PRP Bucuresti

PRP Bucuresti

Locul in care romanii vor gasi, cu siguranta, cele mai noi si inovative tratamente si proceduri estetice este Capitala, astfel ca gasirea unei clinici in care sa beneficieze de un tratament PRP in Bucuresti nu este un lucru dificil. Cea mai mare parte a clinicilor de estetica si dermatologie au inclus in portofoliul lor de servicii si proceduri apreciate inclusiv de vedetele de la Hollywood.
In plus, o astfel de procedura minim invaziva este recomandata in foarte multe situatii si afectiuni, de la tratamente anti-aging, la tratarea alopeciei sau chiar pentru diferite probleme de natura ortopedica. In functie de tipul de tratament PRP, pretul procedurii in Bucuresti este diferit. De aceea, clinica medicala ar trebui aleasa in functie de nevoile pe care le are fiecare individ.

La ce clinici pot fi efectuate tratamente PRP in Bucuresti?

Procedura care consta in folosirea plasmei din sangele propriu pentru revitalizarea tesuturilor este una inovativa, dar care presupune atat utilizarea unei aparaturi medicale speciale, cat si cunoasterea tehnicilor prin care se realizeaza, astfel ca este extrem de important procesul de alegere a unitatii medicale pentru tratamentul PRP din Bucuresti.
Pentru cei care nu stiu exact la ce clinica sa apeleze sau ce specialitate poate avea aceasta, pot tine cont de urmatoarele recomandari, care se bazeaza pe recenziile lasate de pacientii acestora si care se afla in topul preferintelor lor.

1. Clinica Dermacare

Clinica Dermacare este o clinica de infrumusetare si antiaging, unde este disponibil unul dintre cele mai apreciate tratamente PRP din Bucuresti, care poate fi efectuat in orice zona este necesar.
Stabilirea planului de tratament pentru o astfel de procedura se face in urma unei consultatii intiale, al carei cost este de 200 de lei, dar care este inclus in pachetul de tratament ales, care porneste de la 1.300 de lei.
Serviciile clinici acopera toate sectoarele care tin de frumusete, de la dermatologie si estetica faciala, la tratamente cosmetice, remodelare corporala si epilare definitiva.

2. Cabinet Dermatologie si Estetica Faciala Dr. Catanas Daniela

Unul dintre medicii dermatologi care sunt foarte apreciati si in cabinetul caruia pot fi efectuate tratamente PRP in Bucuresti, la preturi avantajoase, este dr. Catanas Daniela, care poate fi gasita in cadrul propriului Cabinet Dermatologie si Estetic Faciala.
De la servicii de dermatologie si dermatoscopie, la cele de chirurgie dermatologica si dermato-cosmetica, toate sunt disponibile in cabinetul acestui medic specialist, pretul pentru un kit complet de tratament PRP pornind de la 1.200 de lei.

3. Clinica Masaya

Dupa cum este mentionat si in articol, terapia PRP este folosita si in alte arii ale medicinei, cum ar fi sectorul ortopediei. Astfel ca cei are au nevoie de infiltratii cu PRP in Bucuresti, pentru tratarea unor afectiuni precum artrite, artoza sau rupturi musculare, leziuni de ligamente si tendoane, pot apela la Clinica Masaya. Pretul unei infiltratii cu PRP porneste de la 650 de lei si poate creste in functie de natura afectiunii pentru care sunt recomandate.

In concluzie, preturile pentru tratamentele PRP din Bucuresti sunt foarte diferite, deoarece o astfel de terapie este benefica in foarte multe situatii si pentru pacienti si probleme diferite.