silicoane in Timisoara

silicoane in Timisoara

Femeile care isi doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic, indiferent de motive, sunt candidatele perfecte pentru acest gen de operatie, indiferent ca apeleaza la implanturi de silicoane in Timisoara sau in oricare alt loc. Echipa pe care o alege pentru a duce la bun sfarsit operatia este cea care conteaza cu adevarat.

Inainte de operatia propriu-zisa, este esential ca pacienta sa realizeze o mamografie sau ecografie mamara pentru a se asigura ca totul este in regula. Daca pacienta poarta o proteza dentara, sau lentile de contact, este important sa aduca in discutie si acest lucru.

Analizele recomandate inainte de operatie sunt electrocardiograma, testele de sange, ecografia mamara, radiografia pulmonara.

Orice problema medicala, precum cele legate de diabet, alergii la diverse medicamente, epilepsie, probleme pulmonare, tensiune, probleme vasculare, probleme neurologice, probleme cu sangerarea, infarct, trebuie sesizata inainte de operatie pentru a nu exista niciun fel de complicatie.

Topul clinicilor cu servicii care includ silicoane in Timisoara

Exista multe optiuni pentru o persoana care isi doreste sa isi puna silicoane in Timisoara. Aceste clinici se bucura de tot echipamentul de care au nevoie pentru a-si desfasura in mod optim activitatea. Mai mult de atat, au echipe cu multa experienta in spate, care sunt gata sa satisfaca nevoie pacientilor.

1. Shanti Beauty Clinic

Clinica de infrumusetare din Timisoara Shanti Beauty Clinic este locul in care o persoana poate gasi raspunsul la toate problemele sale legate de estetica.

Pentru programari si informatii suplimentare, reprezentantii clinicii pot fi contactati la unul din cele doua numere de telefon 0762202150, respectiv 0256220692, sau prin adresa de e-mail la office@beautyclinic.ro.

2. Clinica Brol

Principiul pe care se bazeaza Clinica Brol este cel conform caruia fiecare pacient este unic, asa ca si solutiile de care are nevoie trebuie sa fie la fel. Cel mai important aspect este gradul de multumire al pacientului. In cadrul Clinicii Brol nu exista operatie mica. Specialistii din cadrul acestei clinici au o experienta de peste 25 de ani in chirurgie estetica.

Un reprezentant al clinicii poate fi contactat la numarul de telefon 0256221009 sau la adresa de e-mail office@brol.ro.

3. CBS Medcom Hospital

Echipa Medcom isi desfasoara activitatea intr-un spatiu dotat cu cele mai performante aparate si dispozitive. Printre serviciile clinicii se numara interventiile chirurgicale, tratamentele estetice non-invazive si alte specialitati in diferite domenii.

Numarul de telefon al clinicii este 0721936835 sau 0256206563, iar adresele de e-mail sunt contact@medcom.ro si office@medcom.ro.

Dupa o operatie de implanturi cu silicoane in Timisoara

Indiferent de clinica aleasa pentru operatia de marire a sanilor prin silicoane in Timisoara, perioada de recuperare este similara. Vor fi administrate antibiotice in perioada care urmeaza imediat dupa operatie. In primele doua zile va exista un oarecare disconfort. Pacienta va fi nevoia sa poarte o bustiera timp de 2-3 luni.

Efectuarea unei astfel de operatii estetice nu duce automat la cresterea increderii in sine. Ea reprezinta un beneficiu, dar trebuie sa treaca putin timp pentru ca o persoana sa se obisnuiasca