Epilare definitiva Cluj

Epilare definitiva Cluj

Procedurile cosmetice si de infrumusetare sunt la mare cautare in orice oras din tara, numai ca la Cluj numarul clinicilor care ofera astfel de servicii este unul foarte mare, astfel ca persoanele care doresc sa apeleze la astfel de proceduri de epilare definitiva in Cluj pot avea de facut o alegere dificila.

Cu toate acestea, avantajele de care se vor bucura dupa un tratament de epilare definitiva vor fi unele care vor reprezenta o motivatie importanta pentru pacienti.

Care sunt avantajele tratamentului de epilare definitiva din Cluj?

Cand vine vorba de parul nedorit de pe corp, oamenii – si in special femeile – cauta cele mai eficiente solutii pentru a-l elimina complet, motiv pentru care serviciile de epilare definitiva din Cluj sunt foarte populare.
De asemenea, avantajele acestor proceduri reprezinta un alt motiv important care a contribuit la popularitatea epilarii definitive. Doua dintre cele mai importante avantaje sunt economia de timp – pentru ca o sedinta de epilare definitiva poate dura intre 15 si 60 de minute – si rezultatele eficiente, deoarece dupa un anumit numar de sedinte – care variaza in functie de mai multi factori – pilozitatea este eliminata in proportie de aproximativ 90%.
Este important de retinut faptul ca organismul uman are capacitatea de a se regenera si de a produce noi foliculi de par, de aceea se recomanda efectuarea unei sedinte de intretinere la o perioada de aproximativ 6 luni sau un an.
Printre avantaje se mai regasesc si evitarea aparitiei iritatiilor sau a firelor de piele crescute in piele, precum si prevenirea foliculitei. Faptul ca pretul initial poate parea unul ridicat, in realitate, costurile pentru un tratament de epilare definitiva cu laser in Cluj se vor dovedi mai avantajoase decat costurile totale pentru alte metode de epilare, efectuate lunar.

Unde pot fi efectuate tratamente de epilare definitiva in Cluj?

Faptul ca numarul clinicilor de infrumusetare unde pot fi efectuate proceduri de epilare definitiva din Cluj este unul mare, face ca unele persoane sa intampine dificultati in a alege clinica la care sa apeleze. De aceea, pentru ca alegerea sa fie una mai usor de facut, pot tine cont de recomandarile altor clienti sau pot alege una dintre clinicile prezentate in continuare:

1. MedArt Clinic

La MedArt Clinic sanatatea si frumusetea sunt la fel de importante, pacientii clinicii avand posibilitatea de a alege dintr-un portofoliu vast de servicii, medicale sau de infrumusetare, printre care se afla si procedurile de epilare definitiva.

2. Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique este o retea de clinici de infrumusetare, care este prezenta in 5 dintre cele mai mari orase din tara, printre care si Cluj Napoca. Totodata, aceste clinici sunt considerate liderul din Romania in ceea ce priveste epilarea definitiva cu laser.

3. Eva Salon

O alta clinica de infrumusetare, axata pe epilarea definitiva si care are aproximativ 11 centre in intreaga tara este Eva Salon.
In concluzie, tratamentele de epilare definitiva din Cluj sunt unele dintre cele mai solicitate proceduri de infrumusetare, la care apeleaza atat femei, cat si barbati.