Mastopexie Bucuresti

Actualizat pe:

Capitala tarii este si unul dintre centrele medicale unde ajung oameni din toate regiunile pentru a se trata de diferite afectiuni sau pentru a apela la operatii estetice sigure si eficiente, dar un alt motiv pentru care femeile apeleaza la medicii bucuresteni este operatia de mastopexie, al carei pret in Bucuresti este unul avantajos.
In cadrul clinicilor de chirurgie plastica si estetica din oras, raportul calitate-pret pentru operatiile de mastopexie din Bucuresti este unul echilibrat, astfel incat orice femeie care isi doreste o astfel de interventie sa poata beneficia de aceasta, chiar daca situatia financiara este numai putin peste medie.

In ce clinici pot fi efectuate interventii de mastopexie la pret bun in Bucuresti?

Diversitatea de clinici si cabinete de chirurgie estetica permite unui numar mare de oameni, din toate categoriile sociale, sa apeleze la astfel de interventii, numai ca pentru a gasi o clinica in cadrul careia sa se efectueze o operatie de mastopexie la pret bun, in Bucuresti, poate fi o treaba destul de dificila.
Pe cat de mare este diversitatea unitatilor medicale de chirurgie estetica, pe atat de variate sunt si preturile interventiilor pe care acestea le realizeaza. De aceea, in continuare sunt prezentate unele dintre clinicile in cadrul carora femeile pot alege o operatie de mastopexie la un pret avantajos chiar in Bucuresti:

1. Clinica Estetico

Una dintre clinicile de chirurgie estetica foarte apreciata de pacienti si care practica unele dintre cele mai bune preturi pentru interventiile efectuate este clinica Estetico, a medicului specialist dr. Marius Popescu.
O clinica medicala moderna si un medic specialist cu o vasta experienta in domeniu fac femeile sa se bucure de unele dintre cele mai bune rezultate ale interventiei de mastopexie din Bucuresti. In plus si pretul este unul avantajos pentru o astfel de operatie chirurgicala, care porneste de la 3.000 de euro si poate depasi usor 4.000 de euro.

2. Centrul Medical Pogany

Pogany este un centru medical care inglobeaza servicii din mai multe arii ale medicinei, insa unele dintre cele mai populare sunt cele estetice, chirurgicale si non-chirurgicale. Drept urmare, echipa medicala este una multidisciplinara, din aceasta facand parte medici experimentati si bine pregatiti.
In ceea ce priveste operatiile de mastopexie care pot fi efectuate in aceasta clinica din Bucuresti, pretul pentru o interventie chirurgicala porneste din jurul valorii de 3.000 de euro si poate ajunge pana la 6.100 de euro, in functie de tehnica folosita si de specificul fiecarui caz.

3. Cabinetul de chirurgie estetica dr. Pascal Dameh

Un alt medic chirurg estetician foarte popular si apreciat de pacientii sai este dr. Pascal Dameh. In cadrul cabinetului sau de chirurgie estetica, medicul ajuta pacientii, indiferent de sex sau de varsta, sa obtina aspectul estetic pe care si-l doresc, atat prin intermediul interventiilor chirurgicale, cat si nechirurgicale.
Pentru o operatie de mastopexie, de exemplu, in Bucuresti, la acest cabinet medicala, pacientele trebuie sa plateasca de la 4.500 pana la 6.000 de euro pentru interventie, in functie de dorintele si tehnicile folosite.

Prin urmare, cele care sunt in cautarea unui medic la care sa apeleze pentru o operatie de mastopexie la pret bun in Bucuresti au posibilitatea de a alege din mai multe clinici de chirurgie estetica.