Epilare definitiva Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Specialistii in epilare definitiva din sectorul 3 vin in intampinarea nevoilor clientilor cu servicii de calitate bazate pe ani buni de experienta si pe aparatura laser moderna si performanta.

In acest articol vei face cunostinta cu saloanele si centrele din sectorul 3 care se bucura de o popularitate ridicata in randul clientilor si de aprecieri in legatura cu calitatea serviciilor si a personalului.

Ce stii despre serviciile de epilare definitiva din sectorul 3?

In tabelul de mai jos sunt cuprinse informatii importante in legatura cu serviciile de epilare definitiva din sectorul 3:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare Full Body
Rating
Website
Kontur Beauty
Clinica-Verificata
4.600 Ron
 • Pret epilare definitiva Full Body 4.600 Ron
 • Specialisti cu experienta
 • Tratamente bazate pe tehnologii de top
 • Personal amabil si pregatit
 • Unii clienti nu au fost multumiti de rezultatele epilarii definitive
The Lash Lounge
1.200 Ron
 • Pret epilare definitiva Full Body 1.200 Ron
 • Tehnologie performanta Nanolaser Trilogy
 • Tratamente de epilare definitiva cu o durata mai redusa
 • Atmosfera placuta
 • Unele persoane nu au fost multumite de servicii
Eva Salon
1.620 Ron
 • Pret epilare definitiva Full Body 1.620 Ron
 • Retea cunoscuta in tara pentru serviciile de epilare definitiva
 • Aparatura laser de ultima generatie
 • Personal pregatit si bine instruit
 • Aglomeratie, nu se respecta programarile
Reshape Clinique
800-5.000 Ron
 • Pret epilare definitiva Full Body 800-5.000 Ron
 • Clinica moderna cu numeroase servicii
 • Epilare laser cu ElysionPro si PrimeLase
 • Epilare definitiva pentru femei si barbati
 • Angajate cu experienta si amabile
 • Curatenie si atmosfera placuta
Aesthete
1.499 Ron
 • Pret epilare definitiva Full Body 1.499 Ron
 • Prima clinica organica din Romania
 • Produse atent selectionate
 • Epilare definitiva prin laser dioda 808 nm
 • Consiliere gratuita inaintea inceperii procedurilor
 • Customer service care lasa de dorit
 • Unii clienti nu au scapat de parul nedorit dupa epilarea definitiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici si saloane ofera epilare definitiva in sectorul 3

Clasamentul clinicilor de epilare definitiva din sectorul 3 cuprinde centre bine dotate, cu aparatura laser de ultima generatie. Iata o scurta prezentare a acestora:

1. Kontur Beauty Labs

Kontur este un beauty salon din sectorul 3 ce s-a nascut din pasiunea pentru frumos. Datorita experientei acumulate de specialistii de aici in decursul anilor, a fost creat un sistem de tratamente bazate pe tehnologie de top. Serviciul de epilare definitiva este efectuat cu un laser dioda ce emite o lumina pulsata concentrata la radacina firului, targetand pigmentul melanic din radacina si ducand la eliminarea radacinii prin caldura excesiva care o arde.

Preturile pentru serviciile de epilare definitiva sunt urmatoarele: epilare definitiva femei: zone micro (perciuni, mustata, interfesier etc.) – 150 de lei/sedinta; zone mici (axila, inghinal normal, fata etc.) – 250 de lei/sedinta; zone medii (inghinal total, jumatate brate, jumatate picioare, fese etc.) – 300 de lei/ sedinta; zone mari (picioare, spate, brate, piept) – 550 lei/sedinta. Un pachet Full Body Woman costa 4.600 de lei; epilare definitiva barbati: zone micro – 200 de lei; zone mici – 250 de lei/sedinta; zone medii – 400 de lei/sedinta; zone mari – 650 lei/sedinta.

Clientii par sa fie foarte multumiti de serviciile Kontur, judecand dupa opiniile exprimate pe internet. Sunt apreciate atat rezultatele tratamentelor sau ale altor servicii, cat si profesionalismul personalului sau modul de abordare. In privinta epilarii definitive, sunt persoane care au spus ca sedintele au decurs usor si frumos, in compania unor angajate bine pregatite si amabile. Sunt si persoane nemultumite de rezultate sau de cum s-au efectuat procedurile.

Vezi parerile pacientilor despre Kontur Beauty Labs
Vezi Pareri

2. The Lash Lounge

La The Lash Lounge nu doar genele sunt tratate cu toata atentia, ci sunt oferite si alte tratamente, cum ar fi epilarea definitiva cu laser. Noul Altesse, care este cea mai performanta tehnologie Nanolaser Trilogy in epilarea definitiva cu laser, aduna beneficiile celor trei lungimi de unda – Alexandrite 755nm, Yag 1064 nm si Diode 808 nm, pentru ca tratamentul sa fie mai rapid, mai sigur si mai eficient, indiferent de tipul pielii sau de tipul parului. Aceasta tehnologie permite si sesiuni de tratament mai scurte.

