PRP Cluj

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

In ziua de astazi, oamenii fac tot posibilul sa fie la curent cu cele mai moderne metode de infrumusetare si oricine se poate duce pentru un tratament de PRP in Cluj. Procedura consta in regenerare cu propriul sange si este perfecta pentru pacientii care isi doresc sa scape de riduri, cearcane sau care au nevoie de ajutor in tratarea alopeciei.

Pentru cele mai bune rezultate, cei care aleg sa-si faca un PRP in Cluj vor trebuie sa treaca prin mai multe sedinte. Din fericire pentru ei, clinicile din zona au pregatit niste pachete speciale, incat sa-i ajute sa economiseasca bani.

Clinici de PRP in Cluj

Partea cea mai dificila pentru pacienti este sa gaseasca locul potrivit unde isi vor putea face un tratament PRP in Cluj. Bineinteles, fiecare persoana are alte asteptari de la clinica la care urmeaza sa se duca, asa ca parerile o sa fie impartite. Pentru un PRP in Cluj, pretul o sa difere in functie de clinica, de zona si de numarul de sedinte.

1. Clinica Bendis

Toti cei care au nevoie de un tratament de PRP in Cluj se vor putea duce la clinica Bendis, care este dotata cu doua sali de interventie, doua sali de tratament, laser pentru par si aparatura de ultima generatie. Cu ajutorul lor se realizeaza servicii de transplant de par si dermatologie.

Atat pentru terapia regenerativa PRP pentru scalp, cat si pentru cea pentru fata, pretul este de 800 lei. Cei care isi doresc ambele zone vor plati 1400 de lei, iar pentru transplantul de par, cu PRP inclus, pretul este 1550 de lei.

Persoanele interesate sa se programeze la un consult pentru a primi tratamentul mult dorit vor folosi numarul de telefon 0724480526 sau adresa de E-mail clinicabendis@gmail.com.

2. Centrul de dermatologie DermaElite

Unul din locurile unde oamenii se mai pot duce pentru tratament PRP in Cluj este centrul de dermatologie DermaElite. Aici, consultatia de dinainte de procedura este obligatorie, pentru ca doar asa isi vor putea face cei din echipa centrului o idee despre cazul pacientului si totodata, ii vor putea oferi informatiile necesare pentru ce urmeaza.

In functie de optiunea selectata, pretul tratamentului o sa difere: cel pentru fata sau gat costa 900 de lei pe sedinta, pentru fata si gat 1300 de lei pe sedinta, iar daca se adauga si decolteul, atunci suma o sa fie de 1500 de lei. Tratamentul pentru scalp costa 700 de lei.

Datele de contact ale centrului de dermatologie sunt numerele de telefon 0264705757 si 0742900800 si adresa de E-mail office@dermaelite.ro.

3. Clinica Dr. Motora

Serviciile de la clinica dr. Mihai Motora se concentreaza pe transplantul de par prin PRP in Cluj, iar tratamentul se realizeaza impreuna cu mezoterapia. Preturile pornesc de la pachetul basic, care este 800 de lei si ajung chiar si la pretul de 4000 de lei, pentru pachetul extended.

Numarul de telefon este 0725288123, iar adresa de E-mail contact@drmotora.ro.

Concluzii

Prin urmare, motivul pentru care oamenii aleg sa-si faca un PRP in Cluj nu conteaza; in schimb, serviciile clinicii la care se duc trebuie sa fie cele mai bune, pentru ca rezultatele pe care le obtin sa ii multumeasca.