Criolipoliza Pitesti

Actualizat pe:

Daca te-ai decis sa dai un search de tipul “criolipoliza Pitesti”, vei observa ca majoritatea rezultatelor afisate nu se incadreaza in parametrii cautarii tale. Prin urmare, in articolul de fata au fost selectionate principalele institutii medicale din oras, care pot garanta practicarea unor servicii de calitate.

La momentul actual, criolipoliza se numara printre cele mai apreciate tratamente estetice. Ea nu necesita anestezie sau interventie chirurgicala, ceea ce, implicit, scade drastic posibilitatea de aparitie a unor probleme neprevazute. Pe deasupra, beneficiile obtinute contribuie, semnificativ, la obtinerea unui estetic frumos al corpului.

Criolipoliza in Pitesti: doua clinici ce pot oferi servicii calitative

De vreme ce esti interesat de criolipoliza in Pitesti, cel mai probabil vei dori sa afli care clinici pot garanta servicii calitative. Conform informatiilor de specialitate, rezultate bune pot fi obtinute doar daca se apeleaza la medici profesionisti, care utilizeaza tehnologie cat mai moderna. La momentul actual, in oras exista 2 clinici recunoscute pentru serviciile prestate:

1. Centrul Medical Ionescu

Institutia a fost infiintata in anul 2000. Echipa prezinta o experienta vasta pe mai multe ramuri, in dotare putand fi gasite: cabinete de medicina generala si ecografie, cabinete stomatologice si cabinete de infrumusetare. Doctorii sunt receptivi la nevoile clientului, oferind indrumare ori de cate ori este necesar.

Echipamentul din dotare este considerat de ultima generatie. Se apeleaza doar la tehnologie invovativa, in concordanta cu descoperirile de pe piata. Principalul obiectiv consta in obtinerea unor rezultate cat mai clare si avantajoase pentru client.

In ceea ce priveste pretul, acesta va putea ajunge pe la 450 de lei per sedinta, in functie de complexitatea prezenta. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 0248.222.999 sau la adresa Str. Calea Bucuresti, Bl. 2, Sc. H., Ap.5.

2. Atena Beauty Clinic

Aceasta institutie se remarca, in primul rand, prin feedback-ul pozitiv primit. La momentul actual, clinica are inregistrate numeroase tratamente reusite. Foarte multe exemple sunt prezentate, la liniuta, pentru ca potentialul client sa inteleaga mai bine in ce a constat cazul respectiv si ce beneficii au fost aduse.

Pe langa profesionalismul medical, echipa se remarca si datorita bunelor abilitati de comunicare. Firma se ocupa de administrarea unui forum unde clientii pot fi tinuti la curent cu ultimele inovatii.

Echipamentul utilizat se incadreaza in standardele intalnite la nivel european. Tratamentul se va desfasura intr-un grad ridicat de confort si fara durere. Clientul va putea sa citeasca, sa stea pe telefon sau chiar sa doarma pe tot parcursul procesului. O sedinta are, in medie, in jur de 50 de minute.

Daca esti interesat de pret, afla ca acesta se stabileste, de regula, doar in cadrul unui prim consult. In functie de complexitate si nevoi, vor fi stabilite tratamentele necesare. Mai multe informatii pot fi gasite la numarul de telefon 0756.078.962 sau la adresa Str. Stefan Ciobanu, nr. 26.

In concluzie, dupa cum a fost evidentiat pe parcursul articolului, orasul dispune de doua institutii medicale care pot oferi tratamente calitative de criolipoliza. Prin urmare, ambele pot fi recomandate cu incredere.