Otoplastie Cluj

Otoplastie Cluj

O ureche inestetica poate fi o sursa de frustrari, dar pentru ca medicina ofera solutii pentru multe dintre problemele fizice, poti opta pentru otoplastie in Cluj, la clinicile de top din acest judet.
Pentru ca se afla intr-o zona bine dezvoltata, din punct de vedere economic, clinicile din Cluj specializate in interventiile estetice au devenit o adevarata atractie in ultimii ani, iar medicii care isi desfasoara aici activitatea sunt foarte populari, fiind cautati de persoanele din toata tara care viseaza la o otoplastie cu rezultate impecabile.

Top clinici de otoplastie din Cluj

Daca ai aflat despre Cluj ca este o alegere buna pentru o otoplastie, nu te-ai inselat! Iata la ce clinici poti merge pentru a-ti corecta anumite defecte ale urechii/urechilor:

Cele mai bune 5 clinici specializate in otoplastie in Cluj

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Pentru o otoplastie in Cluj, dr. Harceaga poate fi prima optiune, avand in vedere pregatirea si experienta sa. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si are dubla specializare: Chirurgie Plastica si Dermatologie. Timp de 3 ani, a lucrat si invatat in Oxford UK, in serviciul de chirurgie plastica al spitalului John Radcliffe si in Bruxelles, Stuttgart sau Munchen. A participat si la numeroase cursuri si congrese si a publicat lucrari stiintifice in domeniul medicinei estetice.
Daca esti interesat de o otoplastie in Cluj, pretul pentru aceasta interventie la dr. Harceaga porneste de la 1.000 de euro. Pretul include atat interventia propriu zisa (operatie, anestezie), cat si spitalizarea si ingrijirile postoperatorii. Otoplastia dureaza intre 1 si 2 ore si se efectueaza, de regula, sub anestezie locala, iar in cazul copiilor este recomandata anestezia generala. Intr-o astfel de procedura se pot utiliza diverse proceduri tehnice, care lasa cicatrici aproape invizibile.
Dr. Olimpiu Harceaga este apreciat de pacienti pentru rezultatele si profesionalismul sau. I-au trecut pragul pentru o otoplastie diverse persoane, incepand de la varste mici si pana la varste inaintate. Reusita interventiilor este consemnata si in mediul online, unde medicul se bucura de numeroase review-uri pozitive.

2. Medestet

Cine nu a auzit de dr. Ciceo Mircea, de la Centrul de excelenta Medestet, specializat in otoplastie si in alte interventii estetice? Acest profesionist isi desfasoara activitatea alaturi de o echipa de specialisti, tratand pana acum peste 15.000 de pacienti. Clinica a fost infiintata in 1993, fiind prima din tara specializata in chirurgie estetica, iar din 1996 a devenit marca inregistrata.
Pentru o otoplastie, pretul la Medestet Cluj porneste de la 1000 de euro. Interventia dureaza 1 ora si necesita anestezie locala. O conditie de baza este ca pacientul sa aiba peste 5 ani, pentru ca in jurul acestei varste urechea este dezvoltata pe deplin, avand aceleasi dimensiuni ca la maturitate. Se practica, de regula, o incizie in spatele pavilionului auricular, care este foarte putin vizibila. Dupa interventie, persoana va ramane in clinica pentru o zi, timp in care va urma si un tratament cu antibiotice, ce va continua si acasa pentru inca 2 zile. Firele vor fi scoase la 10-12 zile de la operatie.
Parerile pacientilor despre otoplastiile efectuate la Medestet sunt unele in majoritate favorabile. Oamenii s-au declarat incantati de conditiile din clinica, de calitatea materialelor utilizate in timpul procedurilor si de profesionalismul echipei, de la programare, pana la externare.

3. Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean este unul dintre cei mai cautati medici pentru otoplastii din Cluj. Este medic primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, avand o experienta atestata de colaborarea cu Institutul Oncologic din Cluj-Napoca si cu UMF „Iuliu Hatieganu”. In timpul rezidentiatului, a colaborat cu Instituto Clinico Humanitas din Milano si cu St. Francis Hospital din Indiana, SUA. Se preocupa si de activitatea stiintifica si de cercetare publicand in revistele de specialitate. Dr. Maximilian Muntean isi desfasoara activitatea la Spitalul Humanitas, ce dispune de dotari medicale de ultima generatie.
O otoplastie efectuata de dr. Muntean are un pret care porneste de la 900 de euro. Procedura este menita sa schimbe dimensiunea, forma sau pozitia urechilor, fiind recomandata dupa varsta de 5 ani sau de la 3 ani, in anumite cazuri. Operatia se face de obicei pe ambele urechi, pentru optimizarea simetriei. Medicul poate face incizii in spatele urechilor sau in pliurile interioare ale acestora. Procedura dureaza aproximativ 2 ore.
Dr. Max, asa cum il numesc pacientii, este caracterizat ca fiind o persoana deschisa si comunicativa, de la care oamenii primesc incurajarile de care au atata nevoie. Fosti si actuali pacienti si-au mai exprimat aprecierea si in privinta conditiilor din Spitalul privat Humanitas, unde medicul profeseaza.

4. Dr. Fodor Lucian

Dr. Lucian Fodor este de asemenea o buna optiune pentru o operatie de otoplastie in Cluj. A absolvit UMF Cluj si, dupa ce a participat la cursuri de chirurgie plastica si estetica si la stagii de pregatire in SUA, la San Francisco si Baltimore, si-a inteles misiunea de a-i ajuta pe oameni sa fie multumiti de felul in care arata. A facut specializarea la Universitatea de Medicina „Bruce Rappaport” din Israel, la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore si la Universitatea California din San Francisco. Colaboreaza cu doua spitale din Israel unde anual efectueaza operatii complicate utilizand tehnologie foarte noua si tehnici moderne.
Pretul unei otoplastii la dr. Fodor porneste de la 800 de euro. Otoplastia este si o interventie estetica, dar si una reconstructiva. Se executa sub anestezie locala cu sedare sau sub anestezie generala. Prima varianta necesita 4 ore de supraveghere post-interventie, iar in cel de-al doilea caz, pacientul va ramane internat o noapte. In momentul externarii, pacientul va primi instructiuni, precum si medicamentele de care are nevoie imediat dupa operatie.
Parerile in legatura cu activitatea dr. Fodor sunt in majoritate pozitive in mediul online. Oamenii s-au declarat satisfacuti de serviciile oferite si de rezultatele obtinute, chiar daca unii au considerat ca tarifele sunt mai mari decat ar trebui.

5. Dr. Chirila Marius

Dr. Chirila Marius este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, fiind de luat in calcul de catre cei care isi doresc o otoplastie in Cluj la un pret avantajos. Dupa ce a urmat cursurile UMF Cluj-Napoca, a inceput rezidentiatul la Clinica Chirurgie 1 din acelasi oras si la Spitalul Clinic de Recuperare, ulterior efectuand stagii de pregatire in Franta – 2 ani in clinicile private si in spitalele din Paris si 6 luni la Centrul Universitar din Tours, unde a avut ocazia sa participe la operatii alaturi de chirurgi de prestigiu.
Pentru o otoplastie la dr. Chirila Marius, pacientii trebuie sa plateasca un tarif care porneste de la 900 de euro. Limita inferioara de varsta pentru aceasta procedura este de 7 aniputand fi obtinute urmatoarele rezultate: apropierea urechilor de cap, remodelarea lobului urechii si simetrizarea dimensiunilor si formei urechilor. In timpul consultatiei, dr. Chirila face un examen complet al urechilor, efectuand masuratorile necesare si pentru a putea stabili obiectivele operatiei. Interventia dureaza 1-2 ore si, in functie de varsta, se face cu anestezie locala sau generala, cu o incizie ascunsa in spatele urechii.
Parerile exprimate in legatura cu Dr. Chirila sunt unele pozitive, care saluta profesionalismul si deschiderea medicului. Persoanele care au beneficiat de o otoplastie efectuata de acest medic au spus ca au fost tratate cu toata deschiderea, oferindu-li-se toate detaliile despre interventie si in privinta recuperarii.

Concluziile noastre

Spre deosebire de alte interventii estetice efectuate in Cluj si in tara, otoplastia pare mai usor de executat, dar adevarul este ca rezultatele sale sunt la fel de importante ca ale oricarei proceduri. De aceea este nevoie de „mainile” unui medic bun, pentru ca o interventie de acest tip necesita pricepere si precizie.