Epilare definitiva Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printre serviciile de infrumusetare, indepartarea parului nedorit de pe corp este la mare cautare si, pe o piata atat de dezvoltata, nu va fi dificil de gasit epilare definitiva in Cluj. Evolutia tehnologiei si a celor mai noi tehnici in materie de estetica recomanda azi, pentru rezultate durabile si o piele fina, cu aspect de matase, epilarea laser. In Cluj, centrele de infrumusetare si estetica medicala de top asigura proceduri eficiente cu ajutorul aparaturii de ultima generatie.

Unde poti merge pentru epilare definitiva in Cluj?

Pentru eliminarea parului nedorit de pe corp, orice persoana urmareste ca salonul in care merge sa aiba aparatura de calitate si personal calificat, de aceea pentru epilare definitiva in Cluj se poate apela la serviciile de calitate ale unuia dintre centrele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare picioare
Rating
Website
Med'Art
Clinica-Verificata
940 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 940 Ron
 • Personal profesionist si amabil, cu atentie la detalii
 • Rezultate bune ale procedurilor
 • Spatiu frumos amenajat, linistit si curat
 • Preturi mari
Coquette
800 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 800 Ron
 • Rezultate foarte bune in epilarea laser
 • Parul se rareste de la primele sedinte
 • Personal profesionist si amabil
 • Ambient placut, relaxant si cochet
Eva Salon
540 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 540 Ron
 • Personal competent, comunicativ si amabil
 • Rezultate remarcabile chiar dupa primele sedinte
 • Salonul curat
 • Proceduri in conditii de igiena
 • Preturi avantajoase, reduceri datorita cardului de fidelitate
Nomasvello
340 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 340 Ron
 • Rezultate excelente ale procedurilor
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenia din interior
 • Lipsa oricarui disconfort
Eclipse Studio
390 Ron
 • O sedinta epilare picioare integral este 390 Ron
 • Servicii de calitate
 • Eficienta epilarii definitive
 • Personal profesionist si amabil
 • Interior curat
 • Recapatarea increderii in urma procedurilor urmate aici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si saloanelor de epilare definitiva din Cluj

Rezultatele notabile si eficienta procedurilor de epilare definitiva in Cluj vor fi garantate daca se opteaza pentru unul dintre centrele de infrumusetare din clasamentul urmator:

1. Med’Art

Med’Art Clinic din Cluj isi propune sa imbine sanatatea, frumusetea si arta intr-un spatiu elegant si relaxant, in care se poate beneficia de epilare definitiva, printre alte proceduri. Specialisti in domenii ca estetica medicala si alte specializari conexe, cu ajutorul tehnologiei medicale de ultima generatie, ofera proceduri eficiente pentru sanatate si aspectul estetic al persoanelor.

Pentru epilare cu laser Alexandrite in Cluj, tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru epilarea integrala a picioarelor se va achita suma de 190 de euro pe sedinta. Pentru antebrate, pretul este de 70 euro pe sedinta, iar pentru mustata, 25 de euro pentru o sedinta.

Clientii acestui centru medical si de infrumusetare apreciaza pozitiv toate serviciile prestate aici. In ceea ce priveste salonul de epilare definitiva din Cluj, sunt mentionate amabilitatea si profesionalismul personalului, atentia la detalii, rezultatele bune. Se amintesc si aspecte precum spatiul frumos amenajat, linistit si curat. Sunt si clienti care spun ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Med'Art
Vezi Pareri

 2. Coquette

Cele sase clinici din orasele Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta, Timisoara si Iasi sunt specializate pe indepartarea parului prin tehnologia laser, deci se poate beneficia de epilare definitiva la Coquette. Salonul garanteaza eficienta in epilarea laser, prin cei 16 ani de experienta internationala in acest domeniu.

Tarifele pentru sedintele de epilare definitiva la saloanele Coquette se stabilesc in functie de evaluarea preliminara care se face pentru zona de pe care se vrea indepartat parul nedorit si de caracteristicile fiecarei persoane referitoare la tipul de piele si de par. Pentru un epilat lung picioare, se va plati suma de 800 de lei pe sedinta.

