Fatete dentare Bucuresti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Atunci cand vine vorba de fatete dentare, Bucuresti se situeaza printre primele orase din tara care dispun de cabinete stomatologice profesioniste, ce pot oferi rezultate benefice cat mai clare, pe masura asteptarilor create. Asadar, daca te numeri printre bucurestenii care vor sa ia parte la un asemenea procedeu stomatologic, atunci ai nimerit in locul potrivit, articolul de fata fiind creat cu scopul de a-ti servi drept potential reper orientativ atunci cand trebuie sa-ti alegi cabinetul dorit.

Fatete dentare in Bucuresti: spre care cabinet stomatologic ar trebui sa te indrepti?

Daca esti interesat de fatete dentare, Bucuresti iti va oferi cel putin 2 alternative de top atunci cand vine vorba de cabinete stomatologice la care sa poti apela cu toata increderea, ambele institutii bucurandu-se de un feedback extrem de pozitiv din partea fostilor clienti. Asadar, iata incotro ar trebui sa te indrepti:

1. Clinica LLL Dental

Conform recenziilor primite aceasta clinica se situeaza printre primele locuri de pe piata, atat la nivel local, cat si la nivel national, peste 95% din clientii care apeleaza la serviciile institutiei ajungand sa plece cu rezultate extrem de satisfacatoare. Personalul angajat acorda o atentie deosebita tuturor etapelor intalnite in cadrul unui proces de fatetare, de la timpul petrecut in camera de asteptare si pana la finalizarea lucrarii propriu-zise, clientul urmand sa aiba parte, atat de profesionalism in adevaratul sens al cuvantului, cat si de confort sporit.

In functie de materialul utilizat, pretul fatetelor din compozit se situeaza la 750 de lei per dinte, iar pretul fatetelor din ceramica la 1800 de lei per dinte. Pentru mai multe informatii se poate contacta numarul de telefon 0728.320.700.

2. Cabinetul Miko Dental

La fel ca si in cazul anterior mentionat, cabinetul Miko Dental poate sa garanteze obtinerea unor rezultate cat mai clare si benefice pentru fiecare client in parte, dovada concreta stand in feedback-ul afisat dupa doar o simpla cautare pe Google. Echipa este coordonata de catre domnul doctor Serban Atanasiu, unul dintre cei mai renumiti medici implantologi din Romania, cu o rata de succes de 100% a tratamentelor implantologice complexe.

In cadrul institutiei pacientii vor beneficia de rabdare si intelegere din partea cadrelor medicale, fiecare stomatolog luandu-si angajamentul de a oferi un zambet frumos tuturor persoanelor care se decid sa treaca pragul cabinetului. Echipamentul utilizat este de ultima generatie, in conformitate cu inovatiile aparute la nivel international, toate tratamentele bucurandu-se de un grad de eficienta foarte ridicat.

Conform tarifelor afisate, fatele din compozit se situeaza la un pret de 300 de lei, iar cele din ceramica la un pret de 1600 sau 2500 de lei. Mai multe informatii vor fi gasite la numarul de telefon 0766.407.782.
De vreme ce te-a interesat sa afli unde poti obtine un tratament de fatetare calitativ, probabil te va interesa sa afli si care sunt preturile general intalnite in Bucuresti, pentru a putea compara informatiile afisate anterior. Prin urmare, un raspuns optim pentru cautarea “fatete dentare pret in Bucuresti” este de 200-300 de lei per fateta compozit si de 1300-1800 per fateta ceramica.

In concluzie, cu toate ca Bucuresti dispune de numeroase clinici stomatologice, cele doua mentionate in articol reusesc sa se distanteze cu usurinta fata de ceilalti competitori, ca urmare a numarului de recenzii pozitive inregistrate.