rinoplastie in Iasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul in care a aparut prima carte tiparita din zona Moldovei, nu este doar un loc cu un potential istoric urias, ci este si un loc generos in ceea ce priveste aria medicala estetica, avand in componenta sa o multime de centre si cabinete de rinoplastie in Iasi.

Rinoplastia este o procedura chirurgicala de remodelare a structurii nasului, care ajuta la imbunatatirea aspectului sau. De asemenea, multe persoane apeleaza la aceasta interventie si in momentul in care vor sa-si amelioreze problemele de sanatate, cum ar fi dificultatile de respiratie provocate de deviatia de sept.

3 avantaje de care poti beneficia prin interventia de rinoplastie in Iasi

Persoanele care au de gand sa aduca imbunatatiri serioase la nivelul structurii nazale, pot lua in considerare rinoplastia in Iasi, interventia prin care se pot obtine rezultate avantajoase in ceea ce priveste modificarea aspectului nasului.

1. Redimensionarea nasului

Persoanele care se simt complexate de faptul ca au un nas de dimensiuni mari, pot ameliora acest aspect cu ajutorul operatiei de rinoplastie, practicata de medici chirurgi profesionisti. De cele mai multe ori, daca nu intervin complicatii, rezultatele obtinute sunt satisfacatoare.

2. Imbunatatirea armoniei faciale

Datorita faptului ca rinoplastia este o interventie care actioneaza mai mult pentru redarea esteticii nasului, aceasta va contribui, implicit, si in obtinerea armoniei faciale. Astfel, cei care au nasul usor deformat, pot lua in considerare contactarea medicului specialist in rinoplastie.

3. Vindecarea sau imbunatatirea capacitatii de a respira

Persoanele care intampina diverse probleme de respiratie ca urmare a unor afectiuni de care sufera (de exemplu, cei care au deviatie de sept), pot apela la tehnica remodelarii nazale, care elibereaza caile respiratorii de orice blocaj care le-ar putea impiedica sa functioneze normal.

Unde poti gasi clinici specializate in rinoplastie in Iasi?

Persoanele care vor sa gaseasca clinici de rinoplastie in Iasi, se pot consulta cu topul 3 al cabinetelor medicale mentionate mai jos, pentru a-si forma o parere in legatura cu serviciile de care pot beneficia si cu media preturilor la care le pot obtine.

1. Clinica Omni, Iasi

Omni este o clinica din Iasi care asigura interventii de chirurgie estetica, printre care se numara si rinoplastia, operatia de remodelare a nasului.

Servicii si tarife:

  • rino-septoplastie primara – 3000 euro;
  • rinoplastie cu anestezie intravenoasa – 1650 euro;
  • rinoplastie primara cu anestezie generala – 2750 euro;
  • rinoplastie secundara – 3000-3300 euro.

2. Susanu Clinic, Iasi

Susanu Clinic este un cabinet de medicina estetica situat in Iasi, in cadrul caruia toti pacientii au sansa de a beneficia de rinoplastie, interventia de corectare a imperfectiunilor aflate in zona nazala. Specialistii din cadrul Susanu Clinic recomanda ca, dupa procedura, sa se ia o pauza de 5-7 zile de la activitatile obisnuite, pentru recuperare.

3. Cabinetul de chirurgie estetica dr. Andrei Lazar, Iasi

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de chirurgia estetica a nasului, pot lua in considerare cabinetul dr. Andrei Lazar, amplasat in Iasi. Dupa o consultatie adecvata, medicul specialist stabileste care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i parcurga in realizarea rinoplastiei.

Prin urmare, cei care isi doresc sa aiba parte de beneficiile rinoplastiei, pot lua in considerare una dintre clinicile mentionate anterior in acest articol.