Meniu

Radiografie dentara Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In foarte multe dintre procedurile si tratamentele stomatologice se recomanda radiografia dentara, in Sibiu fiind cateva centre bune de radiologie spre care sa-ti indrepti pasii la nevoie.

De ce este important sa alegi un centru bine dotat si modern? Este foarte simplu: un astfel de centru radiologic utilizeaza aparatura de ultima generatie, care reduce doza de radiatii la minimum, dar si timpul de expunere. Astfel, te vei bucura de o radiografie sigura pentru sanatatea ta, dar si rapida. Poti descoperi in cele ce urmeaza cele mai bune centre de radiologie dentara din Sibiu!

Cat costa o radiografie dentara in Sibiu?

In Sibiu, pretul pentru o radiografie dentara variaza in functie de centrul in care o efectuezi, astfel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
45 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 45 Ron
 • Nu este nevoie de programare pentru radiografia dentara
 • Aparatura performanta de la leaderi de top in imagistica dentara
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Personal amabil si profesionist
 • Furnizeaza si ghiduri chirurgicale 3D pentru implanturi
 • Preturi bune
 • Servicii pentru copii si adulti
X-Dent
50 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 50 Ron
 • Radiografii dentare digitale
 • Tomografii computerizate pentru stomatologie si ORL
 • Aparatura moderna si performanta
 • Mediu placut si curat
 • Personal amabil si atent la nevoile clientilor
 • Preturi mai mari fata de alte centre de radiologie
Total Dent
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Personal atent si amabil
 • Diverse investigatii imagistice dentare
 • Preturi mai mici, pentru radiografii dentare, fata de alte centre de radiologie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Radiografii digitale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o radiografie dentara in Sibiu?

Iata care sunt cele trei locatii pe care sa le iei in considerare atunci cand ai nevoie de o radiografie dentara in Sibiu sau de alte investigatii imagistice necesare in stomatologie sau ORL:

1. DigiRay

Una dintre primele optiuni pentru efectuarea unei radiografii dentare in Sibiu este DigiRay. Cele trei centre cu acest nume din oras fac parte din reteaua de imagistica dentara si maxilo-faciala care este foarte apreciata de medicii dentisti din Romania, pentru expertiza multidisciplinara deosebit de  utila in diagnosticarea corecta si rapida. Reteaua Digi Ray furnizeaza si ghiduri chirurgicale 3D, de mare ajutor pentru toate sistemele de implanturi. Aparatura din centru provine de la leaderi de top in imagistica dentara. In plus, se pune la dispozitia medicilor dentisti o metoda rapida, sigura si gratuita prin care receptioneaza, salveaza si utilizeaza radiografiile fiecarui pacient.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 45 de lei, iar o radiografie panoramica (OPG) costa 95 de lei.

Persoanele care si-au exprimat parerea pe internet referitor la serviciile centrelor Digi Ray sunt in majoritate de parere ca aparatura avansata si pregatirea personalului sunt la un nivel superior. Sunt punctate in mod special aspecte precum: rapiditatea efectuarii radiografiilor, preturile bune, personalul amabil si profesionist, rabdarea si comportamentul exemplar fata de copii.

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay
Vezi Pareri

2. X-Dent

O alta optiune de top pentru o radiografie dentara digitala, in Sibiu, este si centrul X-Dent, unde pe langa serviciile de radiologie dentara, se realizeaza si tomografii computerizate pentru domeniul stomatologic sau ORL. Acest centru, cu o experienta pe piata de 12 ani, este dotat cu aparatura ultramoderna, de imagistica digitala, pentru a le oferi medicilor certitudinea unei investigatii medicale complete, la standarde superioare de calitate. Centrul ofera servicii complete de radiodiagnostic digital si Cone Beam CT pentru toate specialitatile medicinei dentare (chirurgie OMF sau ORL, protetica, ortodontie, endodontie)

Tariful pentru o radiografie retroalveolara digitala este de 50 de lei, iar o radiografie panoramica digitala costa 95 de lei.

Peste 200 de persoane au tinut sa-si exprime opinia, in mediul online, referitor la acest centru de radiologie dentara din Sibiu. Majoritatea parerilor sunt laudative, mentionand avantaje precum: tehnologia avansata, personalul specializat care este foarte atent la nevoile clientilor, respectarea cu strictete a regulilor de igiena, mediu placut si curat. Sunt si persoane care spun ca preturile sunt cam mari, dar ca merita, avand in vedere calitatea serviciilor.

3. Total Dent

Si spre Total Dent Sibiu te poti orienta atunci cand ai nevoie de o radiografie dentara. Aceasta clinica stomatologica are o echipa de profesionisti care pun in prim-plan confortul pacientului, oferindu-i toate conditiile pentru a se simti bine tratat si pus in valoare. Printre numeroasele servicii ale clinicii se afla si cel de radiologie digitala, in cadrul caruia se efectueaza mai multe tipuri de radiografii: retro-alveolare sau intraorale, extraorale sau panoramice, tomografii dentare etc. Sunt utilizate in acest scop doua aparate de ultima ora: Heliodent Plus Dentsply Sirona si ortopantomograful digital Orthopos SL, pentru radiografii 2D si 3D.

Pretul pentru o radiografie digitala retroalveolara este de 40 de lei, iar pentru o radiografie panoramica – 85 de lei.

Serviciile clinicii sunt apreciate, in general, de pacienti, care au remarcat mai multe aspecte pozitive: personal amabil si prietenos, cu o grija deosebita fata de pacienti, aparatura moderna, preturi mai bune decat in alte clinici. Unii spun chiar ca aici au scapat de frica de dentist, simtindu-se in siguranta si bine ingrijiti, indiferent de complexitatea procedurii.

Concluziile noastre

Atunci cand medicul stomatolog ti-a recomandat o radiografie dentara si trebuie sa o efectuezi in Sibiu, pentru siguranta si calitatea investigatiei trebuie sa iei in calcul un centru bun de radiologie.

Cele trei clinici prezentate in acest articol sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, care ofera un rezultat concludent, astfel incat medicul dentist sa poata pune un diagnostic corect si sa monitorizeze sau sa intervina cu succes in rezolvarea problemei dentare. In plus, pentru o radiografie in aceste centre nu este nevoie de programare, iar procedura decurge rapid si fara sa fii expus la o cantitate mare de radiatii.