Rinoplastie Ploiesti

Rinoplastie Ploiesti

Modificarile aduse formei nasului pot avea atat un rol estetic, cat si functional, asa ca nu toti oamenii care aleg rinoplastia in Ploiesti o fac pentru a-si schimba in mod drastic aspectul. In unele situatii, interventia ii va ajuta pe pacienti sa respire mai bine.

Pe langa pregatirea si experienta chirurgului care se va ocupa de interventia de rinoplastie din Ploiesti, un alt aspect important este echipamentul din dotarea clinicii la care urmeaza sa se duca pacientul. Cu instrumentele potrivite, nu vor aparea dificultati in timpul procedurii.

Clinici de rinoplastie in Ploiesti

Persoanele care isi doresc sa se programeze pentru interventia de rinoplastie in Ploiesti vor avea de ales intre mai multe clinici, fiecare avand propriul sau set de avantaje, asa ca alegerea ii apartine viitorului pacient. Pentru o rinoplastie in Ploiesti, pretul porneste de la 1200 de euro si poate sa depaseasca 3500 de euro.

1. ROUA Medical Center

La doar cinci minute de oras se afla clinica ROUA, in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa de exceptie, care ii va ajuta pe toti pacientii care au nevoie de o rinoplastie in Ploiesti. Printre valorile care definesc aceasta clinica se numara confidentialitatea, experienta si siguranta, asa ca cei care aleg sa o viziteze o vor putea face cu incredere.

La ROUA, rinoplastia se realizeaza cu anestezie generala, iar pretul depinde de tipul de interventie ales: rinoplastia totala fara sept porneste de la 2500 de euro, iar rinoplastia secundara de la 3500 de euro. Fiind vorba de preturi orientative, este posibil sa mai sufere modificari.

Programarea se poate face online, completand formularul disponibil pe site-ul clinicii cu datele necesare. Cei ce isi doresc sa vorbeasca la telefon cu un reprezentant, vor folosi fie numarul de telefon 0799948200, fie 0244433802.

2. Clinica de chirurgie estetica si ortopedie Ortest

Cei ce isi doresc o rinoplastie in Ploiesti la aceasta clinica, vor interactiona cu dr. Zbuchea Andrei, medic primar si doctor in chirurgie plastica.

Aici, pretul pentru o rinoplastie se incadreaza in intervalul de 1200-1500 de Euro, dureaza 1-2 ore, iar pacienta o sa fie spitalizata timp de 24 de ore. Rezultatele vor putea sa fie cel mai bine observate la doua saptamani dupa interventie.

Pentru cei interesati, datele de contact sunt numarul de telefon 0722673661 si adresa de E-mail doriancucuteanu@yahoo.com.

3. Spitalul Lotus

La acest spital privat se efectueaza, printre altele si interventia de rinoplastie in Ploiesti. Pentru realizarea ei si a celorlalte proceduri se folosesc instrumentele cele mai noi si performante de pe piata, astfel incat pacientul sa fie multumit in totalitate de rezultatul obtinut.

Pretul va fi stabilit ulterior, in functie de complexitatea cazului.

Cei ce vor sa se programeze, o vor putea face online, completand formularul cu datele relevante, iar numarul de telefon la care va raspunde un reprezentant din partea spitalului este 0213718116.

Concluzii

Prin urmare, pacientii care isi doresc sa apeleze la serviciile unui chirurg pentru o rinoplastie in Ploiesti, vor putea alege una din clinicile din oras, in functie de preferinte si de posibilitatea materiala. Pe urma, se vor programa si vor primi forma nasului pe care si-au dorit-o dintotdeauna.