Microneedling Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pielea poate deveni mai tanara si mai frumoasa printr-o procedura noua, minim invaziva: microneedling. In Cluj, sunt multe clinici unde se efectueaza acest tratament ce implica folosirea unui dispozitiv medical care are forma unui stilou cu microace si care este de unica folosinta, numit dermapen.

Acest dispozitiv de microneedling face mici perforatii in piele, la adancimi diferite, ca sa stimuleze formarea de straturi noi de elastina si colagen. Clujul se afla printre destinatiile de top din tara pentru interventie, datorita conditiilor foarte bune din clinici si a personalului specializat.

Topul clinicilor unde poti face microneedling in Cluj  

Materialele de cea mai buna calitate fac diferenta in tratamentul de microneedling. In Cluj poti merge la urmatoarele clinici pentru o interventie cu rezultate foarte bune:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microneedling facial
Rating
Website
Esthetic Lux
Clinica-Verificata
420 Ron
 • Pretul unui Microneedling facial este 420 Ron
 • Echipa de profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Clienti multumiti de rezultate
 • Estetica centrului este actuala si eleganta
 • Unii spun ca au avut neplaceri legate de preturi mai mari fata de cele anuntate la finalul interventiilor
Cherry Beauty
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul unui Microneedling facial este 300 Ron
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Tratamente de ultima generatie
 • Consiliere
 • Salon modern si cochet
 • Curatenie
D6 D&E
600 Ron
 • Pretul unui Microneedling facial este 600 Ron
 • Clinica de renume in domeniul frumusetii
 • Echipa tanara si pasionata
 • Clinica situata intr-o zona centrala
 • Atmosfera placuta
 • Sistemul de programari este defectuos uneori
Garibaldi
350 Ron
 • Pretul unui Microneedling facial este 350 Ron
 • Tratamente de infrumusetare actuale si eficiente
 • Echipa bine pregatita
 • Servicii de calitate
 • Buna organizare
Dermasilk
300 Ron
 • Pretul unui Microneedling facial este 300 Ron
 • Cabinet medical specializat in dermatologie si proceduri de infrumusetare
 • Numeroase tratamente de infrumusetare
 • Se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top pentru microneedling in Cluj

Tratamentul de microneedling este sigur si eficient, cu atat mai mult cu cat se efectueaza in clinici de top, cum sunt cele din Cluj. Iata un top 5 al celor mai bune locatii unde poti beneficia de aceasta procedura:

1. Esthetic Lux Center

Clinica Esthetic Lux Center are o echipa formata din profesionisti care stiu ca fiecare om este frumos in felul sau. In acest centru se afla aparatura de ultima generatie, care ajuta personalul sa ofere servicii profesionale de calitate superioara si sa le ofere clientilor acea schimbare pe care si-o doresc pentru a-si imbunatati viata.

Durata unui tratament de microneedling facial la aceasta clinica din Cluj este de 60 de minute, fiind recomandata o serie de 4 sedinte pentru obtinerea unui rezultat optim. Pretul unui microneedling facial cu miessopen este la Esthetic Lux Center este de 420 de lei, dar poate diferi in functie de complexitatea serviciului.

Clientii acestei clinici s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute si de personalul foarte bine pregatit. Unii spun chiar ca serviciile sunt prestate cu profesionalism si cu seriozitate, declarand ca acesta este cel mai frumos centru de infrumusetare din Cluj-Napoca. Sunt si pareri care relateaza intamplari mai putin placute, cum ar fi preturi care sunt mai mari, la finalul interventiilor, fata de cele anuntate la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Esthetic Lux Center
Vezi Pareri

2. Cherry Beauty Lounge

La acest salon din Cluj, femeile sunt incurajate sa se bucure de corpul lor. Personalul este bine pregatit si cu experienta in domeniul esteticii, oferind tratamente de ultima generatie, dar si consiliere.

