Mezoterapie Iasi

Actualizat pe:

Metodele folosite pentru tratarea si imbunatatirea aspectului pielii s-au inmultit foarte mult in ultimii ani, iar una dintre acestea a ajuns pana in Moldova, astfel ca daca iti doresti o procedura de mezoterapie in Iasi, cu siguranta vei gasi locul ideal pentru tine in care sa o faci.

In plus, mezoterapia este una dintre procedurile care poate fi folosita pe mai multe zone ale corpului si pentru tratarea a diferite afectiuni ale pielii, ceea ce reprezinta un motiv important pentru cresterea popularitatii sale.

Cand poti avea nevoie de un tratament de mezoterapie in Iasi?

Daca nu stii care sunt situatiile in care procedurile de mezoterapie din Iasi iti pot fi de ajutor, in continuare sunt prezentate cel mai des intalnite probleme pe care aceasta interventie nonchirurgicala minim invaziva le trateaza:

  • in tratarea grasimii localizate si a celulitei;
  • pentru rejuvenarea pielii si tratarea hiperpigmentarilor cutanate;
  • pentru tratarea vergeturilor sau chiar alopeciei.

Acestea sunt deci numai o parte dintre situatiile in care poti apela la mezoterapie atat pentru ameliorarea simptomelor, cat si pentru tratarea problemelor. In plus, mezoterapia poate fi folosita si daca vrei sa scapi de ridurile fine de expresie,  de cicatrice – chirurgicale, post-acneice – sau pori dilatati.

Prin urmare, mezoterapia poate fi folosita deopotriva pe toata suprafata pielii, cu conditia ca aceasta sa nu prezinte infectii locale sau sistemice.

Unde iti poti face tratamente de mezoterapie in Iasi, de buna calitate?

Indiferent de ce tip de procedura de mezoterapie in Iasi ai nevoie, un avantaj important de care te poti bucura este faptul ca in oras exista numeroase clinici si cabinete de dermatologie sau chiar clinici de infrumusetare care ofera astfel de tratamente.

Dar acest aspect poate reprezenta si un impediment, deoarece alegerea celui mai bun specialist din domeniu poate reprezenta o adevarata provocare. De aceea, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate clinici si cabinete in care te poti bucura de beneficiile mezoterapiei:

1. BeautyMedical Clinic

Fiind un centru dedicat frumusetii, BeautyMedical Center pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu vas de sevicii atat din domeniul esteticii, cat si din cel al nutritiei. Astfel ca aici poti avea parte de un ritual complet de ingrijire, infrumusetare si relaxare.

2. Valmedica – Medicina Complementara

Cu toate ca este specializat pe tratamente specifice medicinei traditionale chineze, in cadrul cabinetului Valmedica vei beneficia si de tratamente moderne, cum este mezoterapia, care are principal rol imbunatatirea aspectului pielii prin stimularea circulatiei perfierice.

3. QEstetic

O clinica de infrumusetare in care vei beneficia de cele mai moderne tratamente, datorita aparaturii ultramoderne pe care le detine, QEstetic este locul in care poti merge atat daca ai nevoie de ajutor in lupta cu kilogramele, cat si daca doresti sa iti recapeti aspectul natural si luminos al pielii.

Concluzie

In concluzie, tratamentele de mezoterapie din Iasi se adreseaza unor categorii variate de persoane, femei sau barbati, care doresc sa trateze anumite afectiuni de la nivelul pielii sau daca doresc sa isi imbunatateasca aspectul estetic.