Meniu

Infiltratii PRP Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt mai multe situatii in care se recomanda o terapie cu infiltratii PRP in Craiova: afectiunile genunchiului, coloanei, oaselor, in durerile articulare etc. De asemenea PRP este un tratament popular si in domeniul estetic, revitalizand si regenerand pielea si oferind tenului o stralucire naturala.

Terapia PRP este o procedura medicala moderna care se bazeaza pe injectarea in anumite zone a plasmei imbogatite cu trombocite si diversi compusi ce faciliteaza regenerarea si vindecarea unui tesut. Inainte de a face o infiltratie, se recolteaza sange din corpul pacientului, sange care va fi ulterior centrifugat si imbogatit cu trombocite, celule responsabile cu initierea proceselor de regenerare. Urmatoarea etapa este de a injecta plasma in zona afectata. In acest articol vei putea afla unde se fac terapii PRP in Craiova si cat costa.

Cat costa sa faci infiltratii PRP in Craiova?

Pretul pentru infiltratii PRP in Craiova este diferit, in functie de clinica. In tabelul de mai jos vei putea gasi raspunsurile pe care le cauti, in privinta tarifelor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Infiltratii PRP
Rating
Website
Zaez Medical
Clinica-Verificata
650 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Infiltratii PRP porneste de la 650 Ron
 • Diverse servicii de dermatologie si estetica
 • Infiltratii PRP
 • Preturi accesibile
 • Echipamente ultramoderne
 • Curatenie si mediu steril
 • Doi medici specializati in dermato-venerologie
Dr. Ianosi
850 Ron
 • Pret sedinta Infiltratie PRP 850 Ron
 • Diverse servicii de dermatologie si chirurgie
 • Personal medical cu experienta
 • Infiltratii PRP
 • Oferte speciale in fiecare luna
 • Important centru laser
 • Programari nerespectate
Prima Clinic
700 Ron
 • Pret Infiltratii PRP pentru doua zone 700 Ron
 • Specialitati medicale diverse
 • Medici cu experienta si cu o atitudine deschisa fata de pacienti
 • Infiltratii PRP in scalp si in diverse zone
 • Consultatii de la distanta prin serviciul de telemedicina
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se fac infiltratii PRP in Craiova

Sunt trei clinici bune in Craiova in care se fac infiltratii PRP. Poti afla informatii utile despre serviciile lor, medici care le efectueaza, tarifele percepute si despre parerile clientilor.

1. Zaez Medical

Poti sa te programezi pentru infiltratii PRP in Craiova, in primul rand, la Zaez Medical. Serviciile Zaez includ atat consultatii si tratamente in domeniul dermatologiei, cat si interventii estetice, realizate de catre cei doi medici specializati in dermato-venerologie. In clinica se efectueaza terapia PRP pentru fata sau gat.

Pretul pentru o infiltratie PRP este de 650 de lei (o eprubeta) sau 1.100 de lei (2 eprubete).

Multi dintre pacientii clinicii spun ca au avut parte de tratamente moderne, cu rezultate foarte bune si ca personalul lucreaza exemplar, explicand cu rabdare toti pasii ce trebuie facuti. Se mai spune tot in recenzii si ca preturile sunt accesibile, dar si ca echipamentele cu care este dotata locatia sunt unele performante. In plus, oamenii apreciaza curatenia si mediul steril.

Vezi parerile pacientilor despre Zaez Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Ianosi

Centrul Medical Dr. Ianosi din Craiova este prima clinica particulara din regiune in Dermatologie, Dermatologie Estetica si Chirurgie Generala. Fondatorii clinicii sunt dr. Simona Ianosi (medic primar dermatologie si doctor in medicina), alaturi de dr. Gabriel Ianosi (medic primar chirurg si doctor in medicina). Centrul este dotat cu 14 aparate laser si cu lumina inalt propulsata si ofera numeroase servicii, printre care si infiltratii PRP.

Pretul pentru o sedinta de terapie PRP este de 850 de lei.

Majoritatea pacientilor sunt multumiti de serviciile acestui centru medical, daca luam in considerare recenziile din mediul online. Ei spun ca personalul este foarte amabil, dispus sa ajute si sa ofere toate informatiile pentru care este solicitat si ca medicii pun pe primul plan modul cum se simt pacientii. Altii au fost insa nemultumiti, motivand ca au fost abordati cu superficialitate si ca personalul de la receptie nu are o atitudine potrivita.

3. Prima Clinic

Prima Clinic a aparut pe piata din Craiova in 2013, iar in scurt timp a devenit o optiune de top pentru infiltratii PRP si alte proceduri estetice si de chirurgie plastica, dar si pe cea a consultatiilor si tratamentelor din diverse specialitati: cardiologie, medicina interna, endocrinologie, diabet si boli de nutritie, neurologie. In ceea ce priveste procedurile dermatologice, sunt efectuate de catre dr. Alexandra Bocirnea, medic specialist in acest domeniu.

Pretul pentru terapia vampir, doua zone, este de 700 de lei la acest centru. Pretul pentru o infiltratie in scalp este de 150 de lei.

Majoritatea opiniilor postate pe internet arata ca Prima Clinic este apreciata pentru serviciile de calitate pe care le ofera. Oamenii au subliniat ca medicii sunt comunicativi si bine pregatiti, dandu-si tot interesul ca pacientii sa plece multumiti de la ei. Sunt insa si craioveni care spun ca, in cazul lor, serviciile au lasat de dorit, un motiv des invocat fiind acela ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Daca optezi pentru infiltratii PRP in Craiova pentru a-ti trata diverse afectiuni, poti sa te programezi la una dintre clinicile prezentate in acest articol. Serviciile de calitate, medicii cu experienta si dotarile din aceste locatii sunt motive bune pentru a le alege si a te bucura de rezultate pe masura asteptarilor.