microdermabraziune in Bucuresti

microdermabraziune in Bucuresti

Procedurile de infrumusetare sunt foarte cautate de reprezentantele sexului frumos, mai ales in capitala, una dintre cele mai populare astfel de proceduri fiind cea de microdermabraziune in Bucuresti, dar si clinicile de infrumusetare din orasele de provincie se bucura de un numar tot mai mare de cliente dornice sa beneficieze de avantajele acesteia.

Microdermabraziunea este o procedura care are ca obiectiv inlaturarea celulelor moarte de la nivelul pielii, niveland suprafata acesteia, prin intermediul unui dispozitiv care exfoliaza pielea si aspira celulele moarte indepartate.

In ce consta pregatirea pentru o sedinta de microdermabraziune in Bucuresti?

Femeile care doresc sa apeleze la procedura de microdermabraziune in Bucuresti trebuie sa stie ca aceasta nu poate fi efectuata daca nu au trecut cel putin 6 luni de la finalizarea unui tratament anti-acnee cu isotretinoina. De asemenea, mai sunt si alte aspecte de care trebuie sa tina cont inainte de o astfel de sedinta de infrumusetare.

De exemplu, cu aproximativ doua saptamani inainte de a avea loc procedura, femeile trebuie sa evite bronzul – natural sau artificial – epilarea, iar medicatia cu antiinflamatoare nesteroidiene ar trebui oprita inainte cu aproximativ 7 zile.

Micrdermabraziunea nu poate fi efectuata pe un ten cu leziuni deschise si nici pe unul care a fost supus recent actiunii unor masti faciale sau pentru exfoliere. Procedurile cu botox nu ar trebui efectuate cu mai putin de 4 ore inainte de sedinta de microdermabraziune, iar machiajul trebuie evitat complet in ziua respectiva.

Dupa o astfel de sedinta, pielea are nevoie de aproximativ 10 zile sa se vindece complet, astfel ca femeile nu ar trebui sa se sperie daca vor simti o senzatie de arsura in primele 2-3 zile dupa microdermabraziune.

Unde pot fi efectuate sedintele de microdermabraziune in Bucuresti?

Indiferent daca locuiesc in Capitala sau vin aici numai pentru serviciile de calitate, multe femei sunt interesate unde pot urma o sedinta de microdermabraziune in Bucuresti, care sa fie efectuata corect si in siguranta.

Raspunsul este sa caute recenziile altor paciente care au beneficiat de astfel de proceduri, printre preferintele carora se afla urmatoarele clinici de infrumusetare:

1. Slim Concept

La Slim Concept, pacientii beneficiaza de cele mai moderne tratamente, efectuate cu aparatura de ultima generatie, indiferent ca este vorba despre proceduri cosmetice, tratamente faciale sau corporale.

2. Espace Beaute

In cadrul clinicii de infrumusetare Espace Beaute pot fi rezolvate probleme si infrumusetat aspectul pentru orice zona a corpului. In plus, timpul petrecut aici este unul placut si relaxant, intr-o ambianta primitoare.

3. Youka Beauty Clinic

Serviciile de infrumusetare disponibile la Youka Beauty Clinic sunt unele premium, care se personalizeaza in functie de nevoile pacientelor care ii trec pragul. Echipamentele si tehnicile folosite sunt de ultima generatie, iar produsele profesionale provin de la cele mai cunoscute marci.

In concluzie, nu este necesara o pregatire speciala pentru o sedinta de microdermabraziune in Bucuresti, dar evitarea unor situatii sau factori care pot agresa piele este esentiala pentru ca rezultatele procedurii sa fie unele eficiente