microdermabraziune in Iasi

Actualizat pe:

Femeile sunt interesate de mentinerea aspectului frumos si sanatos al tenului, indiferent de zona in care locuiesc sau de varsta, motiv pentru care tratamentele de microdermabraziune din Iasi devin tot mai populare.

Acest lucru se datoreaza numeroaselor beneficii pe care aceasta procedura le are asupra pielii, chiar si atunci cand este vorba despre ridurile fine sau cicatricele dupa acnee.

Etapele unei sedinte de microdermabraziune din Iasi

Principalul obiectiv pe care il are procedura de microdermabraziune din Iasi este acela de a exfolia si indeparta celulele moarte de la nivelul pielii astfel incat aceasta sa ramana neteda si luminoasa.

Pentru a se putea atinge aceste obiective este necesar ca o astfel de procedura sa fie efectuata corect, mai ales ca o sedinta de microdermabraziune presupune mai multe etape pana la obtinerea unui ten curat si sanatos.

Astfel ca primul pas este acela de a demachia si tonifia tenul, chiar si in cazul pacientelor care nu sunt machiate. In acest fel se pregateste pielea pentru urmatoarea etapa, adica microdermabraziunea propriu-zisa, care va avea loc dupa o consulatatie faciala si o analiza a problemelor tenului.

Pe baza acestei consultatii, dermatologul va putea alege masca potrivita pentru tipul de ten si problemele pe care acesta le are, masca ce va fi aplicata dupa etapa de microdermabraziune, care dureaza aproximativ 20 de minute. Aceasta masca are rolul de a inchide porii si de a calma pielea, ultima etapa constand in aplicarea unei creme hidratante, care trebuie sa aiba si factor de protectie SPF foarte mare.

Cum vindecarea completa a pielii se va face dupa 10 zile de la procedura, profesionistul care a efectuata sedinta de microdermabraziune va oferi pacientei sale si cateva sfaturi despre modul in care ar trebui sa isi ingrijeasca tenul, mai ales in aceasta perioada de recuperare.

La ce clinici se poate merge pentru o sedinta de microdermabraziune in Iasi?

In zona Moldovei exista numeroase clinici de infrumusetare, la care pot apela deopotriva femei si barbati, dar pentru a se bucura de un tratament de microdermabraziune in Iasi care sa fie corect realizat si respectand normele sanitare, recomandarile altor persoane care au mai apelat la astfel de proceduri.

De asemenea, si clinicile care sunt prezentate in continuare pot fi alese, in special pentru ca sunt unele dintre cele mai apreciate de catre amatorii procedurilor de infrumusetare:

1. SenzoFit

SenzoFit este un centru de infrumusetare in care se urmareste obtinerea atat a frumusetii, cat si a sanatatii corpului, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie.

2. BeautyMedical Clinic

Gama de proceduri si tratamente de infrumusetare de la BeautyMedical Clinic este una vasta, astfel ca orice client ii va trece pragul isi va gasi metoda potrivita pentru a obtine rezultatele pe care si le doreste.

3. Annette Beauty Salon & Spa

La Annette Beauty & Spa infrumusetarea si relaxarea merg mana in mana, mai ales ca pacientii au posibilitatea de a alege pachete de servicii la preturi avantajoase.

In concluzie, inca de la prima sedinta, femeile pot observ efectele pe care le are tratamentul de microdermabraziune din Iasi, care pentru rezultate eficiente ar trebui efectuat periodic.