Fatete dentare Pitesti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Recunoscut pentru desfasurarea festivalului Simfonia Lalelelor in fiecare an, nu este doar un loc marcat de puternice evenimente istorice si culturale, ci este si un oras cu un urias potential medical, in care pacientii isi pot aplica fatete dentare in Pitesti la preturi accesibile. Daca si tu te numeri printre ei, ramai in continuare la acest articol si afla mai multe despre tot ce implica procedura.

Fatetele dentare sunt realizate din materiale la standarde inalte de calitate, asa cum este ceramica sau zirconiul, materiale care reusesc sa fie compatibile cu suprafata dentara pe care sunt aplicate, fara sa provoace niciun disconfort. Singurul disconfort resimtit dureaza doar cateva zile dupa interventie si consta intr-o sensibilitate la alimentele calde sau reci.

Ce avantaje obtii daca iti aplici fatete dentare in Pitesti?

Daca esti doar in trecere prin acest oras muntenesc si vrei doar sa mergi la o clinica specializata in aplicarea fatetelor dentare in Pitesti, ia totusi in considerare obiectivele turistice importante. In drumul tau catre cabinet te poti opri la galeria de arta Rudolf Schweitzer Cumpana, la parcul Trivale, Lunca Argesului sau poti viziona o piesa de teatru de care te vei indragosti imediat.

Revenind la subiectul legat de fatetele dentare, exista o serie generoasa de beneficii de care ai parte odata ce sunt aplicate pe suprafata dintilor:

• ofera o estetica dentara incomparabila, datorita albirii dintilor;
• nu isi modifica textura, mai ales daca sunt intretinute in mod corespunzator;
• nu isi schimba culoarea din cauza alimentelor, cum ar fi cafeauaâ sau vinul rosu, care sunt recunoscute pentru capacitatea lor de patare a dintilor;
• nu este o procedura dureroasa, astfel ca nu vei avea nevoie de o perioada de recuperare, de anestezie sau de calmante.

Top 3 clinici stomatologice specializate in aplicarea fatetelor dentare in Pitesti

Daca te-ai hotarat sa vii in Arges pentru aplicarea fatetelor dentare in Pitesti, trebuie sa te asiguri ca gasesti o clinica adecvata, care sa raspunda tuturor necesitatilor tale. Din fericire, mai jos ai pregatit topul trei al celor mai frecventate clinici din oras.

1. Plus Dent, Pitesti

Plus Dent este o clinica stomatologica localizata in Pitesti, care ofera serviciul de aplicare a fatetelor dentare din ceramica la pretul de 1000 lei. Medicii specialisti au experienta vasta in acest domeniu si iti vor oferi servicii de inalta calitate.

2. Cabinet Stomatologic DentGan, Pitesti

Dent Gan este un cabinet stomatologic situat in Pitesti, care activeaza si in domeniul esteticii dentare, prin aplicarea fatetelor dentare in conditii optime. Pentru realizarea programarii, se poate apela la numarul de telefon: (+40) 753 12 00 12.

3. Medical Tours Company, Pitesti

Medical Tours Company este o clinica dentara amplasata in Pitesti, in cadrul careia se desfasoara o multime de servicii stomatologice profesionale. Unul dintre ele este chiar aplicarea fatetelor dentare. Pretul poate sa inceapa de la 600 de lei.

Aplicarea fatetelor dentare este o procedura care poate aduce imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste estetica dentara. Astfel, daca ai nevoie de sugestii, te poti consulta cu topul celor mai frecventate clinici prezentat in randurile de mai sus.