peeling chimic Bucuresti

peeling chimic Bucuresti

Un peeling chimic in Bucuresti este metoda optima prin care vor fi reduse ridurile si liniile fine, iar pielea afectata de arsurile solare va fi reparata. Mai mult de atat, cicatricile afectate de acnee vor fi diminuate in mod considerabil.

La ce clinici iti poti face un peeling chimic in Bucuresti fara griji?

Clinicile in cadrul carora o persoana isi poate face un peeling chimic in Bucuresti nu doar ca sunt dotate cu toata aparatura de care este nevoie pentru o interventie de succes, dar au si echipe profesioniste, gata sa ofere tot sprijinul necesar. Singura responsabilitate a pacientului este sa urmeze cu exactitate indicatiile pe care i le aduce la cunostinta medicul.

1. Illuma Clinique

Ceea ce diferentiaza Illuma Clinique de alte clinici din domeniu este tehnologia inovatoare, premiata si recunoscuta la nivel international, impreuna cu implicarea personalului. Cele doua aspecte reprezinta fundatia pe care a fost cladita Illuma Clinique.

Aici, un peeling chimic superficial costa 400 de lei, iar unul mediu, 450 de lei. Cu privire la frecventa, este nevoie de 4-6 tratamente, la un interval de 3-4 saptamani distanta. Doar dupa ce este observata evolutia pacientului se poate vorbi de un numar final de sesiuni. Pentru mentinerea efectelor, sunt recomandate sesiuni la fiecare 2 luni dupa interventie.

Cei ce isi dores sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii vor putea folosi numarul de telefon 0752924538, sau formularul de pe pagina web a clinicii, prin care pot lasa un mesaj.

2. Clinica Dermestetica

La clinica Dermestetica, pacientii pot beneficia de tratament adecvat, indiferent de afectiunile dermatologice pe care le au. Cei ce apeleaza la serviciile clinicii vor primi solutii profesioniste si vor putea descoperi noi proceduri estetice.

Procedura dureaza 30 de minute, iar pretul unui peeling chimic variaza intre 200 si 300 de lei pe sedinta, in functie de metoda folosita. O sedinta de peeling salicilic va costa 200 de lei, iar o sedinta de peeling chimic TCA 35%, 300 de lei. Cea mai scumpa varianta este cea de peeling SES TCA Madrid, care este 330 de lei.

In vederea unor programari, numarul de telefon al clinicii este 0733297207, iar adresa de E-mail este office@dermestetica.ro.

3. DermaBeauty

La DermaBeauty, exista doua tipuri de peeling chimic ce pot fi realizate: superficial si mediu. In cazul peelingului chimic superficial, pretul poate sa difere in functie de zona care este supusa interventiei.

Astfel, pentru fata o persoana va plati suma de 70 de euro, pentru fata si decolteu 100 de euro si pentru maini 70 de euro. In cazul peelingului chimic mediu, pretul de fata este de 120 de euro, cel de fata si decolteu de 160 de euro, pentru maini 120 de euro si pentru spate 200 de euro.

Pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii, numarul de telefon este 0731257446 pentru clinica din Nord si 0725972137 pentru cea din Unirii. Adresa de E-mail ce poate fi folosita tot in vederea unor programari este contact@dermabeauty.ro.