Fatete dentare Oradea

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Zambetul este una din cele mai importante caracteristici la o persoana, asa ca nu este de mirare ca tot mai multe aleg sa urmeze diverse tratamente pentru a-l obtine, cum este cel de fatete dentare in Oradea sau in oricare alt oras din tara. Micile imperfectiuni vor disparea intr-o clipita, iar pacientii se vor putea bucura de noul lor aspect.

Topul clinicilor unde iti poti face tratamentul cu fatete dentare in Oradea

Oamenii care vor sa apeleze la tratamentul cu fatete dentare in Oradea, vor avea optiuni dintre care sa aleaga. Fiecare clinica se specializeaza intr-un alt tip de fateta dentara, asa ca inainte sa se decida, pacientul trebuie sa se gandeasca bine la avantajele si dezavantajele tratamentelor respective. Unii pun pe primul loc aspectul estetic, in timp ce altii isi doresc ca fatetele selectate sa reziste cat mai mult in timp; totul depinde de preferinte.

1. Royal Smile

Clinica Royal Smile este locul in care primeaza confortul si siguranta pacientului. Pacientii care vor alege serviciile clinicii se vor lasa pe mainile unor medici pasionati de medicina dentara, care vor face tot posibilul sa le ofere o experienta cat mai placuta.

Cu privire la fatete dentare si pretul lor in Oradea, la aceasta clinica suma ce trebuie achitata pentru o fateta dentara ceramica presata este de 1100 de lei. Consultatia este de 50 de lei, iar tratamentul de urgenta 200 de lei. In vederea programarii unei intalniri, se va folosi fie numarul de telefon 0770710025, fie adresa de E-mail programari@royalsmileclinic.ro.

2. Clinica Dentis

Clinica Dentis presteaza mai multe servicii din diverse categorii, precum radiologia, ortodontia, chirurgia si implantologia. O consultatie cu stabilirea unui plan de tratament complex il va costa pe pacient 150 de lei. Tratamentul cu fatete compozite prin metoda directa costa 150 de lei.

Programarile pentru consult se fac folosind adresa de E-mail clinicadentisoradea@gmail.com, sau numarul de telefon 0359444433.

3. Centrul de Excelenta regional Oradea

La clinica stomatologica Dr. Leahu, pacientii vor gasi o varietate de tratamente moderne si servicii stomatologice. Echipa este formata din medici care pun profesionalismul pe primul loc, ceea ce se va vedea imediat din interactiunea cu clientii. Tratamentele sunt personalizate, asa ca fiecare persoana va fi primi solutia pentru problemele ei.

Aici, fateta ceramica EMAX costa 1900 de lei. Echipa clinicii se afla intotdeauna la curent cu noutatile din domeniu, astfel ca tehnologia folosita este de ultima generatie.

Cei care isi doresc sa se programeze vor putea folosi formularul pus la dispozitia tuturor in varianta digitala pe pagina de internet a clinicii, sau o vor face cu ajutorul fie a adresei de E-mail programari@drleahu.ro, fie a numarului de telefon 0219134.

Tu ce clinica vei alege pentru fatete dentare in Oradea?

Nu se poate spune ca nu exista optiuni pentru tratamentul cu fatete dentare in Oradea. Clinicile din zona ofera servicii de inalta calitate si indiferent de fateta dentara pe care un pacient si-o doreste, va gasi un tratament care sa i se potriveasca aici.