Crioterapie Cluj

Crioterapie Cluj

Daca poluarea, stilul de viata, diferite afectiuni au lasat urme asupra pielii tale prin negi, verugi, papiloame sau vrei sa beneficiezi de un ajutor in pierderea in greutate si sa iti tonifici in acelasi timp corpul, o clinica specializata in crioterapie din Cluj iti poate oferi o solutie nedureroasa si rapida prin care sa scapi de formatiunile cutanate inestetice, de grija potentialului periculos al lor sau sa slabesti mai accelerat pastrand tonusul pielii in acelasi timp.
Crioterapia este un ansamblu de proceduri care trateaza diferite afectiuni si probleme cu ajutorul frigului. Este o metoda stiintifica cu rezultate dovedite prin care se stimulează sistemul imunitar al organismului si se mobilizează sistemul endocrin si neurohumoral, cu efecte benefice asupra tegumentului, a tonusului psihic si muscular. La clinici din Cluj terapia este folosita cu succes in toate formele sale, specifice tratarii diferitelor afectiuni si diminuarii consecinţelor stresului si suprasolicitării.

Cele mai bune servicii de crioterapie in Cluj

Daca ai identificat in crioterapie o solutie de rezolvare a problemelor tale de sanatate sau de estetica, neaparat trebuie sa verifici topul de mai jos pentru a fi sigur ca ai ales cea mai buna clinica din Cluj pentru efectuarea procedurii.

Top 5 clinici unde poti face crioterapie in Cluj

1. Cryotherapy Center

Activand in inima Transilvaniei de peste opt ani, in care a realizat peste 15.000 de proceduri in terapia cu ajutorul frigului, este centrul cu cea mai bogata experienta in domeniul crioterapiei din Cluj. In aceasta clinica, pacientul invata ca elementele naturale pot fi utilizate in terapii binefacatoare in scopul unei bune desfasurari ale activitatii celulare si ale intregului organism.
Pretul unei sedinte de crioterapie de 15-20 de minute este de 80 lei. Clinica ofera servicii de criosauna, bazata pe un soc termic scurt si controlat care are rezultate benefice in tratamentul inflamatiilor, durerilor reumatice, celulitei, stimularea metabolismului si reducerea greutatii corporale, eliminarea stresului si cresterea capacitatii la efort.
Clientii care au ales procedurile de crioterapie ale acestei clinici din Cluj si-au exprimat satisfactia atat in ceea ce priveste efectele benefice asupra sanatatii si starii generale a organismului, prin ameliorarea si eliminarea durerilor, dar si asupra aspectului imbunatatit al pielii. De asemenea, acestia mentioneaza grija deosebita manifestata de personalul clinicii, pentru nevoile pacientilor.

2. D6 Dermatologie & Estetică

La clinica D6 din Cluj, situata intr-o zona centrala a orasului, activeaza o echipa de profesionisti, medici specialisti in dermato-venerologie care te intampina cu zambetul pe buze si depun toate eforturile ca pacientul sa ajunga la cea mai frumoasa si sanatoasa versiune a sa, astfel incat sa poata fi impacat cu propriul aspect fizic si sa se iubeasca pe sine.
Pentru o leziune tratata prin crioterapie la clinica D6 din Cluj, pacientul va achita 70 lei. Sedintele de crioterapie vizeaza aici tesuturi tegumentare afectate de verugi si keratoze, pe care le trateaza cu ajutorul temperaturilor scazute rezultate din utilizarea azotului lichid.
Pacientii care au apelat la serviciile clinicii se declara incantati atat de profesionalismul medicilor, de atmosfera placuta, cat si de rezutatele procedurilor de crioterapie realizate aici, la Cluj. Unii dintre acestia amintesc si de un bun raport calitate-pret pentru serviciile oferite. Exista si pareri potrivit carora programarile pentru consultatii ar putea fi imbunatatite.

3. Dermavision

Este o clinica dermatologica privata, cu dotari moderne si personal specializat in mai multe domenii ale medicinei responsabile de felul in care aratam si ne simtim, deopotriva. “Beautiful inside and out” este acceptiunea frumusetii pentru personalul clinicii din Cluj, iar acest concept se simte si in abordarea si grija fata de pacienti.
Tariful pentru 0-5 leziuni cutanate este de 100-150 lei, in functie de caz, iar pentru o sedinta de criolipoliza aplicata pe o zona pretul este de 800 lei. Crioterapia se realizeaza aici prin utilizarea azotului lichid, prin care se obtine o distrugere controlata a tesutului nedorit, cu disconfort minim pentru pacient.
Clientii clinicii din Cluj se declara satisfacuti de rezultatele tratamentelor si prestatia medicilor, de amabilitatea și empatia acetora fata de problemele pacientului. Exista insa si unii clienti care declara ca nu au primit o abordare profesionista a problemelor, insa majoritatea celor care au ajuns la Dermavision sunt multumiti.

4. Bright Skin

In acest centru de tratament al afectiunilor pielii si de infrumusetare deopotriva, pacientul beneficiaza de o experienta placuta, personal medical amabil si o varietate de proceduri cu scop medical sau estetic. Clinica ofera si consultanta online, asadar, daca nu esti din Cluj, poti accesa cu incredere acest serviciu, scutind astfel primul drum la medicul specialist.
Tarifele pentru cabinetul din Cluj-Napoca este de 60 lei pentru 1-3 leziuni si se modifica in functie de caz. Crioterapia se realizeaza aici printr-un dispozitiv modern, dotat cu un sistem de pulverizare a azotului, cu țintire precisa si multiple capete de pulverizare, in funcție de tipul si dimensiunea leziunilor tratate.
Recenziile clientilor care au ajuns in Cluj la Bright Skin vorbesc despre amabilitatea personalului medical, despre conditiile excelente prin care se asigura un confort sporit in timpul procedurilor si despre rezultatele deosebite ale tratamentelor efectuate aici.

5. Med’Art

Med’Art Clinic din Cluj pune accent pe arta de a ramane frumos odata cu trecerea timpului, prin tratarea problemelor de sanatate si estetica ale pacientilor.
Pentru o sedinta de crioterapie la clinica din Cluj, pretul este de 125 euro. Cabinetele de remodelare corporala realizeaza aici proceduri de criolipoliza cu tehnologia CoolTech, terapie non-invaziv si fara durere prin care se elimina grasimea in exces de pe diferite portiuni ale corpului, in functie de cerintele pacientilor.
Clientii clinicii isi declara in general multumirea pentru serviciile oferite, pentru mediul placut si aparatura moderna. Unele persoane vorbesc despre preturi mari si sustin ca centrul ar putea sa isi imbunatateasca sistemul de programari. Prin oferirea de vouchere si promotii pentru pachetele de servicii, clinica are o politica de fidelizare a clientilor, fie ca sunt din Cluj, fie ca viziteaza orasul special pentru serviciile medicale.

Concluziile noastre

In functie de problemele cu care te confrunti, de la leziuni cutanate inestetice sau periculoase, la grasime corporala in exces, afectiuni reumatice sau vasculare, imbatranirea pielii, refacerea dupa antrenamente sau competitii sportive solicitante, crioterapia in Cluj poate fi o solutie eficienta pentru rezolvarea acestora. Procedurile efectuate aici, la una dintre clinicile de top specializate in terapia cu frig, asigura pacientilor servicii medicale de calitate, personal cu inalta calificare si aparatura medicala moderna, astfel incat rezultatele dorite sa le aduca starea de sanatate si plusul de frumusete visate.