peeling chimic in Iasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Indiferent ca un om alege sa isi faca un peeling chimic in Iasi, sau in oricare alt oras, el trebuie sa-si cunoasca foarte bine tenul si prin ce modalitate se desfasoara interventia in sine. Doar asa va avea toate informatiile necesare pentru a face alegerea corecta si a obtine, astfel, tenul pe care si l-a dorit dintotdeauna.

Care sunt cele mai bune clinici pentru un peeling chimic in Iasi?

Cei ce planuiesc deja sa-si faca un peeling chimic in Iasi, sau care n-au hotarat nimic concret, dar sunt interesati de idee, pot opta pentru una din numeroasele clinici din zona.

1. Beauty Code

La centrul de infrumusetare si rasfat din Iasi exista o varietate de tratamente de inalta calitate, cu rezultate garantate si unele dintre cele mai performante tehnologii din lume, ce sunt destinate tratarii si ingrijirii pielii.

Avantajele peelingului realizat in cadrul acestei clinici sunt tratamentul rapid, rezultatele care apar de la prima sedinta si reducerea petelor. Mai mult decat atat, pielea va dobandi un aspect luminos si suplu, iar inflamatiile vor fi calmate. Se poate trata si acneea.

Pacientele ce vor sa-si faca programare vor folosi numarul de telefon 0770689887, sau adresa de E-mail office@beautycode.ro.

2. Susanu Clinic

Echipa din cadrul clinicii Dr. Susanu se ocupa cu chirurgie plastica, cosmetica medicala si chirurgie constructiva. Clinica are peste 5000 de operatii la activ, realizate de echipe pluridisciplinare, cu o experienta medicala indelungata.

Exista mai multe tipuri de peeling ce pot fi realizate in cadrul clinicii, in functie de varsta pacientelor. Astfel, pentru cele de 30 de ani sau fumatoare este recomandat peelingul foarte superficial, ce consta intr-un minim de 3 sedinte si nu necesita timp de recuperare. Peelingul recomandat femeilor de peste 40 de ani este cel mediu.

In vederea programarii unui consult, persoanele interesate vor folosi numarul de telefon 0730787268 sau adresa de E-mail office@susanuclinic.ro.

3. BeautyMedical Clinic

La centrul de estetica si nutritie BeautyMed Clinic clientii vor gasi un personal calificat, aparatura medicala de specialitate si multa relaxare. Este locul perfect pentru cei ce isi doresc o silueta de invidiat si un look menit sa cucereasca prin rafinament.

Peelingul facial din cadrul clinicii este pe baza de AHA, adica de alfahidroxi acizi, iar din punct de vedere al procentajelor, el poate sa fie die 16%, 50% sau 70%. Ultimul este recomandat persoanelor al caror ten este lipsit de fermitate si elasticitate, in hiperpigmentatie, acnee si profilaxia imbatranirii.

Pentru programari, un reprezentant al clinicii va putea fi contactat folosind numarul de telefon 0737510212, iar daca acest lucru nu este posibil, pacienta poate completa formularul din sectiunea de contact a paginii web ce apartine clinicii.

La care dintre tipurile de peeling chimic in Iasi vei apela?

Pacientii care vor opta pentru un peeling chimic Iasi vor trebui sa se gandeasca foarte bine la modalitatea pe care o vor alege, inca sa profite de toate beneficiile sale. Aspecte precum varsta si gradul de sensibilitate al pielii vor avea un rol esential.