Fatete dentare Craiova

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Una dintre metodele prin care oamenii pot obtine dinti mai albi si un zambet mai frumos este reprezentata de fatetele dentare, la care pot apela oameni din orice colt al tarii, cei care cauta clinici pentru lucrari protetice cu fatete dentare in Craiova avand de unde alege.
Cu toate ca nu este o procedura noua, fatetele dentare fiind folosite inca din urma cu aproximativ 100 de ani, tehnicile de realizare si aplicare a acestora pe dinti s-au dezvoltat continuu, astfel ca in prezent, acestea sunt foarte subtiri – intre 0,5 si 2 mm – dar rezistente.

Cand sunt recomandate si cand, contraindicate, fatetele dentare din Craiova?

Cu toate ca fetetele dentare din Craiova reprezinta lucrari protetice cu rol estetic, exista situatii in care acestea sunt recomandate pentru infrumusetarea zambetului, cat si situatii in care fatetele dentare sunt contraindicate.
Pacientii care sunt eligibili pentru un astfel de tratament stomatologic sunt, in general, cei care au o dantura sanatoasa, dar cu un aspect estetic neplacut. Acesta este caracterizat fie de o culoare inestetica, ingalbenita sau gri, ori chiar cu pete la nivelul dintilor care nu pot fi indepartate prin alte tratamente stomatologice, fie de dintii usor indepartati sau strambi si chiar dintii ciobiti sau fracturati.
Altfel spus, fatetele dentare sunt folosite atat pentru schimbarea culorii, cat si pentru corectarea pozitiei sau formei dintilor. Contraindicatiile referitoare la fatetele dentare vizeaza pacientii care sufera de bruxism sau boli parodontale, carii sau infectii dentare netratate, ocluzie incorecta.
Un aspect foarte important referitor la lucrarile protetice cu fatete dentare in Craiova – pretul – este luat in considerare de toti pacientii, atunci cand se gandesc daca sa apeleze sau nu la aceasta modalitate de infrumusetare a zambetului. Costurile unei astfel de proceduri sunt unele ridicate, dar raportul calitate-pret face sa fie o investitie avantajoasa.

La ce clinici pot fi realizate lucrarile protetice cu fatete dentare in Craiova?

Un avantaj major de care se pot bucura cei care cauta clinici stomatologice in care sa fie realizate proceduri de aplicare a fatetelor dentare in Craiova este numarul mare de astfel de clinici la care pot apela.
Pentru ca alegerea unei unitati stomatologice, in care sa beneficieze de infrumusetarea zambetului prin intermediul fatetelor dentare, poate fi dificila, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate de pacientii care au obtinut astfel zambetul visat:

1. Dent Priority

Clinica stomatologica Dent Priority detine in portofoliu o gama completa de servicii stomatologice, pe care la pune la dispozitia pacientilor sai la preturi avantajoase.

2. Clinica Zambetului

O clinica stomatologica moderna, care dispune de aparatura de ultima generatie, Clinica Zambetului poate interveni in ajutorul pacientilor sai indiferent de problema dentara cu care acestia se confrunta, fiind disponibile chiar si servicii de urgente stomatologice.

3. Dental 32

Dental 32 este o clinica stomatologica ce se adreseaza familiilor, deoarece are in componenta sa si un cabinet stomatologic special amenajat pentru copii, astfel incat sa fie atragator si interesant pentru micii pacienti.
Prin urmare, exista multe clinici in care pacientii pot obtine zambetul la care viseaza, prin intermediul fatetelor dentare, in Craiova, dar si alte servicii stomatologice.