Pretul pentru o sedinta de microneedling facial incepe de la 300 de lei, dar pretul pentru acest tratament difera in functie de zona si de numarul de sedinte. Chiar daca rezultatele variaza de la o persoana la alta, se recomanda, in general, un protocol de minimum 3 sedinte.

Clientele au fost incantate sa descopere pe site-ul salonului numeroase oferte si au mai fost multumite si de faptul ca au fost tratate cu amabilitate si caldura. Cherry Beauty Lounge este catalogat in opiniile exprimate pe internet ca fiind un salon modern si cochet, in care mereu este curatenie.

3. D6 Dermatologie & Estetică

Cand vine vorba de dermatologie si estetica, inclusiv de microneedling in Cluj, clinica D6 este una de renume. Echipa clinicii este alcatuita din oameni tineri, pasionati de ceea ce fac si de frumusete, sub toate formele ei. Dr. Adrian Ilonca si dr. Aura Otava sunt doar doua dintre numele cu rezonanta in acest domeniu care isi desfasoara activitatea la D6.

La aceasta clinica, o sedinta de microneedling facial cu dermapen costa 600 de lei. Procedura vizeaza imbunatatirea calitatii pielii, reducerea porilor si a liniilor fine, omogenizarea pigmentatiilor, dar si ameliorarea cicatricilor postacneice.

D6 este situata intr-o zona centrala, fapt care este considerat un avantaj de catre clienti. Acestia au mai fost multumiti si de aspectul placut al clinicii, dar si de atmosfera primitoare. La capitolul nemultumiri, oamenii au evidentiat faptul ca sistemul de programari este uneori defectuos.

4. Centrul Medical Garibaldi

Centrul Medical Garibaldi din Cluj a fost fondat cu scopul de a oferi solutii medicale potrivite pentru sanatatea si starea de bine a oamenilor, inclusiv tratamente de infrumusetare, cum este microneedlingul. Prin serviciile la cele mai inalte standarde si prin specialistii cu adevarat capabili, misiunea Centrului isi atinge zi de zi acest  nobil obiectiv.

Procedura de microneedling se efectueaza cu dermapenul, dupa aplicarea unei creme anestezice, si dureaza circa 20 de minute. Pentru o sedinta de microneedling facial/scalp, clientii Centrului Medical  Garibaldi trebuie sa achite suma de 350 de lei.

Majoritatea clientilor care au beneficiat de microneedling la acest centru medical s-au declarat multumiti de rezultate. Centrul este apreciat pentru echipa medicala si pentru buna organizare. Exista insa si persoane nemultumite de experienta de care au avut parte aici.

5. Dermasilk

Dermasilk este un cabinet medical care este specializat in dermatologie si proceduri de infrumusetare. Aici gasesti medici specialisti ce asigura consultatii, proceduri si tratament, printre care si microneedling, in Cluj fiind foarte cunoscut cabinetul de persoanele ce vor sa arate mai bine, indiferent de varsta.

La acest cabinet, o sedinta de microneedling costa 300 de lei. Aparatul de microneedling poate executa mii de microintepaturi in derm, care au un efect de intinerire  asupra fibrelor de colagen si de elastina.

Clientii ce au calcat pragul acestui cabinet s-au bucurat de experienta traita, motivand ca au fost tratati foarte bine de personal, ca rezultatele s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si ca, spre deosebire de alte locatii, aici chiar se respecta programarile. 

Concluziile noastre

Cine a beneficiat macar o data de microneedling in Cluj, la cabinetele si clinicile de top de aici, cu siguranta a remarcat conditiile bune si pregatirea personalului. Acest tratament minim invaziv este considerat unul sigur, fara efecte adverse, dar chiar si asa el trebuie efectuat de catre oameni cu experienta in domeniu, pentru a face ca intreaga experienta sa fie una placuta, iar rezultatele sa fie cele dorite, astfel ca este esential sa faci o alegere dupa ce ai „cantarit” bine avantajele si dezavantajele.