Ecoendoscopie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In medicina moderna, exista numeroase tipuri de investigatii si tehnici imagistice prin care medicii depisteaza o afectiune, iar una dintre ele este ecoendoscopia. In Cluj, pacientii pot beneficia de aceasta procedura minim-invaziva in cadrul mai multor clinici si centre medicale. Examinarea este de inalta calitate si ofera imagini detaliate ale tubului digestiv.

Denumita si ecografie endoscopica, aceasta reprezinta o combinatie dintre ecografie si endoscopie, deoarece permite vizualizarea tubului digestiv superior si inferior, precum si a organelor adiacente. La clinicile din Cluj, personalul foloseste echipament medical modern si acorda o atentie deosebita confortului pacientului, fiind o procedura care se desfasoara sub anestezie.

Unde se face ecoendoscopie in Cluj?

Ecoendoscopia este o investigatie utila in diagnosticarea si evaluarea mai multor tipuri de afectiuni, iar pacientii din Cluj au la dispozitie o gama variata de clinici si centre medicale cu experienta, unde se face ecografie endoscopica. Tabelul de mai jos prezinta cele mai bune optiuni si cateva informatii utile despre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecoendoscopie
Rating
Website
Gastro Med
Clinica-Verificata
1.150 Ron
 • Tarif Ecoendoscopie 1.150 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism
 • Comunicare eficienta cu personalul de la receptie
 • Aparatura ultramoderna
 • Ora programarii nu se respecta uneori
Diasan
1.200 Ron
 • Tarif Ecoendoscopie 1.200 Ron
 • Colectiv cu experienta
 • Amabilitate
 • Locatie frumoasa
 • Sistemul de programari ar putea fi imbunatatit
Medisprof
1.100 Ron
 • Tarif Ecoendoscopie 1.100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si rabdare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Unii pacienti spun ca timpul de asteptare este foarte lung
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top centre medicale pentru ecoendoscopie in Cluj

Daca prezinti anumite simptome care ar putea indica existenta unei afectiuni la nivelul aparatului digestiv, medicul iti poate recomanda sa faci ecoendoscopie, un serviciu disponibil la mai multe centre medicale din Cluj.

In cazul in care nu ai mai facut o astfel de investigatie si vrei sa alegi o unitate medicala ce ofera servicii de top, unde sa beneficiezi de confort si servicii de calitate, urmatorul clasament iti poate fi de folos:

1. Gastro Med

In Cluj, optiunea de top in vederea efectuarii ecoendoscopiei o reprezinta Gastro Med. In cadrul acestei clinici, isi desfasoara activitatea o echipa de medici cu experienta vasta in domeniul gastroenterologiei si chirurgiei, printre altele. Aici poti beneficia de o gama larga de interventii medicale si proceduri minim invazive, la standarde inalte de calitate.  

Pentru ecoendoscopie diagnostica, pretul este de 1.150 lei.

Numerosi pacienti au scris in mediul online recenzii dupa ce au beneficiat de servicii la aceasta clinica. Cei mai multi dintre ei o recomanda si spun ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Personalul de la receptie este amabil si comunica eficient cu pacientii. Medicii sunt profesionisti, empatici si atenti la nevoile pacientilor. De asemenea, acestia sunt disponibili sa ofere explicatii si raspunsuri la intrebari. Clinica este dotata cu aparatura ultramoderna. Unii pacienti spun ca exista probleme de organizare, deoarece au asteptat zeci de minute desi aveau programare.

Vezi parerile pacientilor despre Gastro Med
Vezi Pareri

2. Diasan

Un centru medical din Cluj cu o reputatie foarte buna, pe care il aleg un numar mare de pacienti carora li s-a recomandat sa faca ecoendoscopie, este Diasan. Medicii specialisti de la acest centru au experienta vasta in medicina interna, fiind bine pregatiti si utilizand tehnologii medicale de varf. In 2006, devenea primul centru de ecoendoscopie privata din Romania. Activitatea se desfasoara sub indrumarea dr. Adrian Catinean, care este membru in mai multe societati stiintifice si membru fondator al Societatii Romane de Ecoendoscopie.

Pretul unei ecoendoscopii radiale este de 1.200 lei.

Mai multi pacienti au oferit feedback clinicii in mediul online, exprimandu-si multumirea fata de serviciile oferite. Majoritatea spun ca medicii si asistentele sunt profesionisti si ca locatia este frumoasa. O alta calitate a personalului este amabilitatea. Exista si cativa pacienti a caror experienta nu a fost cea mai buna, intrucat au asteptat zeci de minute sa fie consultati, desi aveau programare.

3. Medisprof

Un alt centru medical din Cluj caruia te poti adresa pentru ecoendoscopie este Medisprof. Specializat pe oncologie, este singurul spital din Romania care detine certificatul ASCO (American Society of Clinical Oncology). Printr-o abordare multidisciplinara, personalul asigura tratamente personalizate, de ultima generatie.

Tariful ecoendoscopiei este de 1.100 lei.

Foarte multi pacienti se declara multumiti de serviciile acestei clinici. Personalul este definit de profesionalism, rabdare, atentie si amabilitate. Clinica este bine organizata si dotata cu aparatura de ultima generatie. Pe de alta parte, exista si pacienti care spun ca timpul de asteptare este uneori prea mare si ca rezultatele sosesc greu.

Concluzii

Ecoendoscopia, instrument foarte util in diagnosticarea unui spectru larg de afectiuni, se face la mai multe centre medicale din Cluj, unde raportul calitate-pret este bun. Desi pretul este mai mare in comparatie cu alte investigatii, aceasta ofera o precizie inalta a imaginilor si este minim-invaziva.

Dotarile moderne, abordarea profesionista si profesionalismul sunt principalele criterii dupa care trebuie sa te ghidezi in alegerea unei clinici, iar in judetul Cluj exista suficiente optiuni care bifeaza cele mai inalte standarde de calitate.