microneedling Bucuresti

microneedling Bucuresti

Orasul in care se afla cele mai multe posibilitati turistice din tara nu este doar un loc puternic frecventat de turisti, ci este frecventat si de persoanele care isi doresc sa beneficieze de serviciile oferite de cabinetele de microneedling din Bucuresti, la preturi accesibile.

In sens larg, microneedlingul este o procedura practicata de specialistii din domeniul medicinei estetice, in care pacientul beneficiaza de o serie de sedinte acompaniate de un dispozitiv cu microace, folosit pentru revigorarea si regenerarea pielii. Desi are succes ca tratament facial, acesta poate fi folosit cu incredere in orice parte a corpului, ameliorand aspectul neplacut al imperfectiunilor de la nivelul pielii.

Etapele care se desfasoara in cadrul procedurii de microneedling din Bucuresti

Obtinerea unui ten neted, lipsit de imperfectiunile inestetice poate deveni realitate prin intermediul procedurii de microneedling din Bucuresti, in cadrul careia pacientii au sansa de a-si ameliora aspectul provocat de urmele postacneice, de cicatrici sau de riduri. Printre etapele necesare acestui tratament facial se numara si:

• aplicarea cremei anestezice – inainte de inceperea tratamentului facial, specialistul are responsabilitatea de a aplica o crema cu efect anestezic, pentru prevenirea durerilor care se pot resimti pe durata procedurii;
• pregatirea dispozitivului – dupa ce crema anestezica a fost lasata sa actioneze 20 de minute, este necesara reglarea dispozitivului de microneedling, astfel incat sa aiba adancimea potrivita de penetrare in piele;
• aplicarea substantei hidratante – substanta aplicata in cadrul dispozitivului are rolul de a patrunde in piele, activand functiile colagenului;
• pornirea dispozitivului – procedura de microneedling este in plina desfasurare dupa ce dispozitivul a fost activat, moment in care mii de ace actioneaza rapid si eficient;
• aplicarea unei masti – ulterior, specialistul aplica o masca pe ten, care are rolul de a relaxa si calma pielea in urma interventiei.

Unde poti gasi o clinica specializata in microneedling in Bucuresti?

Persoanele care sunt in cautarea unei clinici de microneedling in Bucuresti, isi pot indrepta atentia catre una sau mai multe dintre variantele selectate si prezentate mai jos:

1. Clinica Dermaestetica, Bucuresti

Dermaestetica este o clinica specializata in medicina estetica, amplasata in Bucuresti, care foloseste un dispozitiv avansat de microneedling, denumit Dermapen. Acesta nu ofera efecte secundare nedorite si este potrivit in tratamentul de vindecare a cicatricilor, urmelor postacneice si a vergeturilor.

2. Skinmed Clinic, Bucuresti

Skinmed este o clinica de dermatologie si de medicina estetica din Bucuresti, in cadrul careia pacientii au ocazia de a beneficia de terapia de microneedling, practicata de specialisti cu experienta. Preturile variaza de la un serviciu la altul, in functie de necesitatile pacientului.

3. DermaBeauty Clinique, Bucuresti

DermaBeauty este o clinica specializata in dermatologie si medicina estetica, situata in Bucuresti, in care pacientii pot beneficia de tratamentul de microneedling, practicat cu ajutorul dispozitivului Dermapen 4.

Servicii si tarife:

• fata – 150 €;
• fata si gat – 180 €;
• fata, gat si decolteu – 230 €.

Prin urmare, pacientii care isi doresc sa beneficieze de tratamentul de microneedling, pot lua in considerare una dintre clinicile mentionate anterior in articol.