Epilare definitiva Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De mai bine de 10 ani, o solutie ultramoderna si cu rezultate pe termen lung face concurenta epilatului cu ceara: epilarea definitiva. In Baia Mare sunt saloane ce pun la dispozitie un astfel de serviciu, si pentru femei, si pentru barbati, ajutandu-i sa scape de pilozitatea nedorita de pe corp.

Din acest articol vei afla care sunt clinicile unde poti beneficia de epilare definitiva in orasul Baia Mare, cat costa o sedinta sau un pachet de sedinte si ce parere au cei care au tratat in acest mod problema parului in exces sau inestetic.

Cat costa o sedinta de epilare definitiva in Baia Mare?

Tabelul de mai jos cuprinde informatii utile despre epilarea definitiva cu ceara in Baia Mare. Citeste aceste informatii, pentru ca ele te pot ajuta sa-ti faci o idee despre aceste servicii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Lavanda Sky
Clinica-Verificata
595 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 595 Ron
 • Numeroase tratamente estetice
 • Echipa de profesionisti cu experienta
 • Laser performant Alexandrite
 • Personal amabil
 • Curatenie
Biothecare Estetika
580 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 580 Ron
 • Gama vasta de servicii de infrumusetare
 • Laser performant cu 3 lungimi de unda – Supreme Ice Platinum K
 • Proceduri mai sigure si mai confortabile
 • Estetica deosebita a clinicii
 • Atmosfera placuta
 • Unii nu au fost multumiti de servicii
Skinrex
400 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 400 Ron
 • Numeroase tratamente
 • Laser performant Dioda cu tehnologie speciala de racire
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Baia Mare in care se efectueaza epilare definitiva cu laser

Mai jos ai ocazia sa descoperi care sunt centrele de infrumusetare din Baia Mare unde se efectueaza tratamente de epilare definitiva:

1. Lavanda Sky

Salonul Lavanda Sky are puncte de lucru si in Baia Mare, si in Cluj. In centrul din Baia Mare sunt puse la dispozitie numeroase tratamente estetice faciale si corporale, inclusiv servicii de epilare definitiva. Pentru aceste tratamente se foloseste un laser Alexandrite, cunoscut pe piata de profil drept un laser performant care reduce durerea si ofera rezultate foarte bune. Echipa de medici si esteticieni de la Lavanda Sky vine in intampinarea nevoilor clientilor cu epilare definitiva a diverselor zone sau a intregului corp.

Consultul de epilare definitiva este gratuit. Ulterior, vor fi achitate urmatoarele tarife: picioare integral (femei) – 595 lei; abdomen (femei) – 275 lei, axile (femei) – 195 lei; picioare integral (barbati) – 679 lei.

Din opiniile consemnate in mediul online reiese cat de multumiti sunt clientii de serviciile acestei clinici. Oamenii spun ca asteptau de mult timp un laser cu rezultate atat de bune in epilarea definitiva. Tot la capitolul aprecieri intra si curatenia din clinica, personalul mereu cu zambetul pe buze si serviciile de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Lavanda Sky
Vezi Pareri

2. Salon Biothecare Estetika

O gama vasta de servicii de infrumusetare isi asteapta clientii la Biothecare Estetika din Baia Mare. Printre acestea se afla si cele de epilare definitiva cu laserul Supreme Ice Platinum K, o tehnologie foarte avansata pentru epilarea cu laser. Aparatul are 3 lungimi de unda diferite, de 755nm, 808nm si 1064 nm, pentru toate tipurile de piele sau de par, dar si o tehnologie de racire ce inseamna proceduri de tratament mai confortabile si mai eficiente, fara sa fie nevoie de gelul conductor. Capul de safir al manipulului garanteaza rezultate mai bune si mai rapide.

Preturile pentru o sedinta de epilare definitiva variaza in functie de zona corpului: picioare lung – 580 de lei, axile – 130 de lei, abdomen – 190 de lei, brate complet – 320 de lei.

Parerile clientilor sunt apreciative, in cea mai mare parte, in legatura cu serviciile acestui salon. Oamenii spun ca aspectul salonului este „cu pretentii” si ca atmosfera este una placuta, iar unii sunt de parere ca este cel mai bun din Baia Mare. Sunt insa si opinii care arata ca anumite tratamente au lasat de dorit.

3. Salon Skinrex – Beauty Expert

Salonul Skinrex (Beauty Expert) este de mai bine de 10 ani pe piata serviciilor de infrumusetare din Baia Mare, timp in care s-a specializat in numeroase tratamente. Pentru epilare definitiva este utilizat un laser Dioda pentru cei cu pilozitate excesiva. Aparatul este un Laseway ICE, prevazut cu o tehnologie speciala de racire, astfel incat sa protejeze pielea si sa asigure un tratament sigur si confortabil.

Testarea epilarii definitive se face printr-o sedinta gratuita, dupa care preturile pentru o sedinta sunt urmatoarele: picioare total – 400 de lei; axile – 150 de lei; pachet full body – 1.000 de lei.

Opiniile sunt in majoritate pozitive la adresa serviciilor oferite de acest salon. Clientii spun ca produsele sunt profesionale, ca aparatura este moderna si ofera rezultate eficiente, inclusiv in cazul epilarii definitive, si ca personalul este amabil. Din aceste motive multi recomanda salonul si altor persoane interesate de serviciile sale.

Concluziile noastre

In materie de epilare definitiva, Baia Mare se prezinta destul de bine. Persoanele interesate, indiferent ca sunt femei sau barbati, se pot adresa clinicilor de aici pentru a scapa de parul nedorit de pe anumite zone, mai mici sau mai mari, sau chiar de pe intreg corpul.

Avand in vedere ca in clinicile si saloanele din acest oras s-au facut investitii considerabile in achizitia de lasere performante, aceasta reprezinta o garantie a rezultatelor care apar, mai devreme sau mai tarziu si care se mentin pentru o lunga perioada de timp.