rinoplastie Bucuresti pret

Actualizat pe:

Orasul in care se regaseste o copie fidela a Arcului de Triumf si care este denumit si „micul Paris”, este un loc care cuprinde multiple posibilitati turistice. Pe langa acest aspect, este si un oras cu un potential medical ridicat, in care se gasesc clinici specializate in rinoplastie. Cand vine vorba de rinoplastie, pretul in Bucuresti poate varia de la o clinica la alta, in functie de nivelul de performanta a echipamentului folosit.

Rinoplastia este o procedura chirurgicala de remodelare a nasului in functie de cerintele si necesitatile pacientului. Tehnica de corectare a nasului se afla pe lista de dorinte a multor persoane care nu se simt incurajate de aspectul sau si care au o stima scazuta din cauza acestei situatii. Astfel, cei care au de gand in viitorul apropiat sa beneficieze de procedura de rinoplastie, pot veni in Bucuresti pentru a gasi clinici care ofera servicii calitative.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul rinoplastiei, pret in Bucuresti, beneficii

Persoanele care sunt din capitala si isi doresc sa-si faca operatia estetica de remodelare a nasului, pot cauta pe internet „rinoplastie Bucuresti”, pentru a vedea care sunt clinicile bine cotate. Inainte de a face acest pas, este nevoie sa se tinta cont si de beneficiile acestei interventii, care sunt numeroase:

  • modifica dimensiunea nasului – daca pacientii se confrunta cu situatia in care au un nas de dimensiuni mari, pot apela la un specialist in rinoplastie, care sa aplice toate tehnicile necesare de remodelare si de scurtare a sa;
  • corecteaza forma nasului – cei care au o structura nazala deformata si vor sa o remedieze in mod corespunzator, pot apela cu incredere la tehnica rinoplastiei pusa in aplicare de medicii chirurgi;
  • imbunatateste capacitatea de respiratie – pacientii care intampina anumite probleme de sanatate, cum ar fi deviatia de sept, si au dificultati in a respira normal, mai ales in timpul somnului, pot apela la operatie de rinoplastie pentru ameliorarea situatiei.

Unde poti beneficia de operatia de rinoplastie: pret in Bucuresti, clinici specializate

Cand vine vorba de interventia de rinoplastie, pretul in Bucuresti poate fi stabilit in functie de clinici, de nivelul de experienta pe care il are personalul, de nivelul de performanta a echipamentului folosit. Printre aceste clinici, se numara si:

1. Clinica Elysium, Bucuresti

La clinica Elysium din Bucuresti, pacientii pot beneficia de o consultatie 3D, precisa, in functie de care se evidentiaza mai usor imperfectiunile care trebuie sa fie imbunatatite.

Servicii si tarife:

  • consultatie – 450 lei;
  • consultatie 3D – 600 lei
  • rinoplastie – 4000 euro;
  • rinoseptoplastie – 4500 euro;
  • rinoplastie secundara – 5000 euro.

2. Cabinetul de medicina si chirurgie estetica dr. Daniela Diveica

In cadrul cabinetului de medicina si chirurgie estetica dr. Daniela Diveica, pacientii vor avea ocazia de a beneficia de servicii de chirurgie estetica, printre care se numara si rinoplastia totala, de care pot beneficia la pretul de 3500 euro.

3. Clinica dr. Marinescu

Clinica dr. Marinescu, amplasata in Bucuresti, ofera tuturor posibilitatea de a beneficia de multe servicii de chirurgie estetica atat la nivelul fetei, cat si la nivelul corpului. Printre aceste servicii se numara si rinoplastia, care presupune restructurarea intregii piramide nazale.

Prin urmare, persoanele care vor sa beneficieze de avantajele tehnicii de remodelare a nasului, de rinoplastie, la o clinica din Bucuresti, pot lua in considerare una dintre variantele mentionate anterior in articol.