Dintre tarife, ti le prezentam pe urmatoarele, pentru femei: picioare integral – 490 lei/sedinta; brate integral – 340 lei; axile – 160 lei, full body – 1.200 lei. Tarifele pentru epilarea definitiva la barbati sunt: picioare integral – 640 lei; piept – 290 lei; brate integral – 440 lei.

Parerile clientilor sunt in general unele pozitive despre acest salon. Este punctat profesionalismul personalului care isi desfasoara activitatea cu zambetul pe buze si explicand tot ce este nevoie. Asa se face ca atmosfera este una placuta si ca multi clienti revin cu incredere. Sunt insa si persoane care nu au fost multumite si care spun ca serviciile nu se ridica la inaltimea asteptarilor.

3. Eva Salon

Specialistii in epilare definitiva de la Eva Salon au ani buni de experienta in domeniu. Reteaua Eva Salon a ajuns in 10 orase din tara, avand deschise 12 centre si este deja de ani buni un nume pe piata serviciilor de epilare definitiva din Romania. Un specific al sau este ca utilizeaza aparatura laser de ultima generatie, cu rezultate dovedite in eliminarea firelor de par nedorite de pe diverse zone ale corpului.

Tarifele percepute pentru o sedinta de epilare efinitiva sunt: picior integral (inclusiv degete de la picioare si linie bikini) costa 540 de lei. Pentru brate integral (inclusiv maini) – 430 de lei, acelasi tarif fiind valabil si pentru spate superior. Epilarea definitiva full body costa 1.620 lei.

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste serviciile oferite de acest salon din sectorul 3. Unii spun ca au fost nevoiti sa mearga in alte clinici pentru a repara ce s-a facut aici sau ca nu se respecta programarile, iar altii spun ca au avut parte de experiente bune, avand in vedere ca personalul este amabil si bine instruit.

4. Reshape Clinique

Persoanele interesate de frumusete, ingrijire si intretinere corporala, din sectorul 3, au auzit, poate de Reshape Clinique, infiintata in 2017, unde sunt puse la dispozitie numeroase servicii, inclusiv de epilare definitiva cu laser. Aparatul utilizat in aceste tratamente este ElysionPro, un etalon pe piata, din punct de vedere al performantei si eficientei. De asemenea, clientii au ocazia sa opteze si pentru tratamente Prime Lase cu rezultate dovedite. Sedintele de epilare definitiva se efectueaza si pentru femei, si pentru barbati.

Preturile pentru epilarea definitiva difera astfel: FullBody Elysion Pro pentru femei – 800 – 5.000 de lei; Primelase pentru femei – de la 990 lei la 5.600 de lei. Iar pentru barbati, un tratament ElysionPro costa de la 60 la 3.400 de lei, iar pentru Primelase, pretul este cuprins intre 100 si 3.300 de lei.

Majoritatea clientilor se declara multumiti de serviciile acestei clinici de infrumusetare din Bucuresti, spunand ca tratamentele au dat rezultate, ca personalul este bine pregatit si isi face treaba cu zambetul pe buze. Se spune de asemenea ca epilarea definitiva are rezultate foarte bune, terapeutele dand dovada de rabdare si de atentie la detalii.

5. Aesthete

Aesthet este prima clinica organica din Romania. Serviciile oferite se bazeaza pe un personal bine pregatit si amabil, pe tehnologia de ultima ora si pe produse organice atent selectionate. Tratamentele de epilare definitiva se realizeaza cu ajutorul unui aparat de epilare laser dioda 808. Inainte de a incepe tratamentul, specialistii ofera consiliere gratuita, astfel incat sa-i indrume pe clienti catre rezultate cat mai rapide, in conditii avantajoase.

Iata cateva dintre tarifele Aesthete in materie de epilare definitiva: full body – sedinte – 7.495 lei; o sedinta de epilare definitiva full body femei costa 1.499 lei. In cazul barbatilor, tarifele sunt: pentru epilare in zona mica – 149 lei; epilare zona medie – 299 lei; epilare zona mare – 500 de lei; epilare full body – 1.499 lei.

Parerile sunt in majoritate apreciative despre clinica Aesthete din sectorul 3, Bucuresti. Clientii spun ca serviciile sunt de buna calitate, iar produsele sunt organice, astfel incat tratamentele sunt sigure si cu respect pentru om si natura. Unele persoane sunt nemultumite insa de serviciile de epilare definitiva, motivand ca nu au reusit sa scape de parul nedorit. In plus, unii spun ca partea de customer service lasa de dorit.

Concluziile noastre

Daca esti din sectorul 3 si vrei epilare definitiva, ai de ales intre clinicile prezentate mai sus. Dupa cum ai putut observa, saloanele de infrumusetare ofera tratamente de epilare cu laser cu pret per sedinta sau per pachet de sedinte.

In functie de zona de pe care vrei sa elimini definitiv parul (picioare, inghinal, umeri, brate etc.) si in functie de bugetul de care dispui, iti poti alege clinica despre care consideri ca se incadreaza cel mai bine in nevoile si preferintele tale. Important este ca ai de unde alege in acest cartier bucurestean, oferta acestor servicii fiind foarte vasta.