otoplastie Bucuresti

otoplastie Bucuresti

Fiind capitala tarii, este normal sa existe un numar mare de clinici care printre serviciile prestate ofera si otoplastie in Bucuresti. Otoplastia este operatia chirurgicala care consta in rezolvarea problemelor care tin de deformarile urechii. In principal, scopul operatiei este de a corecta un defect pentru a oferi un aspect simetric fetei.

Este indicat ca aceasta operatie se fie efectuata dupa varsta de 6-7 ani, cand urechea unui copil este aproape de dimensiunile unei urechi de adult. Administrarea antinevralgicelor, a aspirinei, a antiinflamatoriilor nesteroidiene, a heparinei, a trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui este strict interzisa.

La cine poti apela cand ai nevoie de o otoplastie in Bucuresti?

Clinicile in catalogul carora se regaseste otoplastia in Bucuresti reusesc sa atraga clienti prin profesionalismul de care dau dovada. Mai mult de atat, clinicile sunt dotate cu tot echipamentul necesar pentru a realiza o astfel de operatie in mod corect.

1. Spitalul Medicover

În cadrul spitalului Medicover isi desfasoara activitatea doctorul Silvia Stanculescu la care, printre serviciile prestate se afla si otoplastia. Aici, o operatie de otoplastie este de aproximativ doua ore, iar anestezia folosita este cea generala. Firele se vor putea scoate dupa 10-12 zile.

Pentru datele de contact, numarul de telefon este 0722392382, iar adresa de e-mail este contact@drsilviastanculescu.ro.

2. Clinica ArcaLife

Printre motivele pentru care o persoana ar putea alege aceasta clinica se numara personalul asistent calificat, echipa formata din chirurgi esteticieni renumiti cu multa experienta in spate, analizele medicale incluse in pret, standardele de maxima siguranta si protectie si rezultatul calitativ garantat.

Pentru a stabili un pret pentru operatia chirurgicala, clinica trebuie contactata personal.

Un reprezentant al clinicii poate fi contactat la numarul de telefon 0721480510 sau 0216670339, sau la adresa de e-mail office@estetica-arcalife.ro.

3. Zone Medical Estet

Activitatea clinicii de chirurgie estetica Zone Medical Estet este coordonata de doctorul Eugen Turcu, care are o experienta de peste doua decenii in domeniu.

O otoplastie efectuata la aceasta clinica se incadreaza in intervalul de pret de 1000-1250 de euro. Anestezia este locala.  Cu doua zile inainte de interventie, este necesar ca parul sa fie spalat cu sampon iar urechile trebuie curatate.

Pentru a contacta un reprezentant al clinicii, o persoana interesata poate apela unul din cele doua numere de telefon 0213340080, respectiv 0761640626, sau poate trimite un mail la adresa info@clinicaestet.ro.

Ce este indicat sa faci dupa o operatie de otoplastie in Bucuresti?

Procesul de recuperare dupa o operatie de otoplastie in Bucuresti nu este diferit de cel din alte locuri. Firele vor fi scoase la 10 zile dupa operatie, iar pacientul va trebui sa poarte o banderola elastica pentru putin timp. Scopul ei este de a ajuta in procesul de vindecare.

Cele mai multe otoplastii nu necesita spitalizare. In cazul copiilor, ei se pot intoarce la viata lor de dinainte de operatie dupa o saptamana, cu conditia sa fie supravegheati de adulti. In schimb, adultii se pot intoarce la munca dupa 2-3 zile.