Rinoplastie Suceava

Rinoplastie Suceava

Zona Bucovinei este renumita pentru lacasele de cult deosebite si unice in tara si in lume, ceea ce o face sa fie mereu pe lista destinatiilor turistice a unor oameni de diferite nationalitati sau varste, dar cei mai preocupati de aspectul estetic sau care au nevoie de o reconstructie la nivelul nasului pot alege interventiile de rinoplastie din Suceava, care sunt oferite in cadrul unora dintre cele mai moderne clinici din regiune.
Tehnicile prin care forma sau functionalitatea nasului poate fi corectata sunt foarte multe, fiecare avand caracteristici specifice si care se potrivesc pentru anumite situatii. De aceea, alegerea celui mai bun medic pentru o rinoplastie in Suceava este extrem de importanta, acesta fiind cel care decide modul de abordare a interventiei respective. Un avantaj major este insa faptul ca exista mai multe unitati medicale unde pot fi gasiti astfel de medici.

Clinicile in care pot fi gasiti cei mai buni medici pentru rinoplastie in Suceava

Numarul unitatilor medicale axate pe chirurgia plastica si estetica este unul relativ mic in nordul Moldovei, dar cu toate acestea interventiile de rinoplastie din Suceava sunt unele dintre cele mai moderne si eficiente, efectuate de medici profesionisti, care au la indemana aparatura medicala performanta.
In plus, astfel de servicii sunt disponibile si in marile orase din vecinatate, astfel ca pentru a-i determina pe viitorii pacientii sa aleaga serviciile de chirurgie estetica din Suceava, tot mai multe clinici si-au diversificat portofoliul de servicii, adaugand acestuia si interventii chirurgicale estetice, care sunt tot mai populare. Prin urmare, clinicile care efectueaza operatii de rinoplastie in Suceava sunt:

1. Cabinetul Esderm

Esderm este un cabinet de dermatologie, in care serviciile de infrumusetare si tratamentele dermatologice sunt oferite intr-un ambient placut si relaxant, astfel incat pacientii sa se incarce cu energie pozitiva in timpul petrecut in incinta acestuia.
In ceea ce priveste interventiile de rinoplastie din Suceava, efectuate in cadrul cabinetului Esderm, acestea sunt unele nechirurgicale, dar ale caror rezultate sunt spectaculoase. Acest cabinet de dermatologie si estetica este unul dintre primele solutii la care apeleaza cei care isi doresc o interventie estetica la nas, dar se tem de operatiile chirurgicale.

2. Spitalul Bethesda

Spitalul Bethesda este un spital privat, care trateaza cazuri acute, dar efectueaza si interventii cu rol estetic. Pentru acestea, serviciile medicului chirurg plastician dr. Lazar Andrei sunt unele dintre cele mai solicitate, iar acest lucru se datoreaza – printre altele – si rezultatelor operatiilor de rinoplastie efectuate in Suceava, in cadrul spitalului, de catre acest medic.
Pentru consultatiile initiale sau post-operatorii, pacientii pot merge la Policlinica Bethesda, unde activeaza acelasi medic chirurg.

3. Clinica Adent

Desi clinica Adent este cunoscuta pentru serviciile stomatologie oferite, demararea unei colaborari cu clinica Esthetic Center din Iasi a condus la completarea portofoliului de servicii cu interventii si consultatii estetice. De acestea se va ocupa o echipa de medici dedicati si pasionati, care conlucreaza pentru a indeplini dorintele pacientilor lor.

Prin urmare, clinicile care ofera servicii de chirurgie plastica si estetica si in cadrul carora sunt efectuate interventii de rinoplastie din Suceava sunt unele foarte moderne, dotate cu aparatura performanta si ale caror cadre medicale sunt foarte bine pregatite pentru o astfel de interventie estetica.