rinoplastie in Timisoara

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul in care se afla primul canal navigabil din Romania, raul Bega, este un loc preferat de multi turisti datorita stilului arhitectural al cladirilor si datorita istoriei bogate, insa nu se limiteaza doar la aceste aspecte. Este, totodata, si un oras cu un numar generos de clinici medicale, in care toata lumea are posibilitatea de a beneficia de interventia de rinoplastie in Timisoara.

Rinoplastia este o operatie estetica realizata cu scopul de a remodela structura nazala, astfel incat sa dobandeasca un aspect placut si armonios. Multe persoane apeleaza la aceasta tehnica pentru a-si corecta piramida nazala care fie a suferit deformari, fie nu are dimensiunea potrivita.

3 argumente sa-ti faci operatia de rinoplastie in Timisoara

Persoanele care isi doresc sa-si faca operatia de rinoplastie in Timisoara, trebuie sa tina cont, mai intai de toate, de aspectele pe care aceasta interventie le indeplineste cu succes.

1. Amelioreaza problemele respiratorii

Cei care intampina dificultati in a respira normal, pot lua in considerare rinoplastia. Pe langa faptul ca asigura un rol estetic, este benefica si in situatia in care pacientii de confrunta cu anumite afectiuni respiratorii, cum ar fi deviatia de sept.

2. Elimina sforaitul

Sfortaitul este o problema cu care multe persoane se confrunta si care are loc din cauza blocarii fluxului de aer din caile respiratorii in timpul somnului. Astfel, rinoplastia vine in ajutorul tuturor pacientilor care isi doresc sa scape de sforaitul galagios si deranjant, eliberand cu succes caile respiratorii.

3. Amelioreaza structura nasului afectata

Persoanele care au suferit o anumita trauma, in urma careia structura nazala a fost puternic afectata, pot avea in vedere rinoplastia, interventia specializata in remodelarea adecvata a piramidei nazale si in corectarea imperfectiunilor neplacute aflate la nivelul sau.

Astfel, rinoplastia nu este doar o interventie estetica, ci este, de asemenea, si o interventie folosita in scopuri medicale, pentru ameliorarea unor probleme de sanatate.

La ce clinici de rinoplastie din Timisoara poti apela cu incredere?

Pacientii care au de gand sa isi imbunatateasca structura nazala prin intermediul operatiei de rinoplastie in Timisoara, se pot consulta cu topul clinicilor mentionat in randurile de mai jos:

1. Clinica Medcom CBS, Timisoara

Medcom CBS este o clinica specializata in chirurgia estetica, amplasata in Timisoara, care ofera multiple interventii estetice, printre care se numara si procedura de rinoplastie. Pacientii au posibilitatea de a beneficia de aceste servicii in rate, daca au un venit de minimum 1100 lei. Pensionarii pot avea un venit de minimum 800 lei. Rinoplastia costa 3500 de euro, iar rata lunara aplicata este de 84 de euro.

2. Clinica Brol Medical Center, Timisoara

Brol Medicel Center este o clinica de renume in Timisoara, in cadrul careia se desfasoara interventii de chirurgie estetica, printre care se numara si rinoplastia.

Servicii si tarife:

  • rinoplastii primare – 2800 – 3000 Euro;
  • rinoplastiilor secundare si complexe – 3500 – 3700 Euro.

Pretul include si 1-2 zile de spitalizare.

3. Clinica de chirurgie estetica dr. Dorina Mihajlovic, Timisoara

Persoanele care vor sa beneficieze de chirurgia estetica a nasului, pot lua in considerare clinica de dr. Dorina Mihajlovic, amplasata in Timisoara. Pacientii se pot programa direct pe site.

Prin urmare, cei care decid ca vor sa beneficieze de operatia estetica de remodelare a nasului si nu stiu la ce clinici sa apeleze, pot lua in considerare una dintre variantele prezentate anterior in articol.