Dermapen Bucuresti

Dermapen Bucuresti

Top cele mai frecventate clinici de microneedling cu dermapen in Bucuresti

A sasea cea mai mare capitala din intreaga Uniune Europeana, nu este doar un loc catre care atat turistii nationali, cat si internationali isi indreapta atentia, ci este si un oras care ofera multiple oportunitati in ceea ce priveste medicina estetica, prin tratamentele cu dermapen din Bucuresti, aplicate la clinicile specializate.

Tratamentul cu dermapen, denumit si microneedling, este o varianta populara in randul pacientilor care sufera de anumite afectiuni ale pielii, cum ar fi petele pigmentare, acneea, semnele postacneice, vergeturile, ridurile etc. Rezultatele obtinute incep sa devina vizibile dupa 6 luni de la interventie, fiind de lunga durata.

Cate sedinte sunt necesare si ce zone poate trata procedura de tratament cu dermapen in Bucuresti?

Pacientii care vor sa afle mai multe informatii despre procedura e microneedling cu dermapen in Bucuresti, trebuie sa stie care sunt zonele corporale care au potentialul de a fi tratate, dar si cate sedinte sunt necesare.

In ceea ce priveste zonele corporale, microneedlingul are capacitatea de a trata cu succes atat la nivel facial, cat si la nivel corporal. Este eficient, mai ales, in estomparea vergeturilor formate pe stomac, picioare sau brate, ameliorand, tototdata, aspectul ridurilor, a petelor pigmentare si a vergeturilor. O alta zona unde tratamentul cu dermapen poate fi aplicat este chiar in aria de sub ochi, care are un nivel ridicat de sensibilitate si care trateaza eficient ridurile inestetice.

Numarul de sedinte variaza de la o persoana la alta, in functie reactia pielii la tratament si de nivelul de severitate a afectiunii. In general, se recomanda intre 4 si 6 sedinte, pentru a se obtine rezultatele dorite. Exista si cazuri, totusi, cand acestea sunt insuficiente, fiind nevoie de 8 sedinte de tratament cu dermapen.

Unde poti aplica procedura de microneedling cu dermapen in Bucuresti?

Persoanele cu diverse imperfectiuni la nivelul pielii, care le afecteaza latura estetica, pot lua in considerare procedura de microneedling cu dermapen in Bucuresti, aplicata de o multime de clinici estetice. Printre acestea se numara si:

1. Cabinet estetic dr. Dana Bratu, Bucuresti

Cabinetul estetic dr. Dana Bratu, localizat in Bucuresti, ofera servicii de microneedling prin intermediul dispozitivului Dermapen la preturi accesibile.

Servicii si tarife:

• fata – 150 €;
• fata si gat – 180 €;
• fata, gat si decolteu – 230 €.

2. Clinica Skin MedSpa, Bucuresti

Skin MedSpa este o clinica din Bucuresti, care ofera servicii de infrumusetare, printre care se remarca si prezenta tratamentului cu dermapen. Preturile sunt cuprinse intre 300 si 1.200 lei.

3. Clinica Elos Skin & Laser Center, Bucuresti

Elos Skin & Laser Centru este o clinica din Bucuresti in care se desfasoara proceduri de infrumusetare atat faciala, cat si corporala. Printre acestea se remarca si tratamentul cu dermapen.

Servicii si tarife:

• microneedling Exceed cu Mezoterapie NCTF 135 – 170 Euro/ sedinta;
• microneedling Exceed cu Mezoterapie NCTF 135 HA – 200 Euro/ sedinta;
• microneedling Exceed cu Cellenis – 300 Euro/ sedinta.

Prin urmare, intinerirea pielii este o procedura posibila in prezent, datorita tehnologiei avansate in cadrul medicinei estetice. Cine vrea sa beneficieze de un tratament profesional cu dermapen, poate lua in calcul una sau mai multe dintre clinicile mentionate anterior.