar un alt aspect pentru care se merita vizitat sunt operatiile de liposuctie din Suceava. Acestea au un raport calitate-pret foarte bun, ceea ce reprezinta un avantaj important pentru cei care isi doresc o astfel de interventie estetica dar sunt atenti si la aspectul financiar.
Medicii si clinicile de chirurgie plastica si estetica din oras folosesc tehnica medicala de ultima generatie pentru a putea oferi tratamente, proceduri si interventii dintre cele mai moderne si eficiente. Astfel ca operatiile de liposuctie din Suceava pot fi realizate prin diferite tehnici, in functie de nevoile pacientului si de dotarile cabinetului.

Principalele clinici unde pot fi efectuate interventii de liposuctie in Suceava

Desi are o istorie indelungata, dimensiunile orasului nu sunt unele foarte mari, astfel ca numarul clinicilor de chirurgie plastica si estetica unde pot fi efectuate operatii de liposuctie in Suceava este unul redus. Cu toate acestea, aparatura medicala performanta si o echipa medicala profesionista si experimentata, sunt criterii pe care toate unitatile medicale din oras, unde sunt disponibile servicii de chirurgie plastica si estetica, le indeplinesc.
Drept urmare, diferentierea dintre acestea se poate face destul de greu. De aceea, pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie sau isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul estetic cu ajutorul operatiilor de chirurgie plastica, in continuare sunt prezentate principalele unitati medicale in cadrul carora sunt efectuate si interventii de liposuctie din Suceava:

1. Policlinica Bethesda

Bethesda este un centru medical care inglobeaza o policlinica si un spital privat, dar care colaboreaza cu CAS. Drept urmare si categoriile de servicii medicale disponibile in cadrul acestor unitati medicale sunt unele foarte vaste.
In plus, cei care isi doresc o operatie de liposuctie in Suceava si apeleaza la serviciile medicilor chirurgi de la Bethesda vor putea petrece perioada post-operatorie internati pe sectia de specialitate.

2. Cabinet de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva dr. Anatol Burlacioc

Un medic chirurg plastician profesionist si foarte apreciat de pacienti este dr. Anatol Burlacioc. In cadrul cabinetului sau de chirurgie plastica sunt efectuate proceduri si interventii chirurgicale variate, atat necesare, ca urmare a unor accidente sau afectiuni medicale, cat si estetice, pentru imbunatatirea aspectului fizic.
Prin urmare, o operatie de liposuctie din Suceava, efectuate de medicul Anatol Burlacioc este aproape o interventie de rutina.

3. Clinica Adent

Cunoscuta pentru serviciile stomatologice de calitate oferite, clinica Adent cuprinde in portofoliul de servicii si proceduri si interventii de chirurgie plastica si estetica. Acestea sunt posibile datorita colaborarii dintre clinica si medicul specialist in chirurgie estetica si plastica dr. Rusu Ovidiu.
Astfel, intr-un mediu placut si modern, pacientii isi pot trata afectiunile dentare sau se pot bucura de o interventie de liposuctie in Suceava, in urma careia vor obtine corpul pe care si-l doresc.

Prin urmare, numarul redus de clinici in care pot fi efectuate interventii de liposuctie in Suceava nu reprezinta un impediment pentru pacienti, mai ales ca si diversitatea de interventii de chirurgie plastica si estetica disponibile este mare.