Silicoane Bucuresti

Silicoane Bucuresti

Daca ai dat un search pe tema silicoane Bucuresti preturi, atunci, cel mai probabil, ai ramas descumpanit total. Dupa cum se poate observa, la momentul actual, exista numeroase clinici ce-si pun la bataie serviciile.

In cazul chirurgiei estetice, este foarte important sa se apeleze la personal profesionist, cu experienta in domeniu. In caz contrar, sanatatea, sau poate chiar viata, clientului vor fi puse in pericol. In situatia de fata, probabil te intrebi catre ce clinica ar trebui sa te orientezi. In articolul de fata au fost selectate 3 dintre cele mai bune firme ce pot oferi servicii de calitate la preturi bune.

Silicoane Bucuresti preturi. Trei dintre cele mai populare clinici din capitala

Dupa cum a fost mentionat si in introducere, un search pe tema silicoane Bucuresti preturi nu va oferi un rezultat clar. Din acest motiv, in randurile urmatoare au fost selectate trei dintre cele mai cunoscute clinici din capitala in prezent. Acestea sunt:

1. Clinica domnului doctor Rachad Hassan

Domnul doctor se numara printre cei mai renumiti chirurgi esteticieni atat din Bucuresti, cat si din Romania. Supranumit “doctorul cu maini de aur”, sute de pacienti aleg, anual, sa apeleze la serviciile sale. Pe locul unu al celor mai cautate operatii chirurgicale din cabinetul acestuia,se numara cele de implant cu silicon. Cu o vasta experienta in domeniu, domnul doctor va oferi cele mai bune indicatii si va va sta alaturi pe tot parcursul procesului. Echipamentul si metodele utilizate sunt de ultima generatie, in concordanta cu inovatiile si descoperirile din domeniu.

Pretul variaza intre 3500 si 4000 de euro, in functie de tratamentul ales. Pentru servicii de top, aceasta clinica se afla printre cele mai recomandate.

2. Clinica doamnei doctor Daniela Diveica

Una dintre cele mai tinere personalitati de pe piata, doamna doctor a reusit sa se faca cunoscuta prin intermediul serviciilor de buna calitate pe care le practica. Avand numeroase studii, atat in tara, cat si in strainatate, a reusit sa puna bazele unei clinici ce ofera unele dintre cele mai avantajoase tratamente estetice din Bucuresti. Pana acum, in urma operatiilor, clientii au fost satisfacuti de rezultate. Ca dovada poate fi observat feedback-ul pozitiv. Fiind o clinica relativ noua, aceasta are in dotare doar echipament de ultima generatie.

Preturile pornesc de la 3500 euro si pot ajunge pana la 5500 euro, in functie de cerinte si nevoi.

3. Clinica domnului doctor Levy

Domnul doctor este o persoana de renume national, cat si mondial, aflandu-se in topul chirugilor esteticieni din Romania. Experienta sa in domeniu a satisfacut nevoile a mii de clienti pana la acest moment. Operand doar cu cea mai buna tehnologie de pe piata, domnul doctor iti va putea garanta, ca si in cazulor tuturor clientilor de pana acum, cele mai bune rezultate.

Pretul va fi stabilit in urma unui consult.

Care este suma medie pentru silicoane Bucuresti preturi

In cazul in care te intrebi care este suma medie pentru silicoane Bucuresti preturi, articolul a acoperit si acest aspect. Conform studiilor de pe piata, suma minima, care poate garanta si servicii de calitate, este de 3000 de euro.

Concluzie

Pentru categoria silicoane Bucuresti preturi, exista trei clinici ce pot oferi servicii de cea mai buna calitate.