Terapia Vampir Timisoara

Actualizat pe:

Probabil ca sunt foarte putini turistii care ajung in orasul de pe Bega si care fac turism medical, insa daca exista oamenii care isi doresc, trebuie sa stie ca terapia vampir din Timisoara este efectuata, in general, de medici profesionisti si cu experienta, pentru care calitatea serviciilor si satisfactia pacientilor sunt unele dintre cele mai importante obiective.

In plus, fiind o procedura estetica si medicala noua si inovativa, este folosita aparatura medicala moderna, de ultima generatie, astfel ca si rezultatele sunt unele dintre cele mai eficiente.

De ce sa apelezi la terapia vampir in Timisoara?

Daca si pentru tine este o procedura noua, despre care nu stii prea multe, dar te intereseaza sa afli care sunt beneficiile oferite de terapia vampir din Timisoara, acest articol iti vine in ajutor.

Terapia vampir este o procedura estetica folosita chiar si de vedete internationale, deoarece are multiple beneficii asupra pielii. In plus, aceasta poate fi folosit si in alte specializari medicale, de la estetica si dermatologie, pana la urologie, ginecologie, ortopedie, stomatologie.

Modul de desfasurare a unei sedinte de terapie vampir este unul simplu si rapid, din sangele propriu, prelevat de medicul specialist, este extrasa plasma imbogatita cu trombocite, care ulterior va fi injectata in zonele pe care doresti sa le tratezi. Poti apela la aceasta procedura minim invaziva in nenumarate situatii, de la regenerarea parului si a pielii, la diminuarea ridurilor fine si a porilor, rejuvenarea pielii uscate, lipsite de tonus, ori chiar pentru corectarea alopeciei.

In plus, principalele avantaje sunt reprezentate de faptul ca este o procedura minim invaziva, care dureaza putin si presupune un timp scurt de recuperare, iar posibilitatea de aparitie a efectelor secundare este aproape inexistenta, deoarece se folosesc substante din propriul organism.

Unde poti face terapie vampir in Timisoara?

Numarul centrelor in care sunt disponibile servicii medicale si de infrumusetare, cum este si terapia vampir, in Timisoara, este foarte mare. Astfel ca daca iti doresti sa ai parte de un astfel de tratament ai posibilitatea de a gasi cabinetul medical in care sa primesti servicii de calitate si rezultatele dorite, la preturi avantajoase.

Unele dintre cele mai apreciate clinici si cabinete din Timisoara in care este disponibila terapia vampir sunt:

1. Dermica – Dr. Andreea Tunei

La Dermica vei gasi servicii medicale si estetice din toate subspecializarile medicinei dermatologice – dermato-venerologie, dermatologie estetica si microchirurgie dermatologica – la preturi competitive.

2. Cabinet Medical Dr. Genes Elena

La cabinetul medicului primar dr. Genes Elena vei gasi o gama variata de servicii medicale, din specializari precum medicina interna, ozonoterapie, precum si moderna terapie vampir.

3. Clinica MedOzon

Un alt loc din Timisoara in care sun prestate servicii medicale din sfera ozonoterapiei, precum si terapie vampir, dar nu numai, este Clinica MedOzon. In plus, si preturile practicate de aceasta clinica sunt unele avantajoase.

Concluzie

Prin urmare, daca iti doresti o imbunatatire a aspectului si tonusului pielii tale sau sa tratezi problemele cauzate de caderea parului, terapia vampir din Timisoara poate fi cea mai potrivita solutie, cu rezultate dintre cele mai eficiente.