PRP Iasi

Actualizat pe:

Folosirea propriului sange in procesul de rejuvenare poate parea o idee destul de stranie pentru cei care n-au mai auzit pana acum de PRP in Iasi, dar pe masura ce trece timpul, castiga din ce in ce mai multa popularitate. Acest lucru se datoreaza si efectelor pozitive pe care le are tratamentul asupra persoanelor care l-au urmat.

Tratamentul de PRP in Iasi nu trebuie vazut doar ca o imbunatatire de natura estetica, deoarece de pe urma lui vor putea beneficia si cei care sufera de afectiuni reumatice. In cazul lor, dupa finalizarea procedurii, se vor mai putea urma si diverse programe pentru imbunatatirea functiei articulare si a tonusului muscular.

Clinici de PRP in Iasi

Persoanele care sunt in cautarea unei clinici la care se realizeaza tratamentul PRP in Iasi vor putea face o alegere care sa fie pe placul lor, datorita numeroaselor optiuni din oras. Fiecare dintre ele scoate in evidenta modul in care urmeaza sa se desfoare terapia PRP in Iasi si care sunt beneficiile pe care i le va aduce pacientului care a optat pentru tratament.

1. Susanu Clinic

Una din clinicile la care tratamentul PRP in Iasi este usor de efectuat este Susanu Clinic, iar pentru obtinerea celor mai bune rezultate se vor efectua 4-6 sedinte, la un interval de o luna. Pe urma, se va mai face un tratament de intretinere la 6-12 luni.

Efectul maxim se va obtine la 3 saptamani de la injectare, asa ca pacientii trebuie sa fie rabdatori, iar daca tratamentul este folosit impreuna cu cel cu acid hialuronic, se va putea realiza si o augmentare rapida in volum in zona santurilor lacrimilor.

Cea mai usoara modalitate prin care o persoana poate intra in contact cu un reprezentant din partea clinicii este apeland numarul de telefon 0730787268, dar se mai poate folosi si adresa de E-mail office@susanuclinic.ro.

2. Clinica de Slabit si Anti-Ageing Gioconda

Beneficiile de care se vor putea bucura cei care aleg sa urmeze terapia PRP in Iasi, la clinica Gioconda, sunt regenerarea rapida si repararea la nivel celular, estomparea ridurilor, imbunatatirea texturii si a culorii tenului, incetinirea degenerarii testurilor pe termen lung, stimularea regenerarii tesuturilor etc.

Programarile se pot face apeland la numarul de telefon 0232212411, sau utilizand adresa de E-mail office@giocondamedicalspa.ro.

3. Omni Clinic

La Omni Clinic, procesul de preparare pentru un PRP in Iasi dureaza aproximativ 15-20 de minute, iar beneficiile sale tin de vindecare si regenerare. La aceasta clinica, zonele de tratament sunt zona din jurul ochilor, a mainilor, gatului si decolteul. Nu exista perioada de recuperare, ceea ce inseamna ca pacientii isi vor putea relua activitatile obisnuite imediat dupa tratament.

Datele de contact ale clinicii sunt atat numerele de telefon 0731466464 si 0232216260, cat si adresa de E-mail office@ominiclinic.ro

Concluzii

In cele din urma, tratamentul PRP in Iasi este metoda ideala prin care o persoana isi poate mentine aspectul cat mai tanar. Rezultatele se vor putea vedea la putin timp dupa tratament, iar pacientii isi vor recapata increderea de sine pe care au pierdut-o initial.