Ecografie mamara casa de asigurari Cluj

Ecografie mamara casa de asigurari Cluj

In tara, exista clinici in mai multe orase care deconteaza diverse examinari, cu conditia ca pacientul sa fie asigurat, iar un exemplu bun este cel de ecografie mamara in Cluj prin CAS. O astfel de examinare porneste de la 170-200 de lei, in functie de clinica in cadrul careia urmeaza sa fie realizata, asa ca nu toata lumea isi poate permite sa plateasca pentru ea.

Din fericire, pacientele pot opta pentru o ecografie mamara in Cluj cu CAS. Acest lucru inseamna ca dupa ce urmeaza cativa pasi simpli, care tin mai mult de organizare decat de altceva, se vor putea prezenta la clinica aleasa pentru examinare, iar dupa, in situatia in care apar probleme, vor discuta ce optiune de tratament o sa aiba efecte pozitive.

Clinici ecografie mamara Cluj CAS

Mai multe cabinete au un contract cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii vor putea merge pentru o ecografie mamara in Cluj datorita CAS. Clinicile din zona sunt pregatite, pe de-o parte, datorita echipelor formate din medici cu experienta si pe de alta parte, datorita echipamentului performant folosit pentru ecografiile mamare din Cluj prin CAS.

1. Centru Medical Medsan

Centrul Medical Medsan are o experienta de aproape doua decenii in domeniu, iar in acest timp a fost introdus si serviciul de ecografie mamara in Cluj cu CAS. Diversi medici colaboreaza cu centrul pentru a le oferi niste informatii cat mai exact cu privire la starea lor de sanatate. Ei ies in evidenta prin experienta si prin grija fata de pacienti de care dau dovada.

In timpul examenului de sad de la Medsan se va verifica daca exista modificari sau noduli, precum si daca se pot vedea semne precoce ale cancerului la san.

La centru, programarile se fac prin numarul de telefon 0770594756, sau prin adresa de E-mail medical@medsancluj.ro.

2. Endo Nutritie

In cadrul clinicii Endo Nutritie exista serviciul de ecografie mamara in Cluj prin CAS. Pentru ca un pacient sa se bucure de servicii medicale gratuite, el trebuie sa fie asigurat in Sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, sa mearga la medicul de familie pentru a obtine un bilet de trimitere si sa se programeze la o consultatie de specialitate.

Programarile la consultatiile de specialitate se fac prin numarul de telefon 0752807337, dar exista si adresa de E-mail endonutritie@yahoo.com.

3. Societatea Civila Medicala Radusan

In catalogul de servicii de la Societatea Civila Medicala Radusan se regaseste si ecografia mamara in Cluj prin CAS. Mai mult decat atat, cabinetul de ecografie din cadrul Radusan ofera ecografie bidimensionala, ecografie Doppler color si Power Angio si ecografie 3D free-hand. Echipamentul folosit este unul profesional, cu sonde convexe multifrecventa, sonde liniare si sonde endocavitare.

Cei ce doresc o programare vor folosi fie numarul de telefon 0264402460, fie 0723212939, doar ca trebuie sa suna cu cel putin 10 zile inainte.

Concluzii

Prin urmare, exista optiuni de ecografie mamara in Cluj cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientele nu trebuie sa amane examinarea. Pentru unele dintre ele, o simpla vizita le-ar putea salva starea de sanatate.