PRP Galati

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul de langa frontiera tripla a Romaniei – cu Rep. Moldova si Ucraina – care se afla pe malul Dunarii nu se lauda numai cu o pozitie avantajoasa, ci si cu o istorie glorioasa si chiar cu servicii medicale moderne, locuitorii orasului avand acces chiar si la celebra terapie PRP in Galati.
Contactul permanent cu persoane din strainatate si accesul la rute comerciale a facilitat dezvoltarea serviciilor, in general, precum si la posibilitatea medicilor de a aduce galatenilor unele dintre cele mai moderne servicii si tratamente medicale. Drept urmare, cei care isi doresc o revigorare a tenului, tratarea alopeciei si chiar proceduri ortopedice de recuperare, pot gasi tratamentele PRP potrivite in Galati.

Unde pot merge cei care au nevoie de un tratament PRP in Galati?

Pacientii care se programeaza pentru o procedura de PRP in Galati pot alege singuri un astfel de tratament, mai ales daca este de natura cosmetica, sau pot primi o recomandare din parte medicului, pentru stimularea cresterii parului sau pentru regenerarea pielii si reducerea ridurilor, cearcanelor, ori poate chiar pentru infiltratii cu PRP, specifice sectorului medical de ortopedie.
De aceea, alegerea unei clinici medicale in care sa fie disponibile tratamentele cu plasma imbogatita potrivite nevoilor pe care le are fiecare pacient este foarte importanta. Pentru a veni in sprijinul acestora, acest articol ofera cateva recomandari de clinici de dermatologie din Galati, in care pot fi efectuate tratamente moderne si inovative, cum este si cel PRP:

1. Centrul Medical Pro Clinic

Centrul Medical Pro Clinic este o unitate medicala multidisciplinara, in cadrul careia sunt abordate aproape toate specialitatile medicale, fiind astfel una dintre cele mai importante clinici din oras. Drept urmare, in portofoliul acesteia se regasesc chiar si proceduri si tratamente PRP, in Galati fiind printre primele clinici care au oferit astfel de solutii medicale inovative.
In plus si preturile practicate de clinica Pro Clinic pentru tratamentele PRP sunt unele avantajoase, care pornesc de la valoarea de 750 de lei.

2. Clinica Arestetic

O clinica de estetica din oras care concureaza cu cele mai cunoscute si performante astfel de clinici din intreaga tara este Clinica Arestetic. Aceasta este o clinica moderna, cu dotari de ultima generatie, care ofera cele mai noi si inovative tratamente si proceduri estetice, atat chirurgicale, cat si nechirurgicale.
In consecinta si tratamentele PRP din Galati, disponibile in cadrul clinicii sunt unele dintre cele mai eficiente, avand totodata unele dintre cele mai avantajoase preturi, care pornesc din jurul sumei de 1099 lei.

3. Terra Clinique

Echipamentele de top si medicii de elita sunt principalele atuuri care recomanda Terra Clinique pentru cei care au nevoie de tratamente PRP in Galati. Numai ca acestea nu sunt singurele, portofoliul variat de servicii si tratamente, din numeroase specialitati medicale, precum si raportul calitate-pret, toate aceste reprezinta motive de luat in calcul de cei care doresc sa apeleze la proceduri estetice, invazive, minim invazive sau noninvazive.
In concluzie, clinicile medicale in care pot fi efectuate si proceduri PRP din Galati sunt unele moderne, la curent cu cele mai noi descoperiri din domeniu, ceea ce permite galatenilor sa se bucure de cele mai bune tratamente chiar in orasul lor.