Gradul de satisfactie a clientilor acestui salon din Cluj a fost consemnat in numeroasele recenzii favorabile. Potrivit acestora, rezultatele sedintelor de epilare definitiva sunt foarte bune: parul se rareste si cade chiar de la primele sedinte. Personalul este apreciat ca profesionist si amabil, iar ambientul clinicii este placut, relaxant si cochet.

3. Eva Salon

Eva Salon este prezent de peste un deceniu in Romania cu 12 centre de epilare laser, in 10 orase, iar in inima Transilvaniei se poate gasi epilare definitiva in Cluj Marasti. Laserul folosit aici este de ultima generatie si are trei lungimi de unda, ceea ce il face potrivit pentru a trata cu succes toate fototipurile pielii.

Pentru epilarea cu laser integrala a picioarelor se va achita 540 lei pentru o sedinta, iar pentru epilarea bratelor, suma este de 430 lei pe sedinta. Pentru epilarea zonei de deasupra buzei superioare, tariful este de 120 lei pe sedinta. Este unul dintre saloanele pe care se poate conta pentru epilare definitiva barbati in Cluj, iar pretul pentru spate integral barbati este de 430 lei pentru o sedinta.

La Eva Salon, clientii apreciaza personalul comunicativ si amabil, competentele manifestate in aplicarea tratamentelor, eficacitatea epilarii cu laser, chiar dupa primele sedinte. De asemenea, puncte in plus primeste salonul pentru curatenie si proceduri efectuate in conditii de igiena. Se remarca si preturile accesibile si beneficiile cardului de fidelitate, prin care se pot obtine reduceri considerabile.

4. Nomasvello

Cele 600 de centre la nivel mondial si prezenta in Romania in 35 de puncte din marile orase ale tarii recomanda epilarea definitiva de la Nomasvello. Premiile internationale si situarea in primele locuri timp de mai multi ani la capitolul francize internationale in afaceri recomanda serviciile de infrumusetare din Cluj si din alte locatii.

La capitolul epilare definitiva Cluj preturi, pe site-ul Nomasvello se pot identifica tarifele in functie de zona de pe care se doreste indepartarea parului. Atat pentru epilarea integrala a picioarelor, cat si a bratelor clientul va plati 340 lei pe sedinta. Pentru mustata, tariful este de 85 de lei pe sedinta.

Clientii sunt multumiti de serviciile de infrumusetare de la salonul din Cluj si au exprimat in recenziile lor aspecte pozitive precum: rezultatele excelente ale procedurilor, personalul amabil, profesionist, curatenia din interiorul cladirii si lipsa oricarui disconfort.

5. Eclipse Studio

Eclipse Studio este un salon din Cluj care ofera servicii de coafura, make-up, manichiura, pedichiura, cosmetica, masaj si epilare definitiva. Indepartarea parului nedorit se face prograsiv, cu tehnologia triplu laser Alexandrite.

Tarifele salonului sunt afisate pe site-ul web si includ toate serviciile oferite aici. Pentru un epilat lung picioare, se va plati suma de 390 de lei pe sedinta, iar pentru epilatul antebratelor, 230 lei pe sedinta. Pentru un epilat mustata, clienta va plati 69 lei pentru o sedinta. Epilatul spatelui la barbati, integral, are pretul de 470 lei pe sedinta.

Clientii care au lasat recenzii despre serviciile salonului si-au exprimat multumirea in legatura cu acestea. Sunt amintite serviciile de inalta calitate, recapatarea increderii in sine in urma tratamentelor aplicate, eficienta epilarii cu laser, personalul profesionist si amabil, interiorul curat.

Concluzii

Epilarea definitiva in Cluj se realizeaza la cele mai inalte standarde, confirmate de certificatele obtinute de clinicile si saloanele de infrumusetare de aici, de prestigiul pe plan local, national si chiar international al unora dintre centrele de top din clasamentul de mai sus. De asemenea, gradul de multumire a clientilor confirma cele mai bune rezultate in privinta epilarii cu laser si eficienta procedurilor efectuate in Cluj, chiar de la primele sedinte.