Microdermabraziune Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica in care sa poti sa faci microabraziune in Bucuresti si nu ai decis inca la care sa mergi? Topul pe care acest articol il include te va ajuta cu siguranta. Fa o alegere smart pentru ati putea lua ramas bun de la riduri, pete, cicatrici și alte probleme cutanate.

Intr-o clinica de top din Bucuresti, specialistii bine pregatiti iti pot asigura o procedura sigura, care se  potriveste tuturor tipurilor de piele.

Cele mai bune clinici la care poti face microdermabraziune in Bucuresti

Atunci cand alegi o clinica la care sa mergi pentru microdermabraziune in Bucuresti trebuie sa in vedere ca, pe langa calitatea asigurata de catre specialisti procedurii, sa te poti incadra si in pretul sau cu bugetul pe care il detii. In aceasta idee, tabelul de mai jos se va dovedi foarte util.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microdermabraziune
Rating
Website
Sandal Spa
Clinica-Verificata
190 Ron
 • Pretul tratamentului de Microdermabraziune porneste de la 190 Ron
 • Situat in centrul Bucurestiului
 • Servicii premium
 • Gama variata de tratamente
 • Raport calitate-pret bun
 • Atmosfera relaxanta
Pure Salon
90 Ron
 • Pretul tratamentului de Microdermabraziune porneste de la 90 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Personal instruit
 • Servicii de calitate
 • Programe personalizate
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
Ideal Contour
170 Ron
 • Pretul tratamentului de Microdermabraziune porneste de la 170 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa formata din profesionisti
 • Traininguri si seminarii specializate
 • Gama variata de tratamente
 • Perfectionare constanta a tratamentelor
Simone Beauty
85 Ron
 • Pretul tratamentului de Microdermabraziune porneste de la 85 Ron
 • Locatie accesibila
 • Echipa tanara
 • Servicii de calitate
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera primitoare
Elskin
200 Ron
 • Pretul tratamentului de Microdermabraziune porneste de la 200 Ron
 • Aparatura performanta
 • Experti in tehnici de infrumusetare
 • Gama variata de tratamente
 • Focus pe pacient
 • Diverse oferte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de luat in calcul atunci cand vrei sa faci microdermabraziune in Bucuresti

Adreseaza-te unor specialisti care asigura performanta atunci cand fac aceasta procedura si asigura-te ca bifezi aceasta conditie consultand topul celor mai bune clinici care ofera microdermabraziune in Bucuresti. Iata un top care te va ajuta sa decizi inteligent:

1. Sandal Spa

Profesionalismul personalului de la Sandal Spa din Bucuresti se vede din calitatea serviciilor pe care specialistii de aici le presteaza, iar microdermabraziunea nu este o exceptie in acest sens. Chiar daca suna ca o procedura complicata, microdermabraziunea este o tehnica non-invaziva si nici nu are efecte secundare, asa ca nu este nevoie de o perioada de recuperare. La acest salon, tratamentele sunt realizate printr-o linie profesionala proprie, Mediderma si Gerards. In plus, daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou care sa le fie pe plac, un gift card la Sandal Spa este optiunea ideala in acest sens.

Tratamentul de microdermabraziune incepe de la 190 lei.

Exista multe lucruri pe care oamenii le apreciaza la clinica Sandal Spa, de la atmosfera relaxanta, la raportul calitate-pret. Specialistii din cadrul echipei sunt politicosi, profesionisti si acorda o atentie deosebita detaliilor, asa ca rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Sandal Spa
Vezi Pareri

2. Pure Salon

Un salon care promoveaza si sustine frumusetea in toate formele ei este Pure Salon din Bucuresti, iar tehnologia de ultima generatie ii ajuta pe specialistii de aici sa ofere servicii in cele mai bune conditii, inclusiv de microdermabraziune. Atmosfera este primitoare si relaxanta, asa ca oamenii care aleg sa vina aici, se pot bucura de un program personalizat intr-un mediu prietenos. Comunicarea este esentiala, pentru ca doar in acest fel se va putea atinge idealul de frumusete pe care si-l doreste o persoana. La Pure Salon, programul de tratament intensiv consta in 5 sedinte, cu o pauza de o saptamana intre ele, iar cel de intretinere consta in 1-2 sedinte pe luna.

