rinoplastie din Sibiu

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul Sibiu este unul dintre cele mai bine dezvoltate din tara, iar acest lucru implica si o gama larga de servicii medicale de calitate, motiv pentru care ar trebui sa alegi medicul care sa efectueze operatia de rinoplastie din Sibiu.

O astfel de operatie nu este, in general, un moft, ci o dorinta pe care unii oameni o au de mult timp, din cauza aspectului pe care il are nasul si care ii nemultumeste. Daca si tu te regasesti in aceasta categorie de persoane, trebuie sa stii ca procesul de recuperare este foarte important pentru rezultatul final, motiv pentru care este necesar sa respecti intocmai recomandarile medicului.

Care sunt recomandarile medicului dupa o operatie de rinoplastie din Sibiu?

Cu cat medicul plastician este mai experimentat, cu atat si sansele de a obtine rezultatele dorite in urma unei interventii sunt mai mari, iar in cazul celei de rinoplastie din Sibiu, un aport important il are si perioada de recuperare.

Din acest motiv este necesar sa respecti indicatiile pe care ti le face medicul plastician pentru perioada post-operationala. Aceste indicatii au ca obiectiv atat contribuirea la obtinerea unui rezultat final bun, cat si pentru o recuperare mai rapida.

De exemplu, in primele zile dupa rinoplastie, este indicat sa te odihnesti cat mai mult si sa acorzi o atentie foarte mare igienei nasului, care trebuie facuta intr-un anumit mod: trebuie sa folosesti betisoare de urechi, inmuiate in apa oxigenata sau betadina, cu miscari blande. Ulterior, spalaturile trebuie efectuate cu apa de mare si ser fiziologic, pentru a grabi vindecarea tesuturilor.

De asemenea, trebuie sa pui comprese cu apa rece, pentru a ajuta la retragerea umflaturilor si vanatailor, care sunt normale in aceasta situatie.

Unde poti face o operatie de rinoplastie in Sibiu?

Odata ce ai inteles cat de importanta, dar complexa este o astfel de operatie, urmatoarea intrebare poate fi unde anume poti face o operatie de rinoplastie in Sibiu, astfel incat sa poti obtine nasul pe care ti-l doresti.

Cum numarul clinicilor in cadrul carora se realizeaza o astfel de interventie este mare, alegerea poate fi una dificila, motiv pentru care am enumerat in continuare unele dintre cele mai apreciate clinici si cabinete din oras.

1. Centrul Medical ProctoVen

Unul dintre locurile in care vei beneficia de servicii medicale de calitate, oferite de medici cu experienta este Centrul Medical ProctoVen. Cu o paleta foarte larga de servicii medicale moderne, la ProctoVen poti beneficia de o operatie de rinoplastie efectuata de un medic profesionist.

2. Centrul Med Elite

Un centru medical foarte apreciat, care este specializat in chirurgia plastica si estetica, este Centrul Med Elite. In cadrul acestei clinici pot fi realizate atat operatii estetice, cat si plastice, care au rolul de a reconstrui sau reda functionalitatea unor parti ale corpului uman.

3. Misan Med

Minsan Med este o clinica medicala care cuprinde servicii din mai multe specializari medicale, printre care si cea de chirurgie plastica, in cadrul careia poti beneficia de o operatie de rinoplastie.

In final, tinand cont de informatiile obtinute referitor la operatia de rinoplastie din Sibiu si de propriile dorinte, vei putea lua cea mai buna decizie pentru tine.