Varice Cluj pret

Varice Cluj pret

Fiind considerat un oras mereu tanar, denumit in anul 2015 Capitala Tineretului, nu este doar un loc pe care sa il iei in considerare cand iti faci planurile de vacanta, ci este si un oras in care sunt disponibile o multime de clinici de operatie a varicelor cu laser in Cluj la pret avantajos. Daca esti in cautarea unei astfel de clinici, care sa iti ofere preturi accesibile, iti poti indrepta atentia catre cabinetele mentionate ulterior in articol.

Procedura de operare a varicelor prin metoda laserului la una dintre clinicile din Cluj este considerata a fi una dintre tehnicile moderne imbratisate de medicina contemporana. Fiind minim-invaziva, nu este necesara o perioada lunga de spitalizare, ci, din contra, pacientii pot petrece maximum 24 de ore in salon in perioada postoperatorie.

Unde poti gasi o clinica potrivita specializata in operatia varicelor cu laser in Cluj la pret accesibil?

In cazul in care te confrunti cu varice severe, este necesar sa te adresezi unui medic specializat in practicarea operatiei varicelor cu laser in Cluj la pret avantajos, pentru a beneficia de un serviciu calitativ. Exista o multime de situatii in care operatia cu laser se dovedeste a fi de-a dreptul necesara.

Astfel, daca te-ai hotarat sa mergi la o astfel de clinica din Cluj, dar nu stii pentru care sa optezi, poti consulta cu incredere topul celor trei cabinete amintite mai jos.

1. Provivamed

Provivamed este un cabinet medical in cadrul caruia se desfasoara o multime de specializari: proctologie, flebologie, chirurgie si stomatologie. In dreptul specializatii de flebologie exista medici specialisti, cu un nivel inalt de experienta, care pun in aplicare diverse tratamente de vindecare a varicelor, printre care se numara si operatia pentru varice in Cluj la pret accesibil.

Pacientul poate sa beneficieze de o ecografie Doppler venoasa a membrelor inferioare. Dupa ce se stabileste diagnosticul, se pot recomanda diverse metode de tratament, cum ar fi: microscleroterapie, UGFS (scleroterapie cu spuma) sau EVLA (termoablatia cu laser endovenoasa).

2. Laser Medica

In prezent, exista o multime de pacienti care se confrunta cu aparitia varicelor neplacute, care pot afecta si din punct de vedere estetic. Din fericire, cei care se afla in Cluj, isi pot indrepta atentia catre Laser Medica, o clinica specializata in folosirea metodelor laser de tratare a varicelor.

Cu peste 10 ani de experienta, medicii sunt mai mult decat pregatiti sa te ajute! Printre acestia se numara si: prof. dr. Constantea Nicolae – chirurgie generala, dr. Gligor Daniel – chirurgie plastica si reparatorie, dr. Dudric Vlad – chirurgie generala, dr. Gruita Carmen – endocrinologie, dr. Grigore Lavinia – dermatologie. Pentru realizarea unei programari, poti suna la numarul de telefon 0745 374 138 sau 0757 880 142.

3. Clinica Dermavision

Dermavision este o clinica amplasata in Cluj, care ofera o gama larga de servicii tuturor pacientilor in functie de afectiunile cu care se confrunta. Fiind specializata si in tratarea varicelor, pacientii pot beneficia de consultatii de specialitate, in care sa afle cum se pot vindeca si care este cea mai avantajoasa metoda. In functie de nivelul de severitate, se poate opta pentru operatia cu laser, care atinge un nivel inalt de eficienta.

Concluzii

Avand in vedere toate clinicile mentionate mai sus, ai posibilitatea de a opta pentru serviciile lor si de a trata cu succes afectiunile localizate la nivelul venelor, pentru a te bucura de un corp sanatos.