Pretul unei sedinte de microdermabraziune incepe de la 90 de lei.

Serviciile clinicii au atras atentia multor persoane, care s-au decis sa o viziteze si lase o recenzie, pentru ca si alti oameni care se afla intr-o situatia similara sa poata beneficia de tratamente de calitate. Personalul, extrem de amabil si atent la nevoile pacientului, ii este alaturi pe toata perioada tratamentului.

3. Ideal Contour

Activitatea clinicii Ideal Contour a inceput in anul 2004 in Bucuresti, iar de atunci, tratamentele corporale si faciale, precum este cel de microdermabraziune, au continuat sa fie perfectionate pentru a atinge chiar si cele mai inalte standarde. La aceasta clinica, tipul de microdermabraziune folosit este cel cu diamante si de diferentiaza de optiunile mai vechi prin faptul ca nu implica un risc de infectie cu particule desprinse si nu duce la reactii adverse. Pentru o obtine rezultatul dorit, se recomanda o serie de mai multe tratamente, aproximativ 4-6 sedinte.

Pretul pentru microdermabraziune fara masca porneste de la 170 de lei.

Daca n-ai idee care tratament este mai bun pentru tenul tau, nu-ti face griji, pentru ca specialistii de la Ideal Contour te pot ajuta sa gasesti o solutie in acens sens. Personalul amabil si atmosfera placuta ii determina pe clienti sa se intoarca de fiecare data cand simt nevoia sa se relaxeze, iar tu poti sa fii unul din ei.

4. Simone Beauty Center

La centrul de infrumusetare, Simone Beauty Center din Bucuresti, sedinta de microdermabraziune dureaza 15 minute si se face o data pe saptamana. Tehnica folosita la acest centru este cea de microdermabraziune cu diamante, ideala pentru tratarea zonelor sensibile; capul de diamant nu irita pielea si este mult mai usor de folosit. Rezultatele nu se lasa asteptate, asa ca pot fi observate inca de la prima sedinta, din momentul in care tenul capata un aspect stralucitor. Clientii pot alege dintre tratamentul cu masca si cel fara.

Costul unui pachet de tratament de microdermabraziune cu 3 sedinte incepe de la 85 de lei in mod normal, sau de la 75 de lei pentru Happy Hour.

Cele mai multe recenzii aduse centrului Simone Beauty sunt pozitive, iar clientii aduc in discutie atmosfera placuta, serviciile de calitate si atitudinea prietenoasa a personalului. Rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor si la preturi accesibile.

5. Elskin

Unul din centrele Elskin Beauty se afla in Bucuresti, asa ca oamenii pot opta pentru serviciul de microdermabraziune chiar in capitala. La acest centru isi desfasoara activitatea mai multi specialisti in tratamente corporale si faciale, asa ca serviciile de care vor avea parte clientii vor fi de calitate superioara. In clinica Elskin, sedinta de microdermabraziune se realizeaza cu diamante, pentru a asigura o exfoliere pronuntata.

Sedinta de microdermabraziune cu diamante costa 200 de lei pentru 30 de minute.

Personalul amabil reprezinta unul din principalele motive pentru care clientii continua sa se intoarca la Elskin de fiecare data cand au nevoie de un tratament de infrumusetare. Experienta de care au parte aici este una placuta, si chiar daca unele tratamente le provoaca o stare de dinsconfort, durerea nu reprezinta un motiv de ingrijorare.

Concluzii

In final, modul in care se desfasoara o sedinta de microdermabraziune difera in Bucuresti in functie de mai multi factori, iar cei mai importanti sunt aparatura si pregatirea personalului. Tocmai de aceea, daca iti doresti ca efectele pe care le vei obtine in urma sedintei sa fie de durata, orienteaza-te catre un centru de infrumusetare dotat cu tehnologia necesara.