Epilare definitiva Bucuresti Sector 6

Epilare definitiva Bucuresti Sector 6

Exista foarte multe centre de infrumusetare in capitala, asa ca nu este de mirare ca oricine poate opta pentru un tratament de epilare definitiva in sectorul 6. Epilarea definitiva este cea mai eficienta metoda de indepartare a parului, de aceea tot mai multe persoane o aleg.

Cele mai bune clinici unde iti poti face o epilare definitiva in sectorul 6

Pentru o epilare definitiva in sectorul 6, persoanele interesate pot apela la oricare dintre clinicile din zona, care sunt dotate cu tehnologia necesara pentru ca fiecare client ce le trece pragul sa se poata bucura de o experienta unica si totodata placuta.

1. Centrul Nomasvello Cora Lujerului

Nomasvello Cora Lujerului face parte din cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume si se specializeaza in terapii faciale, concentrate pe acnee, riduri, linii de expresie diverse pete de soare sau de batranete si epilare definitiva.

Salonul de infrumusetare si epilare definitiva Nomasvello pune la dispozitia clientilor tratamente customizate, astfel ca experienta fiecarui client va fi una unica. Pretul este unul avantajos, iar persoanele cu pielea bronzata nu trebuie sa se ingrijoreze, deoarece metoda functioneaza si pentru ele, cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Programarile se poate face la numarul de telefon 0720866466 unde va raspunde un reprezentant al centrului, sau folosind adresa de E-mail cora.lujerului@nomasvello.ro.

2. Raffino Blu One

Serviciile Salonului de infrumusetare Raffino Blu One se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor care isi doresc o schimbare cu ajutorul tratamentelor de epilare definitiva, rejuvenare faciala, estomparea ridurilor, manichiura, pedichiura etc.

La acest salon numarul ideal de sedinte este de 6-8, la un interval de 4-6 saptamani, iar dupa prima sedinta clientii vor putea observa deja o reducere considerabila a firului de par. Chiar si firele care nu au fost distruse inca vor creste mai lent si mai subtiri.

Toate persoanele care doresc sa-si faca o programare pentru o epilare definitiva la acest salon o pot face prin intermediul numarului de telefon 0732305575.

3. Bella Salon

Bella Salon nu se specializeaza doar in manichiura, pedichiura, coafor si masaj, ci are si o gama larga de servicii in materie de cosmetica, la care orice persoana poate apela cu incredere. In portofoliul lor se afla chiar si epilarea definitiva.

La Bella Salon este utilizata cea mai noua si mai avansata tehnologie de epilare definitiva, adica cea cu IPL. Denumirea vine de la lumina intens pulsata, care este combinata cu radiofrecventa bipolara. In cel mai scurt timp vor aparea si rezultatele spectaculoase.

Pentru o programare, tot ce trebuie sa faca o persoana este sa apeleze la unul din cele doua numere de telefon ale clinicii: 0217724553 sau 0722459499.

Tu iti vei face o epilare definitiva in sectorul 6?

Dupa ce a parcurs acest articol o posibila clienta va avea toate informatiile necesare pentru a face cea mai buna alegere cu privire la o epilare definitiva in sectorul 6. Tot ce ramane de facut este sa respecte toate indicatiile primite din partea esteticianului care se va ocupa de tratament.