Rinoplastie Galati

Rinoplastie Galati

Orasul Galati, municipiul resedinta la judetului cu acelasi nume, este o localitate cu o istorie zbuciumata, datorata amplasarii geografie, ca port la Dunare, o artera comerciala deosebit de importanta la nivel european. Galati este o localitate din care nu lipsesc conditiile medicale moderne, in care poti alege sa faci operatie de rinoplastie la unul dintre medicii cu experienta in domeniul chirurgiei plastice.
Rinoplastia este o procedura chirurgicala prin care se corecteaza atat neregularitatile nasului care cauzeaza disfunctionalitati in respiratie, cat si imperfectiuni de ordin estetic. Este o interventie chirurgicala de finete, al carui scop este legat de anatomia functionala a nasului, dar si de considerente estetice.

Unde poti face rinoplastie in Galati?

Daca doresti sa iti imbunatatesti aspectul, daca suferi de deviatie de sept sau pur si simplu nu te multumeste forma, marimea sau lipsa de simetrie a nasului, trebuie sa stii ca in Galati posibilitatile unei interventii chirurgicale de acest tip nu lipsesc. Poti apela la serviciile unui chirurg plastician din Galati in momentul in care te-ai hotarat sa iti schimbi permanent aspectul, fara a fi nevoie sa te deplasezi spre Capitala sau catre clinicile dintr-un oras mai mare. In acest sens, clasamentul de mai jos iti poate fi de ajutor atunci cand cauti un medic bun, care sa iti ofere servicii de calitate si rezultate satisfacatoare atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al sanatatii aparatului respirator.

1. Rinoplastie – ArEstetic Galati

Clinica de infrumusetare, modelare corporala si chirurgie estetica din Galati se recomanda ca fiind cea mai noua, mai utilata si mai moderna clinica de acest tip din orasul de pe Dunare, dar si drept una dintre cele mai complete clinici de profil din Romania. Ofera pacientilor sai o multitudine de servicii si o gama variata de proceduri complexe de infrumusetare, de la chirurgie generala si plastica, terapie cu laser, tratamente faciale si corporale cu aparatura de ultima generatie.
Pentru o interventie de rinoplastie, poti beneficia de serviciile si experienta unuia dintre cei trei medici ai clinicii din Galati: prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, chirurg oncolog, estetician chirurgie plastica si reconstructiva, dr. Andreea Luca, medic primar chirugie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si prof. dr. Radu Jecan, medic primar chirurgie plastica si estetica.
Pretul pentru o rinoplastie la centrul medical din Galati poate varia intre 2700 si 3800 de euro, in functie de complexitatea interventiei.

2. Rinoplastie – Dr. Catalin Dobos, chirurg estetician

Supranumit si chirurgul vedetelor, medicul Catalin Dobos ofera pacientilor din Galati servicii medicale de chirurgie estetica de mai multe tipuri: chirurgia sanului, chirurgie faciala, chirurgia siluetei, chirurgia intima, precum si interventii minim invazive cu substante de umplere.
Medicul din Galati are sute de operatii efectuate si numeroase stagii de formare in chirurgia estetica in marile centre medicale internationale din Italia, Franta, Spania, Austria, Statele Unite, Canada, Emiratele Arabe Unite.
Programarile pentru o rinoplastie in Galati la acest medic se pot face la numarul de telefon +4 0756.820.244, la care poti afla si tarifele pentru interventia chirugicala.

3. Rinoplastie – Spitalul Judetean de Urgenta Galati

Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati dispune de o sectie de chirurgie plastica si reparatorie in care se pot efectua operatii de rinoplastie in sistemul public de sanatate.
Spitalul din Galati beneficiaza de serviciile unor medici specializati in chirurgie plastica si reparatorie precum: dr. Carmen Chelmus, dr. Aura Chirila Dobrea, dr. Catalin Dobos si dr. Andreea Corduneanu.
In interes medical, operatiile de rinoplastie se realizeaza in cadrul sectiei de chirurgie plastica a spitalului din Galati prin trimitere de la medicul de familie sau contra cost.

Pentru o procedura chirurgicala de finete precum operatia de rinoplastie, te poti adresa unor medici cu experienta din municipiul Galati, specializati in chirurgie plastica, estetica sau reparatorie, care activeaza la una dintre clinicile din oras sau la spitalul judetean din localitate.