Criolipoliza Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa faci criolipoliza in Cluj? Acest judet gazduieste o multime de clinici care efectueaza aceasta procedura, a carei popularitate creste necontenit in ultima vreme, deoarece tratamentele non-invazive sunt preferate adesea in detrimentul celor care necesita incizii si deci perioade lungi de recuperare.

Criolipoliza este un tratament care foloseste o temperatura foarte scazuta pentru a distruge celulele adipoase, mai precis pentru a elimina grasimea in exces, devenind astfel o solutie eficienta in randul persoanelor care nu reusesc sa scape de grasimea localizata prin sport si alimentatie.

Top clinici criolipoliza in Cluj

Daca ai luat decizia de a merge in Cluj pentru criolipoliza, probabil ca iti doresti sa beneficiezi de servicii de inalta calitate. De aceea, este necesar sa cunosti preturile si alte detalii importante despre clinicile de top care ofera acest serviciu. Tabelul urmator surprinde cateva informatii esentiale pe care trebuie sa le stii despre aceste clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Esthetic Lux
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 400 Ron
 • Tratamente multiple de remodelare corporala
 • Centru primitor
 • Atmosfera relaxanta
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie
Med’Art
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 600 Ron
 • Tratamente moderne din domeniul chirurgiei plastice
 • Personal amabil si atent
 • Clinica dotata cu aparatura ultramoderna
 • Locatie buna
Elskin
400 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 400 Ron
 • Echipa formata din esteticieni cu experienta
 • Profesionalism
 • Raport bun calitate-pret
 • Curatenie
Cherry Beauty
410-520 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 410-520 Ron, in functie de numarul de aplicatoare
 • Tratamente calitative
 • Personal profesionist
 • Curatenie si aparatura de ultima generatie
 • Raport satisfacator calitate-pret
aBeauty
671-1.147 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 671-1.147 Ron, in functie de numarul de aplicatoare
 • Cea mai mare retea de clinici de estetica neinvaziva din Romania
 • Echipa cuformata din medici, terapeuti si specialisti
 • Personal amabil si comunicativ
 • Clinica moderna si locatie apreciata
 • Aparatura profesionala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top pentru criolipoliza in Cluj

Poti sa alegi foarte usor o clinica moderna din Cluj pentru tratamentul prin criolipoliza, deoarece ai acces rapid la toate informatiile care te intereseaza despre acestea. Pentru a iti face mai simpla sarcina de a gasi locul potrivit, clasamentul de mai jos isi propune sa ofere cititorului informatii precise despre clinicile de top din acest judet si despre procedura de criolipoliza in cadrul lor:

1. Esthetic Lux Center

O pozitie fruntasa in clasamentul clinicilor din Cluj unde se face si criolipoliza este ocupata de Estethic Lux Center, cu peste 12 ani de experienta in domeniul frumusetii. In lista de servicii sunt incluse proceduri de remodelare corporala, tratamente faciale si anti-aging, precum si tratamente de relaxare, fiind utilizata tehnologie de ultima generatie.

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza este de 400 de lei, iar tariful creste daca iti doresti sa tratezi mai multe zone.

Cele mai multe recenzii venite din partea pacientilor sunt pozitive. Centrul este primitor, ambianta este placuta si relaxanta, iar personalul este descris ca fiind profesionist, comunicativ si amabil. Igiena si curatenia sunt alte aspecte notate favorabil.

Vezi parerile pacientilor despre Esthetic Lux Center
Vezi Pareri

2. Med’Art

Med’Art este una dintre clinicile preferate ale persoanelor din Cluj care fac criolipoliza, deoarece aici sunt oferite tratamente si servicii medicale de ultima generatie din domeniul chirurgiei plastice, remodelarii corporale si esteticii medicale, printre altele. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa de specialisti inalt calificati in domeniu.  

Pentru o sedinta de criolipoliza la aceasta clinica, pretul incepe de la 125 de euro, lista de preturi fiind afisata public pe website.

