rinoplastie din Brasov

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul de pe Tampa este unul foarte apreciat din punct de vedere turistic, dar sunt putini cei care vin in acest oras cu ideea de a-si face o operatie de rinoplastie in Brasov.

Cu toate ca medicii plasticieni din acest oras sunt unii dintre cei mai buni, iar profesionalismul este principalul criteriu care ii recomanda, probabil că nici tu nu te-ai gandit ca poti veni in acest oras pentru o operatie de chirurgie plastica. Daca nu stii in ce situatii poti avea nevoie de astfel de servicii sau cum sa alegi o clinica medicala buna si profesionista, acest articol iti va fi de mare ajutor.

In ce situatii este necesara o operatie de rinoplastie in Brasov?

Foarte multi oameni sunt complexati de modul in care arata nasul lor, forma acestuia putand fi corectat cu ajutorul unei interventii chirurgicale de rinoplastie in Brasov. Cu toate ca gradul de reusita al acestei operatii este unul foarte mare, oamenii inca sunt tematori cu privire la gradul de complexitate si recuperarea dupa rinoplastie.

Exista oameni care au un nas a carui dimensiune nu se potriveste fizionomiei fetei, motiv pentru care este necesar sa apeleze la o astfel de interventie, mai ales daca acest aspect ii deranjeaza sau le afecteaza stima de sine. Daca si tu te confrunti cu o astfel de situatie sau cu un nas stramb, un nas cu cocoasa sau chiar cu dificultati la respiratie, ar trebui sa apelezi la rinoplastie.

Prin urmare, orice anomalie sau dimensiune ar avea nasul, o operatie de rinoplastie va putea corecta forma acestuia si iti va reda increderea in tine.

Unde poti merge pentru operatia de rinoplastie in Brasov?

Daca ai hotarat ca ai nevoie si iti doresti o interventie la nivelul nasului, poti merge la una dintre clinicile care fac operatii de rinoplastie in Brasov. Nu numai ca medicii sunt unii profesionisti si cu experienta, dar si dotarile clinicilor sunt unele moderne, ceea ce face ca printre recomandarile pacientilor care au beneficiat de o astfel de operatie sa se regaseasca:

1. Spitalul Sf. Constantin

Un spital multidisciplinar, in care pot fi facute si operatii plastice, de corectare sau reconstructie a nasului, este Spitalul Sf. Constantin. Acesta este recunoscut chiar si la nivel international datorita interveniilor chirurgicale complexe care au fost realizate in cadrul institutiei, cat si datorita standardelor de igiena implementate.

2. Cabinet Medical Dr. Sorin Velicu

Un medic cu experienta si foarte apreciat de pacientii sai este dr. Sorin Velicu, medic primar in chirurgie plastica si reconstructiva. In cadrul cabinetului sau pot fi realizate numeroase interventii care tin de chirurgia plastica, printre care si ce de rinoplastie.

3. Centrul Medical MedLife

Parte dintr-o retea nationala de clinici si centre medicale, la MedLife in Brasov pot fi realizate mai multe tipuri de interventii specifice chirurgiei plastice, chiar si rinoplastie, de catre medicul specialist dr. Costenco Adrian Nicolae.

Prin urmare, exista numeroase situatii in care interventiile de rinoplastie din Brasov sa fie utile, estetica faciala, increderea in sine si imbunatatirea respiratiei fiind principalele beneficii ale operatiei.