Terapia vampir Iasi

Actualizat pe:

Daca ai cautat pe internet „Iasi terapia vampir preturi”, trebuie sa stii ca in acest oras, care este un important centru istoric si turistic al Romaniei, functioneaza mai multe clinici in care poti beneficia de acest serviciu modern si foarte popular pe tot globul.

Terapia vampir este o procedura care se intrebuinteaza in mai multe ramuri ale medicinei, dar poate una dintre cele mai cunoscute este cea din domeniul dermatologiei, in refacerea pielii mature, in cicatricile post-acneice, vergeturi, riduri fine sau in cazul persoanelor care se confrunta cu caderea parului.

Procedura consta in recoltarea de sange si centrifugarea probelor, pentru a se separa trombocitele si plasma de restul componentelor. Se aplica pe portiunea in care se va face injectarea o crema anestezica si se face injectarea punct cu punct sau cu Dermapen. La final se va dezinfecta zona  si se va aplica o crema post-procedura.

La ce clinici poti merge in Iasi pentru terapia vampir. Preturi si servicii

Daca te-ai intrebat la ce clinici poti merge in Iasi pentru terapia vampir, preturi si servicii care sunt oferite in acest oras, poti afla raspunsul din acest top:

1. Beauty Medical Clinic

Specialistii de la aceasta clinica recomanda terapia vampir pentru revitalizarea pielii, corectia ridurilor, a cicatricilor post-acnee, a cearcanelor, vergeturilor sau in cazul caderii parului.

In conditii de maxima siguranta pentru pacienti, se recolteaza sange, care ulterior este procesat, iar plasma obtinuta este reinjectata in zonele cu probleme, dupa ce a fost imbogatita printr-o tehnica asemanatoare mezoterapiei.

Pretul pentru un tratament de tip terapie vampir pentru fata costa 2000 de lei si include 3 sedinte, iar pentru scalp – tot 3 sedinte – 1.800 lei. Programarile se pot face la numarul de telefon 0737.510.212.

2. Clinica Ozono

La aceasta clinica, poti beneficia de terapia vampir, indiferent de ceea ce vrei sa imbunatatesti: aspectul tenului, al gatului, al decolteului sau poate vrei sa stopezi caderea parului. Specialistii de la Ozono te vor ajuta sa-ti recapeti increderea in tine, sa te uiti in oglinda si sa fii multumit.

Pentru o programare in acest centru de top, unde serviciile sunt de inalta clasa, iar profesionistii foarte bine pregatiti, poti suna la numarul de telefon: 0371.780.292.

O procedura de terapie vampir de desfasoara aici in 60 de minute. Specialistii iti recomanda ca inaintea tratamentului sa te odihnesti bine si sa te hidratezi.

3. Omini Clinic

Omini Clinic este cunoscuta in Iasi pentru terapia vampir la preturi competitive. In cadrul unei sedinte de tratament se recolteaza 15 ml de sange, ce va fi centrifugat, iar plasma obtinuta va fi imbogatita si injectata de medicul specialist in zona vizata (in jurul ochilor, in pielea gatului, in pielea de pe maini, in pielea decolteului).

La Omini Clinic este pus la dispozitie si un serviciu de consultatii onine, astfel ca daca nu ai luat inca o decizie in privinta efectuarii tratamentului, te poti decide in urma unei consfatuiri cu medicul in cauza.

Programarile se fac la numarul de telefon 0232.216.260. Pretul pentru o sedinta terapie vampir este de 1.000 de lei.

In concluzie, daca esti interesat de subiectul „Iasi terapia vampir preturi”, trebuie sa stii ca  in cabinetele din acest oras tarifele sunt unele comparabile cu cele din restul tarii, iar serviciile sunt la cele mai inalte standarde.