otoplastie in Timisoara

otoplastie in Timisoara

Multe persoane aleg sa faca otoplastie in Timisoara, chiar daca nu locuiesc in acest oras, deoarece aici au la dispozitie o gama larga de clinici din care pot alege. Preturile sunt convenabile, iar pachetele includ mai multe facilitati. Fie ca e vorba de copii sau de adulti, medicii identifica solutia potrivita pentru fiecare pacient, astfel incat forma, dimensiunea sau pozitia urechilor sa fie corectata si rezultatul final sa fie unul armonios, care sa imbunatateasca fizionomia.

Otoplastia este operatia prin care se intervine asupra structurii cartilaginoase a pavilionului auricular pentru corectarea defectelor congenitale sau estetice, mai precis operatia prin care se corecteaza urechile decolate (urechile clapauge). Urechile prea departate de cap pot fi remodelate in mai putin de doua ore, in cadrul interventiei chirurgicale de otoplastie.

Otoplastie in Timisoara: care sunt avantajele operatiei?

Operatia de otoplastie in Timisoara reprezinta o idee buna pentru adultii care nu sunt multumimi de aspectul urechilor lor, dar si pentru copii, in cazul in care parintii doresc sa ii protejeze pe acestia de posibilele traume psihice pe care micutii le pot suferi din cauza comentariilor acide venite din partea colegilor la scoala.

Urechile prea departate de cap sau urechile a caror dimensiune este foarte proeminenta pot sa afecteze increderea in sine, astfel ca exista o legatura directa intre otoplastie si cresterea stimei de sine. Aceasta operatie remodeleaza urechile asa incat acestea sa se plieze mai bine pe partea laterala a capului si reduce dimensiunea urechilor daca este cazul.

Pentru ca modifica structura urechilor, otoplastia este una dintre operatiile care imbunatatesc considerabil fizionomia. Un alt avantaj important al acestei interventii chirurgicale este ca rezultatele obtinute sunt permanente.

La ce clinici poti face otoplastie in Timisoara?

Daca iti doresti sa faci operatia de otoplastie in Timisoara, la o prima cautare pe internet vei gasi mai multe clinici la care poti beneficia de aceasta interventie chirurgicala. In functie de experienta medicilor si de preturi, a fost alcatuit un top trei al clinicilor din Timisoara unde se face operatie de otoplastie:

1. Clinica Bestetic

Aceasta este una dintre clinicile din Timisoara cu un numar mare de recenzii pozitive, in cadrul careia se efectueaza si operatia de otoplastie. Interventia se poate face sub efectul anesteziei locale sau generale, la cerere. Pretul operatiei porneste de la 1.500 de euro si poate sa varieze in functie de complexitatea cazului.

2. Beauty Clinic

Lista de servicii este una extinsa, otoplastia fiind una dintre interventiile de care poti beneficia la aceasta clinica. Operatia de remodelare a urechilor dureaza aproximativ doua ore si pacientii isi pot relua activitatea a doua zi, iar pe site-ul clinicii se pot gasi toate detaliile referitoare la interventie.

3. Clinica de chirurgie estetica Brol Medical Center

La aceasta clinica, localizata in Timisoara, pretul interventiei variaza intre 1.600-1.800 de euro si cuprinde o zi de spitalizare, anestezie, medicamente si controale periodice. Intr-un cadru modern, operatiile sunt efectuate de o echipa cu experienta.

Acestea sunt cateva din clinicile unde poti beneficia de operatia de otoplastie in Timisoara la preturi avantajoase, care includ si alte facilitati, cum ar fi ziua de spitalizare. Important este sa alegi o clinica unde profeseaza medici cu experienta si unde sunt folosite echipamente moderne.