Printre avantajele clinicii, reflectate prin recenziile pacientilor, se numara personalul amabil, profesionist si atent. De altfel, aparatura ultramoderna si ambianta sunt alte aspecte apreciate. Clinica este situata intr-o zona frumoasa, linistita si ingrijita;

3. Elskin

Elskin este una dintre alegerile principale pentru criolipoliza in judetul Cluj, activitatea acestei clinici incepand in anul 2012. De atunci, mii de clienti au trecut pragul centrului, care s-a extins si este prezent si in capitala Romaniei, unde clinica a fost deschisa la patru ani dupa infiintarea celei din Cluj-Napoca. Echipa este formata din esteticieni instruiti si dedicati, cu experienta in domeniul esteticii faciale si corporale.

Tariful pentru procedura de criolipoliza la aceasta clinica este de 400 lei (2 aplicatoare) sau 750 de lei (4 aplicatoare). Sedinta dureaza o ora, iar temperatura ajunge la -15 grade.

Pacientii care au beneficiat de serviciile acestei clinici au relatat in mediul online faptul ca au avut parte de o experienta placuta, deoarece au fost tratati cu profesionalism. Procedurile sunt explicate in detaliu, iar salonul este descris ca fiind profesionist. Raportul calitate-pret si curatenia sunt alte avantaje ale clinicii;

4. Cherry Beauty Lounge

Multi pacienti din Cluj isi indreapta atentia catre centrul Cherry Beauty Lounge pentru criolipoliza, unde o echipa tanara si energica ofera servicii multiple de intretinere corporala si infrumusetare. Personalul are pregatire si experienta in domeniul esteticii, iar obiectivul centrului este de a oferi tratamente calitative femeilor care apeleaza la servicii de beauty.

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza la acest centru variaza in functie de numarul de aplicatoare: 410 lei/sedinta cu un aplicator si 520 lei/sedinta cu doua aplicatoare.

Calitatea serviciilor, profesionalismul personalului si curatenia sunt principalele avantaje reliefate in recomandarile clientilor. Centrul este modern si dotat cu aparatura de ultima generatie, iar raportul calitate-pret este unul satisfacator;

5. aBeauty

aBeauty face parte din clasamentul alegerilor de top pentru criolipoliza in Cluj, iar faptul ca aBeauty Clinique este cea mai mare retea de clinici de estetica neinvaziva din Romania contribuie semnificativ la reputatia clinicii.  Cu experienta vasta si rezultate in domeniul esteticii, aBeauty se poate lauda cu echipa din care fac parte peste 50 de medici, terapeuti si specialisti.

Pentru o sedinta de criolipoliza cu un aplicator, pretul este de 671 lei. Pentru o sedinta cu doua aplicatoare, pretul este de 1.147 lei.  

Majoritatea persoanelor care au mers la aBeauty s-au declarat multumite si au relatat experienta lor si in mediul online, prin recenzii in care au surprins aspecte importante despre clinica. Personalul este comunicativ, amabil si este caracterizat ca fiind profesionist. Clinica este moderna, locatia este una foarte buna, iar atmosfera este placuta. De altfel, aparatura profesionala reprezinta un alt aspect notat pozitiv.

Concluzii

Deci, Cluj este un judet cu numeroase centre si clinici unde se face criolipoliza, asa ca o poti alege pe cea compatibila cu cerintele tale destul de usor. Este important sa iei in calcul mai multi factori atunci cand alegi o clinica, nu numai pretul. Spre exemplu, amabilitatea personalului poate fi una dintre cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca clinica potrivita pentru tine.

In acest judet, sunt suficiente clinici care raspund la astfel de exigente si care s-au remarcat de-a lungul anilor prin rezultate. Procedura de slabire localizata prin folosirea temperaturilor scazute este una dintre cele mai populare la momentul actual, deoarece nu provoaca durere si este neinvaziva, iar pacientul isi poate relua activitatea la scurt timp dupa tratament.