rinoplastie in Craiova

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul in care se gaseste celebrul parc Nicolae Romanescu, nu este doar un loc apreciat pentru incarcaturile sale culturale si istorice, ci este si un oras in care oamenii au sansa de a beneficia de servicii de medicina estetica, avand posibilitatea sa gaseasca oricand un cabinet de rinoplastie in Craiova.

Rinoplastia este o interventie chirurgicala estetica, practicata de medici chirurgi profesionisti si are rolul de a remodela structura nazala in functie de preferintele si de necesitatile pacientului. Multi au ajuns la concluzia ca rinoplastia s-a dovedit a fi cea mai eficienta interventie prin care se pot corecta cu succes diversele imperfectiuni localizate la nivelul structurii nazale.

3 motive sa mergi la un cabinet de rinoplastie in Craiova

Persoanele care isi doresc sa se bucure o structura faciala armonioasa, iar aspectul nasului le impiedica sa obtina aceasta performanta, pot lua in considerare efectuarea operatiei de rinoplastie in Craiova. Cu ajutorul sau, pacientii vor intra in contact cu o serie generoasa de beneficii.

1. Imbunatatirea sanatatii emotionale

In fiecare zi, multe persoane sunt hartuite din cauza felului in care arata, iar cei care sufera de o deformare a structurii nazale se confrunta cu serioase probleme legate de stima de sine. Se simt stanjeniti de structura faciala neuniforma, suferind un impact emotional negativ puternic in momentul in care cineva aduce comentarii rautacioase in legatura cu acest aspect. Astfel, rinoplastia ar putea fi una dintre cele mai bune si salvatoare variante la care pot apela.

2. Imbunatatiri la nivelul respiratiei

Persoanele care sufera de anumite probleme respiratorii, care le impiedica sa respire normal, mai ales in timpul somnului, pot lua in considerare rinoplastia. Interventia chirurgicala de remodelare a structurii nazale va ameliora si respiratia, datorita vindecarii cailor respiratorii afectate.

3. Reducerea sforaitului

Nu putini sunt cei care se simt coplesiti de problema sforaitului. Din fericire, rinoplastia s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente interventii care au imbunatatit calitatea somnului, prin eliberarea cailor respiratorii blocate, ceea ce duce, implicit, la eliminarea sforaitului.

Unde sa gasesti o clinica de rinoplastie in Craiova?

Pacientii care isi doresc sa gaseasca o clinica de rinoplastie in Craiova, pot lua in considerare cabinetele mentionate mai jos:

1. Cabinetul de chirurgie estetica Estetic Boutique, Craiova

Estetic Boutique este un cabinet de chirurgie estetica, amplasat in Craiova, in cadrul caruia pacientii au ocazia de a beneficia de mai multe interventii estetice, printre care se numara si rinoplastia. Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot suna la numarul de telefon: 0742 040 483

2. Clinica Perfect Touch, Craiova

Perfect Touch este o clinica de medicina estetica din Craiova, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a-si ameliora imperfectiunile atat la nivel facial, cat si la nivel corporal. Printre aceste interventii, medicii chirurgi specialisti practica si rinoplastia nonchirurgicala la pretul de  1500 lei.

3. Clinica Elysium, Bucuresti

Pacientii din Craiova pot lua in considerare si clinica Elysium din Bucuresti, unde pot beneficia de o consultatie 3D, precisa, si de o rinoplastie realizata de medici profesionisti.

Servicii si tarife:

  • rinoplastie – 4000 euro;
  • rinoseptoplastie – 4500 euro;
  • rinoplastie secundara – 5000 euro.

Prin urmare, pacientii care vor sa beneficieze de avantajele rinoplastiei, pot apela la serviciile clinicilor mentionate anterior in articol.