Fatete dentare Ploiesti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Metodele prin care oamenii isi pot infrumuseta zambetul sunt foarte multe, insa una dintre cele mai populare solutii la care apeleaza locuitorii din provincie este reprezentata de lucrarile protetice cu fatete dentare in Ploiesti.

De ce sunt recomandate fatetele dentare din Ploiesti? Avantaje si dezavantaje

Lucrarile protetice cu fatete dentare din Ploiesti au numai rol estetic, motiv pentru care sunt recomandate celor care nu sunt multumiti de aspectul danturii lor, indiferent daca este vorba despre o culoare inestetica, de dinti strambi, indepartati, ciobiti sau decolorati.
Astfel ca principalele avantaje ale acestei proceduri stomatologice estetice sunt foarte importante, de la obtinerea zambetului visat intr-un timp scurt, la procedura rapida si lipsita de durere. In plus, fatetele dentare sunt rezistente – au o durata de viata cuprinsa intre 7 si 15 ani – si nu se pateaza, pastrand-si deci culoarea.
Exista insa si o serie de dezavantaje de care oamenii ar trebui sa tina cont. In primul rand, daca o fateta se sparge, aceasta nu poate fi reparata, ci trebuie inlocuita. In plus, procesul prin care sunt aplicate fatetele dentare este unul definitiv, astfel ca pacientii vor fi nevoiti sa poarte permanent astfel de lucrari protetice, pentru care initial este nevoie de o perioada de acomodare.
Igiena dentara trebuie sa fie una riguroasa, pentru a preveni carierea dintilor in zona neacoperita de fatete.

La cel clinici stomatologice pot apela oamenii care isi dorest lucrari protetice cu fatete dentare in Ploiesti?

Locuitorii din judetul Prahova au posibilitatea de a alege din portofoliile de servicii stomatologice de la numeroase clinici si cabinete dentare de pe intreg teritoriul judetului, numai ca pretul ridicat pe care il au fatetele dentare in Ploiesti ii determina sa analizeze foarte bine oferta disponibila.
De aceea, in continuare sunt prezentate cateva astfel de unitati medicale stomatologice, care sunt apreciate de pacienti si in cadrul carora raportul calitate-pret pentru procedura de infrumusetare a danturii cu lucrari protetice estetice este unul bun.

1. Dental Works

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, cabinetul Dental Work pune la dispozitia pacientilor sai de toate varstele o gama vasta de tratamente si proceduri stomatologice la preturi avantajoase si care sunt realizate cu aparatura moderna si performanta.

2. Cabinetul stomatologic Dr. Dan Murgu Dumitrescu

In cadrul cabinetului stomatologic Dr. Dan Murgu Dumitrescu, pacientii pot apela la orice tip de procedura dentara, de la cele de profilaxie si estetica dentara, pana la chirurgie stomatologica, precum si la servicii de estetica faciala, realizate prin intermediul fillerelor cu acid hialuronic si toxina botulinica.

3. SmartDent

SmartDent este o clinica stomatologica moderna, care foloseste aparatura de ultima generatie pentru a putea sa le redea pacientilor increderea in ei, prin interventii si proceduri stomatologice potrivite nevoilor si problemelor pe care le au.

In concluzie, celor care li se pare dificila alegerea unei clinici stomatologice la care sa apeleze pentru infrumusetarea danturii si, implicit, a zambetului prin aplicarea de fatete dentare in Ploiesti, pot tine cont de recomandarile din acest articol.