PRP Timisoara

Actualizat pe:

Procesul de imbatranire nu poate fi oprit in totalitate, dar exista metode prin oamenii pot sa-l incetineasca, iar una dintre ele este cea de PRP in Timisoara. Prin aceasta tehnica se intelege actiunea prin care pielea se regenereaza cu plasma proprie, fara a fi nevoie de introducerea unor substante straine in corp.

De cele mai multe ori, inainte de a opta pentru tratamentul cu PRP in Timisoara, pacientii vor fi nevoiti sa se programeze la o consultatie dermatologica. In acest fel, atat ei, cat si medicii care se vor ocupa de interventie isi vor face o idee cu privire la cazul cu care au de-a face.

Clinici de PRP in Timisoara

Din fericire pentru clientii care isi doresc un PRP in Timisoara, fie pentru ca sunt din zona, fie pentru ca viziteaza orasul, exista suficiente optiuni din care sa aleaga. Pretul, alaturi de tehnica de lucru o sa difere in functie de clinica pe care o aleg pentru tratamentul de PRP in Timisoara, asa ca vor trebui sa fie atenti la momentul in care vor lua o decizie.

1. DermaHealth

Una din clinicile la care se poate face tratament de PRP in Timisoara este DermaHealth, iar aici isi desfasoara activitatea dr. Ari Skeja, cu o ampla experienta in dermatologie. Cei care nu stiu care tratament este cel mai bun pentru ei, se vor putea duce la consultatie de dermatologie, care costa 200 de lei, asemenea consultatiei estetice.

La aceasta clinica, atat PRP-ul pentru scalp, cat si cel pentru fata costa 150 de euro. Toate preturile care sunt afisate in euro se vor calcula la cursul BNR din ziua respectiva.

Pentru programari si mai multe informatii exista numarul de telefon 0740000044 si adresa de E-mail info@dermahealth.ro.

2. Clinica Medozon

Recomandarea pentru persoanele care vor sa-si faca un PRP in Timisoara si aleg clinica MedOzon este de a efectua 3-4 sedinte, la distanta de 7-10 zile. Terapia se mai poate asocia si cu alte proceduri estetice pentru a spori efectul.

Exista mai multe pachete la care vor putea apela cei interesati: terapia PRP pentru articulatii, care este 400 de lei pe sedinta, pentru fata la 500 de lei, iar daca se adauga si microneedling, atunci o sa fie 600 de lei pe sedinta. Terapia PRP pentru scalp este de 500 de lei pe sedinta.

Datele de contact ale clinicii sunt numerele de telefon 0723347654 si 0356453452, plus adresa de E-mail genesciprian@yahoo.com.

3. Centrul de dermato-estetica DermaSkin

Centrul de dermato-estetica DermaSkin reprezinta o alta optiune pentru cei interesati de un PRP in Timisoara. Pacientii vor putea opta pentru una din cele doua tipuri de tehnici de la aceasta clinica, cea cu Aminoacizi, care costa 800 de lei si cea cu Sunekos, NCTF, la 1200 de lei.

Cei ce isi doresc sa afle mai multe informatii, sau care vor sa se programeze pentru o intalnire, vor avea la dispozitie numerele de telefon 0356463011 sau 0727008303 si adresa de E-mail info@dermaskin.ro.

Concluzii

In final, oamenii care isi doresc sa se mentina tineri pentru o perioada cat mai lunga de timp, vor putea alege tratamentul PRP din Timisoara, care le va transforma visul in realitate.