silicoane in Constanta

silicoane in Constanta

Multa lume se intreaba atunci cand vine vorba de implanturile de silicoane din Constanta despre pret. Operatiile estetice reprezinta o modalitate a oamenilor de a investi in propria persoana, asa ca este important ca o persoana sa faca alegerea potrivita cu privire la doctor si clinica.

Aceasta metoda de marire a sanilor presupune plasarea implantului in spatiul dintre muschi si glanda mamara.

Topul clinicilor unde iti poti pune silicoane in Constanta si preturi

Cu privire la implanturile de silicoane in Constanta si preturile lor, exista o varietate de optiuni.  Inainte de a alege o clinica este important ca persoana interesata sa aiba toate informatiile necesare. Nevoile si preferintele difera de la caz la caz.

Spre exemplu, o pacienta ar putea sa isi doreasca sa se afle pe mainile unui chirurg cu o ampla experienta in domeniu. O alta pacienta ar putea fi mai interesata de pret, decat de experienta doctorului. Amabilitatea si respectul pe care o echipa le ofera sunt, de asemenea, foarte importante.

1. Clinica Diantus Estet

Clinica Diantus Estet are un catalog cu o gama larga de servicii, printre care se numara medicina estetica sau injectarile, chirurgia estetica, cea plastica, un centru pentru laser si remodelare corporala.

In momentul in care o persoana se hotaraste ca are nevoie de o astfel de interventie, trebuie sa se prezinte la clinica pentru o consultatie. In cadrul consultatiei respective, vor fi discutate aspecte legate de tehnica operatiei, pret si timpul necesar.

Pentru marirea sanilor, pretul se afla in intervalul de 2500-3500 de Euro.

Pentru o programare, o persoana poate suna la numarul de telefon al clinicii 0721322476 sau 0241554515, sau poate scrie un mesaj pe adresa de E-mail office@diantus.ro.

2. Medical Analysis Constanta

Clinica Medical Analysis Constanta se bazeaza pe principii precum intelegere, respect, onesitate, etica, pasiune, dedicare, calitate, progres si modernism.

Pentru acest tip de operatie, pretul este intre 2000 si 2500 de euro, cu implant inclus.

Numarul de telefon al secretariatului clinicii este 0241550650, iar pentru intrebari si sesizari, adresa de E-mail este medicalanalysis@yahoo.com.

3. Coresth

Clinica de chirurgie estetica Coresth din Constanta ofera printre altele, servicii de chirurgie faciala, de chirurgie a sanului si de chirurgia siluetei.

Pentru augumentarea sanilor, spitalizarea este de o zi, iar activitatea fizica trebuie pusa pe pauza timp de 4-6 saptamani.

Pentru a intra in contact cu un membru din echipa Coresth, o persoana poate apela la numarul de telefon 0744213074, sau poate completa un formular online unde sa isi lase numele, adresa de E-mail, si un mesaj cu privire la informatiile ce o intereseaza.

Dupa ce ai aflat mai multe despre implanturile de silicoane in Constanta si pretul lor

In momentul in care o persoana este sigura de ceea ce isi doreste si a adunat toate informatiile care o intereseaza cu privire la o viitoare interventie cu implant de silicoane in Contanta si pretul sau, ea poate sa-si duca la bun sfarsit visul. Cat timp urmeaza indicatiile chirurgului, rezultatele vor fi pe placul ei.